Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

❄️ WHITE FRIDAY continuă!
Ai până la -47% la +500 de vinuri

ALIRA TRIBUN 2019 Alira

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14,5%
  • ROMANIA

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Radu Rizea
Radu Rizea
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Radu Rizea
Radu Rizea

Daca nu va plac vinurile rosii astringente si suprabaricate, sunt multe sanse ca Tribun sa fie vinul pe care-l cautati. Avem de-a face cu un cupaj... Deschide review

Daca nu va plac vinurile rosii astringente si suprabaricate, sunt multe sanse ca Tribun sa fie vinul pe care-l cautati. Avem de-a face cu un cupaj dobrogean de Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon, maturat 3 luni in stejar frantuzesc, un vin in care fructul si lemnul convietuiesc intr-o reala armonie. Culoarea este visiniu opac, iar nasul, elegant, are coacaze, sambure de cireasa amara si cafea prajita. Gustul e dulceag, vanilat, cu arome de lemn afumat si fructe negre de padure. Corpul este amplu, cu textura catifelata, o buna aciditate si alcool bine integrat. Postgustul lung, dulce-amarui, migdalat, confirma impresia generala de finete si fermitate. Pentru a fi cat mai convingator, are nevoie de o scurta aerare in decantor (30 minute) si o temperatura de servire de 14-16 grade.

Inchide review

O combinatie interesanta de arome intense si fructate, ce aminteste de mirosul coacazelor negre, de cel al visinelor si al dulcetei de capsune, tonuri... Deschide review

O combinatie interesanta de arome intense si fructate, ce aminteste de mirosul coacazelor negre, de cel al visinelor si al dulcetei de capsune, tonuri secondate de impresii de violete, ierburi uscate si pudra de cacao. Gustul demareaza dulceag si suculent, dupa care, in momentul imediat urmator, isi schimba modul de exprimare, taninurile puternice intrandu-si in drepturi. Astfel, din dulce-sculent, textura sa devine usor astringenta, calda si condimentata. Aciditatea de visine amarui se face resimtita pe tot parcursul gustativ, pana in postgustul tonic, lung si sustinut, usor mineral, de grafit.

Inchide review

Cupajul de tip Bordeaux al Romaniei - Feteasca negra, Merlot si Cabernet Sauvignon - desi culoarea spune ca avem de-a face cu mai multa Feteasca neagra.... Deschide review

Cupajul de tip Bordeaux al Romaniei - Feteasca negra, Merlot si Cabernet Sauvignon - desi culoarea spune ca avem de-a face cu mai multa Feteasca neagra. Tinerel si tineresc - aceasta este impresia initiala. O joaca aromatica intre fructe rosii si condimente, cu ceva sub-tonuri pamantoase. Gustul este dominat de fruct (cirese, ceva capsuna supramaturata, zmeura), condimentele facandu-si prezenta mai spre final, alaturi de ceva note vagi de spuma de espresso si paine prajita. Bun pentru gratare si mancaruri usor picante.

Inchide review

Daca nu va plac vinurile rosii astringente si suprabaricate, sunt multe sanse ca Tribun sa fie vinul pe care-l cautati. Avem de-a face cu un cupaj... Deschide review

Daca nu va plac vinurile rosii astringente si suprabaricate, sunt multe sanse ca Tribun sa fie vinul pe care-l cautati. Avem de-a face cu un cupaj dobrogean de Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon, maturat 3 luni in stejar frantuzesc, un vin in care fructul si lemnul convietuiesc intr-o reala armonie. Culoarea este visiniu opac, iar nasul, elegant, are coacaze, sambure de cireasa amara si cafea prajita. Gustul e dulceag, vanilat, cu arome de lemn afumat si fructe negre de padure. Corpul este amplu, cu textura catifelata, o buna aciditate si alcool bine integrat. Postgustul lung, dulce-amarui, migdalat, confirma impresia generala de finete si fermitate. Pentru a fi cat mai convingator, are nevoie de o scurta aerare in decantor (30 minute) si o temperatura de servire de 14-16 grade.

Inchide review

O combinatie interesanta de arome intense si fructate, ce aminteste de mirosul coacazelor negre, de cel al visinelor si al dulcetei de capsune, tonuri... Deschide review

O combinatie interesanta de arome intense si fructate, ce aminteste de mirosul coacazelor negre, de cel al visinelor si al dulcetei de capsune, tonuri secondate de impresii de violete, ierburi uscate si pudra de cacao. Gustul demareaza dulceag si suculent, dupa care, in momentul imediat urmator, isi schimba modul de exprimare, taninurile puternice intrandu-si in drepturi. Astfel, din dulce-sculent, textura sa devine usor astringenta, calda si condimentata. Aciditatea de visine amarui se face resimtita pe tot parcursul gustativ, pana in postgustul tonic, lung si sustinut, usor mineral, de grafit.

Inchide review

Cupajul de tip Bordeaux al Romaniei - Feteasca negra, Merlot si Cabernet Sauvignon - desi culoarea spune ca avem de-a face cu mai multa Feteasca neagra.... Deschide review

Cupajul de tip Bordeaux al Romaniei - Feteasca negra, Merlot si Cabernet Sauvignon - desi culoarea spune ca avem de-a face cu mai multa Feteasca neagra. Tinerel si tineresc - aceasta este impresia initiala. O joaca aromatica intre fructe rosii si condimente, cu ceva sub-tonuri pamantoase. Gustul este dominat de fruct (cirese, ceva capsuna supramaturata, zmeura), condimentele facandu-si prezenta mai spre final, alaturi de ceva note vagi de spuma de espresso si paine prajita. Bun pentru gratare si mancaruri usor picante.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Vinificat din Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra (strugurii au fost culesi manual) si partial invechit timp de trei luni in baricuri de stejar frantuzesc. Asa se prezinta acest cupaj intens, rustic dar echilibrat de corpolenta medie cu arome dulci de fructe de padure, visine, ciocolata si vanilie. Prietenos si usor de baut, vinul poate fi savurat imediat, dar o invechire la sticla de inca cateva luni ii va rotunji si mai mult structura.

  • whitefriday
ALIRA TRIBUN 2019 whitefriday
  • 45 37 -18%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
45 37 -18%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Radu Rizea
Radu Rizea
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Radu Rizea
Radu Rizea

Daca nu va plac vinurile rosii astringente si suprabaricate, sunt multe sanse ca Tribun sa fie vinul pe care-l cautati. Avem de-a face cu un cupaj... Deschide review

Daca nu va plac vinurile rosii astringente si suprabaricate, sunt multe sanse ca Tribun sa fie vinul pe care-l cautati. Avem de-a face cu un cupaj dobrogean de Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon, maturat 3 luni in stejar frantuzesc, un vin in care fructul si lemnul convietuiesc intr-o reala armonie. Culoarea este visiniu opac, iar nasul, elegant, are coacaze, sambure de cireasa amara si cafea prajita. Gustul e dulceag, vanilat, cu arome de lemn afumat si fructe negre de padure. Corpul este amplu, cu textura catifelata, o buna aciditate si alcool bine integrat. Postgustul lung, dulce-amarui, migdalat, confirma impresia generala de finete si fermitate. Pentru a fi cat mai convingator, are nevoie de o scurta aerare in decantor (30 minute) si o temperatura de servire de 14-16 grade.

Inchide review

O combinatie interesanta de arome intense si fructate, ce aminteste de mirosul coacazelor negre, de cel al visinelor si al dulcetei de capsune, tonuri... Deschide review

O combinatie interesanta de arome intense si fructate, ce aminteste de mirosul coacazelor negre, de cel al visinelor si al dulcetei de capsune, tonuri secondate de impresii de violete, ierburi uscate si pudra de cacao. Gustul demareaza dulceag si suculent, dupa care, in momentul imediat urmator, isi schimba modul de exprimare, taninurile puternice intrandu-si in drepturi. Astfel, din dulce-sculent, textura sa devine usor astringenta, calda si condimentata. Aciditatea de visine amarui se face resimtita pe tot parcursul gustativ, pana in postgustul tonic, lung si sustinut, usor mineral, de grafit.

Inchide review

Cupajul de tip Bordeaux al Romaniei - Feteasca negra, Merlot si Cabernet Sauvignon - desi culoarea spune ca avem de-a face cu mai multa Feteasca neagra.... Deschide review

Cupajul de tip Bordeaux al Romaniei - Feteasca negra, Merlot si Cabernet Sauvignon - desi culoarea spune ca avem de-a face cu mai multa Feteasca neagra. Tinerel si tineresc - aceasta este impresia initiala. O joaca aromatica intre fructe rosii si condimente, cu ceva sub-tonuri pamantoase. Gustul este dominat de fruct (cirese, ceva capsuna supramaturata, zmeura), condimentele facandu-si prezenta mai spre final, alaturi de ceva note vagi de spuma de espresso si paine prajita. Bun pentru gratare si mancaruri usor picante.

Inchide review

Daca nu va plac vinurile rosii astringente si suprabaricate, sunt multe sanse ca Tribun sa fie vinul pe care-l cautati. Avem de-a face cu un cupaj... Deschide review

Daca nu va plac vinurile rosii astringente si suprabaricate, sunt multe sanse ca Tribun sa fie vinul pe care-l cautati. Avem de-a face cu un cupaj dobrogean de Feteasca Neagra, Merlot si Cabernet Sauvignon, maturat 3 luni in stejar frantuzesc, un vin in care fructul si lemnul convietuiesc intr-o reala armonie. Culoarea este visiniu opac, iar nasul, elegant, are coacaze, sambure de cireasa amara si cafea prajita. Gustul e dulceag, vanilat, cu arome de lemn afumat si fructe negre de padure. Corpul este amplu, cu textura catifelata, o buna aciditate si alcool bine integrat. Postgustul lung, dulce-amarui, migdalat, confirma impresia generala de finete si fermitate. Pentru a fi cat mai convingator, are nevoie de o scurta aerare in decantor (30 minute) si o temperatura de servire de 14-16 grade.

Inchide review

O combinatie interesanta de arome intense si fructate, ce aminteste de mirosul coacazelor negre, de cel al visinelor si al dulcetei de capsune, tonuri... Deschide review

O combinatie interesanta de arome intense si fructate, ce aminteste de mirosul coacazelor negre, de cel al visinelor si al dulcetei de capsune, tonuri secondate de impresii de violete, ierburi uscate si pudra de cacao. Gustul demareaza dulceag si suculent, dupa care, in momentul imediat urmator, isi schimba modul de exprimare, taninurile puternice intrandu-si in drepturi. Astfel, din dulce-sculent, textura sa devine usor astringenta, calda si condimentata. Aciditatea de visine amarui se face resimtita pe tot parcursul gustativ, pana in postgustul tonic, lung si sustinut, usor mineral, de grafit.

Inchide review

Cupajul de tip Bordeaux al Romaniei - Feteasca negra, Merlot si Cabernet Sauvignon - desi culoarea spune ca avem de-a face cu mai multa Feteasca neagra.... Deschide review

Cupajul de tip Bordeaux al Romaniei - Feteasca negra, Merlot si Cabernet Sauvignon - desi culoarea spune ca avem de-a face cu mai multa Feteasca neagra. Tinerel si tineresc - aceasta este impresia initiala. O joaca aromatica intre fructe rosii si condimente, cu ceva sub-tonuri pamantoase. Gustul este dominat de fruct (cirese, ceva capsuna supramaturata, zmeura), condimentele facandu-si prezenta mai spre final, alaturi de ceva note vagi de spuma de espresso si paine prajita. Bun pentru gratare si mancaruri usor picante.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Vinificat din Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra (strugurii au fost culesi manual) si partial invechit timp de trei luni in baricuri de stejar frantuzesc. Asa se prezinta acest cupaj intens, rustic dar echilibrat de corpolenta medie cu arome dulci de fructe de padure, visine, ciocolata si vanilie. Prietenos si usor de baut, vinul poate fi savurat imediat, dar o invechire la sticla de inca cateva luni ii va rotunji si mai mult structura.

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...