PROSECCO TREVISO MILLESIMATO EXTRA DRY Montagner
In anii ’50, dupa incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial, Egidio Montagner a dorit sa inceapa un proiect de suflet, si anume fondarea propriei lui crame, in care sa produca vinuri de cea mai buna calitate. Dragostea pentru regiunea Motta di Livenza, dar si grija pe care o acorda procesului de vinificatie l-au indreptat, pana la urma, spre succes. In 1968 si-a infiintat pana la urma crama, acum una dintre cele mai prestigioase din Italia. Recomandarea noastra de azi vine tocmai de la acest producator, Prosecco Treviso Millesimato Etichetta Gialla fiind un vin spumant, galben luminos, cu un gust rafinat si placut. Buchetul aminteste de florile de wisteria si acacia, in vreme ce gustul este unul delicat si armonios ca arome. Se recomanda servirea acestui vin la 6-8 grade Celsius, alaturi de risotto, supe usoare, fructe de mare, mancaruri cu legume si preparate din carne alba.
In anii ’50, dupa incheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial, Egidio Montagner a dorit sa inceapa un proiect de suflet, si anume fondarea propriei lui crame, in care sa produca vinuri de cea mai buna calitate. Dragostea pentru regiunea Motta di Livenza, dar si grija pe care o acorda procesului de vinificatie l-au indreptat, pana la urma, spre succes. In 1968 si-a infiintat pana la urma crama, acum una dintre cele mai prestigioase din Italia. Recomandarea noastra de azi vine tocmai de la acest producator, Prosecco Treviso Millesimato Etichetta Gialla fiind un vin spumant, galben luminos, cu un gust rafinat si placut. Buchetul aminteste de florile de wisteria si acacia, in vreme ce gustul este unul delicat si armonios ca arome. Se recomanda servirea acestui vin la 6-8 grade Celsius, alaturi de risotto, supe usoare, fructe de mare, mancaruri cu legume si preparate din carne alba.