- -10% la ORICE comanda
- Livrare Gratuita
- Grupare Livrari
- 4 sticle premium CADOU
AMARONE DELLA VALPOLICELLA RISERVA VIGNA GARZON 2018 Pieropan
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 16,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
95 puncte James Suckling
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Crama Pieropan, fondată în 1880, este un reper al vinificației italiene, fiind condusă astăzi de Andrea și Dario, reprezentanții celei de-a patra generații a familiei. Cu o istorie de excelență și inovație, crama își desfășoară activitatea în trei locații, inclusiv în moderna cramă subterană din Soave. Pieropan Amarone Vigna Garzon 2018 este un vin roșu complex, produs din struguri Corvina, Corvinone, Rondinella și Croatina. După culegerea târzie, strugurii sunt dezhidratați natural, iar vinul rezultat trece printr-o maturare îndelungată în tonneaux și baric francez. Aromele de cireșe negre, mure și prune sunt completate de nuanțe de ciocolată amară, piele și cafea, cu accente condimentate și un final balsamic elegant. Degustați-l la 6-8°C, alături de brânzeturi maturate, carne roșie sau vânat.
stoc disponibil
00:00:00
-
MEMBRII PREMIUM beneficiaza Devino membru
CE SPUN EXPERTII:
95 puncte James Suckling
Vinul de Duminica: In fiecare duminica vom incerca sa iti propunem „Vinul de Duminica”, mereu un vin special, premiat sau apreciat de cunoscatori din lumea intreaga, la cel mai bun pret online din Romania.
Crama Pieropan, fondată în 1880, este un reper al vinificației italiene, fiind condusă astăzi de Andrea și Dario, reprezentanții celei de-a patra generații a familiei. Cu o istorie de excelență și inovație, crama își desfășoară activitatea în trei locații, inclusiv în moderna cramă subterană din Soave. Pieropan Amarone Vigna Garzon 2018 este un vin roșu complex, produs din struguri Corvina, Corvinone, Rondinella și Croatina. După culegerea târzie, strugurii sunt dezhidratați natural, iar vinul rezultat trece printr-o maturare îndelungată în tonneaux și baric francez. Aromele de cireșe negre, mure și prune sunt completate de nuanțe de ciocolată amară, piele și cafea, cu accente condimentate și un final balsamic elegant. Degustați-l la 6-8°C, alături de brânzeturi maturate, carne roșie sau vânat.