MISTINGUETT CAVA BRUT ROSE Masia Vallformosa
Vallformosa este una dintre cele mai renumite podgorii ale Spaniei, apartinand de cinci generatii familiei Domenech. Zona la sud de Barcelona, in Vilobi del Penedes este una foarte ofertanta, cu caracteristici unice care asigura unele dintre cele mai bune cava. Mistinguett Cava Brut Rose este un spumant elegant, efervescent si magnetic, intocmai ca Mistinguett, cea mai renumita actrita de cabaret a inceputului de secol XX, artista care a inspirat, de altfel, acest brand. Mistinguett Cava Brut Rose este realizat prin metoda clasica, maturat 12 luni la sticla, la fel ca sampania. De culoare roz deschiz, cu ceva accente rubinii, vinul are un nas proaspat, cu note florale si fructate, de capsuni si zmeura, cu o usoara tenta de paine prajita. Gustul este unul rotund si feminin, cu bule fine si persistente, dovada faptului ca, intr-adevar, cava este “sampania spaniolilor”. Recomandam sa savurati Mistinguett Cava Brut la 5-6 grade Celsius, ca atare sau in asociere cu aperitive sau preparate ceva mai usoare, cum ar fi fructele de mare, salatele de vara sau preparatele cu carne de pui.
Vallformosa este una dintre cele mai renumite podgorii ale Spaniei, apartinand de cinci generatii familiei Domenech. Zona la sud de Barcelona, in Vilobi del Penedes este una foarte ofertanta, cu caracteristici unice care asigura unele dintre cele mai bune cava. Mistinguett Cava Brut Rose este un spumant elegant, efervescent si magnetic, intocmai ca Mistinguett, cea mai renumita actrita de cabaret a inceputului de secol XX, artista care a inspirat, de altfel, acest brand. Mistinguett Cava Brut Rose este realizat prin metoda clasica, maturat 12 luni la sticla, la fel ca sampania. De culoare roz deschiz, cu ceva accente rubinii, vinul are un nas proaspat, cu note florale si fructate, de capsuni si zmeura, cu o usoara tenta de paine prajita. Gustul este unul rotund si feminin, cu bule fine si persistente, dovada faptului ca, intr-adevar, cava este “sampania spaniolilor”. Recomandam sa savurati Mistinguett Cava Brut la 5-6 grade Celsius, ca atare sau in asociere cu aperitive sau preparate ceva mai usoare, cum ar fi fructele de mare, salatele de vara sau preparatele cu carne de pui.