GRANIT & MANGANESE 2015 Jean-Marc Lafont
Pe aproape 10 hectare de teren, podgoriile Domaine de Bel Air exprima pe de-antregul caracteristicile regiunii viticole Aix-en-Provence. Cu o istorie care incepe in 1750, crama a fost abandonata cativa ani, pentru a fi preluata acum, oferind unele dintre cele mai bune vinuri provensale. De acolo vine si vinul de astazi, Domaine de Bel-Air, Moulin a Vent Granit & Manganese 2015 (0.75L), un vin rosu rubiniu realizat din soiul Gamay Noir, cu note olfactive de trandafir si discrete tente minerale. Pe palat, vinul se dezvaluie persistent si vioi, cu taninuri rafinate si elegante. Va recomandam degustarea lui la 11012 grade Celsius, alaturi de paste sau preparate din vanat, purc sau pui.
Pe aproape 10 hectare de teren, podgoriile Domaine de Bel Air exprima pe de-antregul caracteristicile regiunii viticole Aix-en-Provence. Cu o istorie care incepe in 1750, crama a fost abandonata cativa ani, pentru a fi preluata acum, oferind unele dintre cele mai bune vinuri provensale. De acolo vine si vinul de astazi, Domaine de Bel-Air, Moulin a Vent Granit & Manganese 2015 (0.75L), un vin rosu rubiniu realizat din soiul Gamay Noir, cu note olfactive de trandafir si discrete tente minerale. Pe palat, vinul se dezvaluie persistent si vioi, cu taninuri rafinate si elegante. Va recomandam degustarea lui la 11012 grade Celsius, alaturi de paste sau preparate din vanat, purc sau pui.