ALIRA GRAND VIN CABERNET SAUVIGNON 2011 WineRo
Prin Gama Grand Vin, ALIRA si-a propus sa vina cu vinuri de inalta calitate, proveniti din strugurii cei mai buni ai podgoriilor sale. Nici nu e de mirare daca ne gandim la factorii care contribuie la un climat perfect domeniului viticol: Dunarea, soiurile alese si soarele Dobrogei, toate specifice regiunii domeniului Alira. Acestea toate, alaturi de intreg procesul tehnologic dau vinuri excelente din care producatorul face inca o selectie drastica pentru ca doar vinurile cu adevarat speciale ajung in Alira Grand Vin. Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011 este o astfel de alegere, un vin provenit din a doua recolta din vie tanara, realizat 100% din Cabernet Sauvignon. Prima data, vinul captiveaza prin aromele de mure si menta, in vreme ce gustul este unul bogat, cu note de lemn dulce, fructe negre si ciocolata amaruie. Taninurile sunt dense, fine si longegive, iar aciditatea ridicata il face un vin puternic, intens, numai bun de savurat. Serviti-l la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate consistente, cum ar fi friptura de prepelita, tocana de carne, paste cu carne, coaste de porc, pizza, aperitive cu legume la gratar.
Prin Gama Grand Vin, ALIRA si-a propus sa vina cu vinuri de inalta calitate, proveniti din strugurii cei mai buni ai podgoriilor sale. Nici nu e de mirare daca ne gandim la factorii care contribuie la un climat perfect domeniului viticol: Dunarea, soiurile alese si soarele Dobrogei, toate specifice regiunii domeniului Alira. Acestea toate, alaturi de intreg procesul tehnologic dau vinuri excelente din care producatorul face inca o selectie drastica pentru ca doar vinurile cu adevarat speciale ajung in Alira Grand Vin. Grand Vin Cabernet Sauvignon 2011 este o astfel de alegere, un vin provenit din a doua recolta din vie tanara, realizat 100% din Cabernet Sauvignon. Prima data, vinul captiveaza prin aromele de mure si menta, in vreme ce gustul este unul bogat, cu note de lemn dulce, fructe negre si ciocolata amaruie. Taninurile sunt dense, fine si longegive, iar aciditatea ridicata il face un vin puternic, intens, numai bun de savurat. Serviti-l la 15-18 grade Celsius, alaturi de preparate consistente, cum ar fi friptura de prepelita, tocana de carne, paste cu carne, coaste de porc, pizza, aperitive cu legume la gratar.