Prezenţa familiei Bisol în regiunea istorică Valdobbiadene datează încă din secolul 16. De atunci, au trecut 5 secole şi 21 de generaţii, însă dragostea pentru pământ şi vin nu au pălit cu nimic. Fiecare sticlă de Bisol Prosecco Superiore are propriile caracteristici date de terroir-ul din care provin strugurii. De altfel, strugurii Glera, cei din care se produc vinurile Bisol, sunt foarte sensibili la variaţiile de sol şi microclimat. Crama Bisol se prezintă ca o peşteră naturală săpată în peisajul stâncos, fiind mediul perfect pentru păstrarea sticlelor produse de-a lungul timpului pentru că păstrează o temperatură constantă între 10 şi 15 grade Celsius.
Website: https://www.bisol.it/
Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...