12 E MEZZO - PRIMITIVO DEL SALENTO 2015 Varvaglione
Medalie de Aur - Berliner Wine Trophy Medalie de Argint - Concours Mondial de Bruxelles
Chiar langa Salento, in centrul regiunii Puglia se afla crama Varvaglione 1921, un producator cu traditie in domeniul viticol. Cosimo si Maria Teresa Varvaglione se afla astazi la carma unei afaceri care a ajuns deja la cea de-a treia generatie si care ofera unele dintre cele mai calitative vinuri din zona, dar nu numai. Calitatile solului, selectia riguroasa a strugurilor, supervizarea procesului viticol, documentarea constanta privind tehnicile de productie a vinului sunt doar cateva dintre secretele cramei Varvaglione. Recomandarea de astazi,12 e mezzo – Primitivo del Salento 2015, are o frumoasa culoare rubinie, fiind un vin catifelat si elegant. Olfactiv, surprinde prin parfumul intens de prune coapte si gem de cirese. Gustul este catifelat, aromatic, cu note de vanilie si cacao. Pentru a-i descoperi mai bine toate aceste proprietati, savurati-l alaturi de preparate cu carne, branzeturi fine sau deserturi ceva mai sofisticate.
Medalie de Aur - Berliner Wine Trophy Medalie de Argint - Concours Mondial de Bruxelles
Chiar langa Salento, in centrul regiunii Puglia se afla crama Varvaglione 1921, un producator cu traditie in domeniul viticol. Cosimo si Maria Teresa Varvaglione se afla astazi la carma unei afaceri care a ajuns deja la cea de-a treia generatie si care ofera unele dintre cele mai calitative vinuri din zona, dar nu numai. Calitatile solului, selectia riguroasa a strugurilor, supervizarea procesului viticol, documentarea constanta privind tehnicile de productie a vinului sunt doar cateva dintre secretele cramei Varvaglione. Recomandarea de astazi,12 e mezzo – Primitivo del Salento 2015, are o frumoasa culoare rubinie, fiind un vin catifelat si elegant. Olfactiv, surprinde prin parfumul intens de prune coapte si gem de cirese. Gustul este catifelat, aromatic, cu note de vanilie si cacao. Pentru a-i descoperi mai bine toate aceste proprietati, savurati-l alaturi de preparate cu carne, branzeturi fine sau deserturi ceva mai sofisticate.