JIANA ROSE 2018 Crama Oprisor
Jiana, cupaj de Cabernet Sauvignon (60%) si Pinot Noir (40%), de la Crama Oprisor, intregeste colectia dedicata Olteniei, alaturi de Rusalca Alba si Dragaica Rosie. Este produs de renumitul oenolog Liviu Grigorica. Jiana este o zana a locurilor, care se “arata grabnic oamenilor insetati, ce trudesc spre avutia si rodul pamantului. Celui cu pofta de licoare, frumoasa aratare ii potoleste setea cu aceeasi apa vie care hraneste si copacul vietii, izvorul tuturor lucrurilor si protectorul fiecaruia.” Este un vin de culoare roz pal, cu arome de cirese albe, piersici si mango. Aciditatea este bine integrata intr-o structura eleganta, usor cremoasa, cu note de condimente si vanilie. Se recomanda degustarea la 7-10 grade Celsius, simplu sau alaturi de preparate din fructe de mare, peste sau mancaruri aromate si usor picante.
Jiana, cupaj de Cabernet Sauvignon (60%) si Pinot Noir (40%), de la Crama Oprisor, intregeste colectia dedicata Olteniei, alaturi de Rusalca Alba si Dragaica Rosie. Este produs de renumitul oenolog Liviu Grigorica. Jiana este o zana a locurilor, care se “arata grabnic oamenilor insetati, ce trudesc spre avutia si rodul pamantului. Celui cu pofta de licoare, frumoasa aratare ii potoleste setea cu aceeasi apa vie care hraneste si copacul vietii, izvorul tuturor lucrurilor si protectorul fiecaruia.” Este un vin de culoare roz pal, cu arome de cirese albe, piersici si mango. Aciditatea este bine integrata intr-o structura eleganta, usor cremoasa, cu note de condimente si vanilie. Se recomanda degustarea la 7-10 grade Celsius, simplu sau alaturi de preparate din fructe de mare, peste sau mancaruri aromate si usor picante.