Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

ARHON CABERNET FRANC 2017 Domeniul Drăgași

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Avram
Răzvan Avram
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Sorin Stelian
Sorin Stelian

Un Cabernet Franc 100%, din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), maturat 30 de luni în lemn de stejar, un vin sofisticat şi plin de... Deschide review

Un Cabernet Franc 100%, din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), maturat 30 de luni în lemn de stejar, un vin sofisticat şi plin de personalitate, care aduce în prim plan un mix de fructe negre de pădure, condimente exotice şi note minerale intense. Culoare vişiniu închis şi nas elegant, cu violete, grafit şi ardei verde picant. Textura catifelată, taninuri ferme şi alcool impecabil integrat (15%). Gust plin, cu coacăze, mure şi cireşe negre, la care se adaugă impresii de ciocolată amară şi tabac. Postgust lung şi expresiv, cu tonuri de piper verde, trufe de pădure şi lemn dulce. Un vin rar, atât datorită soiului din care este obţinut, cât şi al numărului limitat de sticle disponibile (6492). O experienţă senzorială absolut memorabilă!

Inchide review

Podgoria Drăgășani situată pe malul drept al Oltului este un loc plin de energie, ce ne surprinde de fiecare dată cu vinurile pe care le produce.... Deschide review

Podgoria Drăgășani situată pe malul drept al Oltului este un loc plin de energie, ce ne surprinde de fiecare dată cu vinurile pe care le produce. Cele 7ha ale Domeniului Drăgași sunt lucrate cu multă pasiune și ne oferă vinuri unice. În acest Arhon din 2017, produs din Cabernet Frac găsesc un vin dominat de arome terțiare de tabac, ciocolată, cedar și vanilie susținute de fructe negre, cu precădere coacăze și mure coapte în miros. Gustativ se confirmă complexitatea, cu note vegetale de ardei gras, taninuri ridicate, rotunde și coapte, echilibrate de un alcool ridicat de 15%. Un vin viguros cu o structură puternică, bine definită, capabil de a sta alături de preparate de vânat cu sosuri complicate și grele, precum în cărțile lui Dumas.

Inchide review

Acesta este, indubitabil, un Cabernet Franc în stil românesc: regăsim printre arome frunze uscate de tutun sau foi de dafin, pe lângă... Deschide review

Acesta este, indubitabil, un Cabernet Franc în stil românesc: regăsim printre arome frunze uscate de tutun sau foi de dafin, pe lângă un melanj interesant de fructe rosii și negre stafidite. Cuvântul cheie este "uscate". Inclusiv taninurile dau exact aceeași impresie: fine, dar uscate. E un vin care m-a lăsat un pic în conflict cu mine însumi: aș fi vrut mai multă suculență (mai ales că soiul poate), și totuși mi-a placut suficient încât să termin (în câteva zile) sticla. Dincolo de preferințele mele, sunt sigur că va fi apreciat de mulți dintre voi. În primul rand, tehnic vorbind are ce-i trebuie: intensitate, complexitate, persistență, suficient echilibru. În al doilea rand, aromele supracoapte, foarte dulcege nu dau greș de prea multe ori, mai ales când sunt susținute de un pic de structură.

Inchide review

Un Cabernet Franc 100%, din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), maturat 30 de luni în lemn de stejar, un vin sofisticat şi plin de... Deschide review

Un Cabernet Franc 100%, din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), maturat 30 de luni în lemn de stejar, un vin sofisticat şi plin de personalitate, care aduce în prim plan un mix de fructe negre de pădure, condimente exotice şi note minerale intense. Culoare vişiniu închis şi nas elegant, cu violete, grafit şi ardei verde picant. Textura catifelată, taninuri ferme şi alcool impecabil integrat (15%). Gust plin, cu coacăze, mure şi cireşe negre, la care se adaugă impresii de ciocolată amară şi tabac. Postgust lung şi expresiv, cu tonuri de piper verde, trufe de pădure şi lemn dulce. Un vin rar, atât datorită soiului din care este obţinut, cât şi al numărului limitat de sticle disponibile (6492). O experienţă senzorială absolut memorabilă!

Inchide review

Podgoria Drăgășani situată pe malul drept al Oltului este un loc plin de energie, ce ne surprinde de fiecare dată cu vinurile pe care le produce.... Deschide review

Podgoria Drăgășani situată pe malul drept al Oltului este un loc plin de energie, ce ne surprinde de fiecare dată cu vinurile pe care le produce. Cele 7ha ale Domeniului Drăgași sunt lucrate cu multă pasiune și ne oferă vinuri unice. În acest Arhon din 2017, produs din Cabernet Frac găsesc un vin dominat de arome terțiare de tabac, ciocolată, cedar și vanilie susținute de fructe negre, cu precădere coacăze și mure coapte în miros. Gustativ se confirmă complexitatea, cu note vegetale de ardei gras, taninuri ridicate, rotunde și coapte, echilibrate de un alcool ridicat de 15%. Un vin viguros cu o structură puternică, bine definită, capabil de a sta alături de preparate de vânat cu sosuri complicate și grele, precum în cărțile lui Dumas.

Inchide review

Acesta este, indubitabil, un Cabernet Franc în stil românesc: regăsim printre arome frunze uscate de tutun sau foi de dafin, pe lângă... Deschide review

Acesta este, indubitabil, un Cabernet Franc în stil românesc: regăsim printre arome frunze uscate de tutun sau foi de dafin, pe lângă un melanj interesant de fructe rosii și negre stafidite. Cuvântul cheie este "uscate". Inclusiv taninurile dau exact aceeași impresie: fine, dar uscate. E un vin care m-a lăsat un pic în conflict cu mine însumi: aș fi vrut mai multă suculență (mai ales că soiul poate), și totuși mi-a placut suficient încât să termin (în câteva zile) sticla. Dincolo de preferințele mele, sunt sigur că va fi apreciat de mulți dintre voi. În primul rand, tehnic vorbind are ce-i trebuie: intensitate, complexitate, persistență, suficient echilibru. În al doilea rand, aromele supracoapte, foarte dulcege nu dau greș de prea multe ori, mai ales când sunt susținute de un pic de structură.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Cu o culoare rubinie intensă, cu reflexe purpurii, Cabernet Franc 2017 este un vin roșu sec ce se distinge prin plinătatea sa și structura puternică. Aromele sale sunt complexe și bogate, combinând notele de fructe negre, precum afinele și cireșele sălbatice, cu accente de ciocolată, ardei roșu și tutun. La gust, taninii bine integrați și textura plină îi oferă o senzație netedă, dar puternică. Pentru a-i dezvolta complexitatea și pentru a-i defini caracterul, acest vin a fost păstrat timp de 30 de luni în butoaie din lemn de stejar. Cabernet Franc 2017 este recomandat să fie servit la temperatura de 18°C pentru a-i permite să-și dezvăluie cu eleganță aromele și structura. Acest vin roșu sec se potrivește perfect cu preparatele culinare pe bază de carne roșie, paste consistente, brânzeturi fine maturate și sushi.

ARHON CABERNET FRANC 2017
  • 119
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
119
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Avram
Răzvan Avram
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Sorin Stelian
Sorin Stelian

Un Cabernet Franc 100%, din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), maturat 30 de luni în lemn de stejar, un vin sofisticat şi plin de... Deschide review

Un Cabernet Franc 100%, din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), maturat 30 de luni în lemn de stejar, un vin sofisticat şi plin de personalitate, care aduce în prim plan un mix de fructe negre de pădure, condimente exotice şi note minerale intense. Culoare vişiniu închis şi nas elegant, cu violete, grafit şi ardei verde picant. Textura catifelată, taninuri ferme şi alcool impecabil integrat (15%). Gust plin, cu coacăze, mure şi cireşe negre, la care se adaugă impresii de ciocolată amară şi tabac. Postgust lung şi expresiv, cu tonuri de piper verde, trufe de pădure şi lemn dulce. Un vin rar, atât datorită soiului din care este obţinut, cât şi al numărului limitat de sticle disponibile (6492). O experienţă senzorială absolut memorabilă!

Inchide review

Podgoria Drăgășani situată pe malul drept al Oltului este un loc plin de energie, ce ne surprinde de fiecare dată cu vinurile pe care le produce.... Deschide review

Podgoria Drăgășani situată pe malul drept al Oltului este un loc plin de energie, ce ne surprinde de fiecare dată cu vinurile pe care le produce. Cele 7ha ale Domeniului Drăgași sunt lucrate cu multă pasiune și ne oferă vinuri unice. În acest Arhon din 2017, produs din Cabernet Frac găsesc un vin dominat de arome terțiare de tabac, ciocolată, cedar și vanilie susținute de fructe negre, cu precădere coacăze și mure coapte în miros. Gustativ se confirmă complexitatea, cu note vegetale de ardei gras, taninuri ridicate, rotunde și coapte, echilibrate de un alcool ridicat de 15%. Un vin viguros cu o structură puternică, bine definită, capabil de a sta alături de preparate de vânat cu sosuri complicate și grele, precum în cărțile lui Dumas.

Inchide review

Acesta este, indubitabil, un Cabernet Franc în stil românesc: regăsim printre arome frunze uscate de tutun sau foi de dafin, pe lângă... Deschide review

Acesta este, indubitabil, un Cabernet Franc în stil românesc: regăsim printre arome frunze uscate de tutun sau foi de dafin, pe lângă un melanj interesant de fructe rosii și negre stafidite. Cuvântul cheie este "uscate". Inclusiv taninurile dau exact aceeași impresie: fine, dar uscate. E un vin care m-a lăsat un pic în conflict cu mine însumi: aș fi vrut mai multă suculență (mai ales că soiul poate), și totuși mi-a placut suficient încât să termin (în câteva zile) sticla. Dincolo de preferințele mele, sunt sigur că va fi apreciat de mulți dintre voi. În primul rand, tehnic vorbind are ce-i trebuie: intensitate, complexitate, persistență, suficient echilibru. În al doilea rand, aromele supracoapte, foarte dulcege nu dau greș de prea multe ori, mai ales când sunt susținute de un pic de structură.

Inchide review

Un Cabernet Franc 100%, din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), maturat 30 de luni în lemn de stejar, un vin sofisticat şi plin de... Deschide review

Un Cabernet Franc 100%, din regiunea Drăgăşani (judeţul Vâlcea), maturat 30 de luni în lemn de stejar, un vin sofisticat şi plin de personalitate, care aduce în prim plan un mix de fructe negre de pădure, condimente exotice şi note minerale intense. Culoare vişiniu închis şi nas elegant, cu violete, grafit şi ardei verde picant. Textura catifelată, taninuri ferme şi alcool impecabil integrat (15%). Gust plin, cu coacăze, mure şi cireşe negre, la care se adaugă impresii de ciocolată amară şi tabac. Postgust lung şi expresiv, cu tonuri de piper verde, trufe de pădure şi lemn dulce. Un vin rar, atât datorită soiului din care este obţinut, cât şi al numărului limitat de sticle disponibile (6492). O experienţă senzorială absolut memorabilă!

Inchide review

Podgoria Drăgășani situată pe malul drept al Oltului este un loc plin de energie, ce ne surprinde de fiecare dată cu vinurile pe care le produce.... Deschide review

Podgoria Drăgășani situată pe malul drept al Oltului este un loc plin de energie, ce ne surprinde de fiecare dată cu vinurile pe care le produce. Cele 7ha ale Domeniului Drăgași sunt lucrate cu multă pasiune și ne oferă vinuri unice. În acest Arhon din 2017, produs din Cabernet Frac găsesc un vin dominat de arome terțiare de tabac, ciocolată, cedar și vanilie susținute de fructe negre, cu precădere coacăze și mure coapte în miros. Gustativ se confirmă complexitatea, cu note vegetale de ardei gras, taninuri ridicate, rotunde și coapte, echilibrate de un alcool ridicat de 15%. Un vin viguros cu o structură puternică, bine definită, capabil de a sta alături de preparate de vânat cu sosuri complicate și grele, precum în cărțile lui Dumas.

Inchide review

Acesta este, indubitabil, un Cabernet Franc în stil românesc: regăsim printre arome frunze uscate de tutun sau foi de dafin, pe lângă... Deschide review

Acesta este, indubitabil, un Cabernet Franc în stil românesc: regăsim printre arome frunze uscate de tutun sau foi de dafin, pe lângă un melanj interesant de fructe rosii și negre stafidite. Cuvântul cheie este "uscate". Inclusiv taninurile dau exact aceeași impresie: fine, dar uscate. E un vin care m-a lăsat un pic în conflict cu mine însumi: aș fi vrut mai multă suculență (mai ales că soiul poate), și totuși mi-a placut suficient încât să termin (în câteva zile) sticla. Dincolo de preferințele mele, sunt sigur că va fi apreciat de mulți dintre voi. În primul rand, tehnic vorbind are ce-i trebuie: intensitate, complexitate, persistență, suficient echilibru. În al doilea rand, aromele supracoapte, foarte dulcege nu dau greș de prea multe ori, mai ales când sunt susținute de un pic de structură.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Cu o culoare rubinie intensă, cu reflexe purpurii, Cabernet Franc 2017 este un vin roșu sec ce se distinge prin plinătatea sa și structura puternică. Aromele sale sunt complexe și bogate, combinând notele de fructe negre, precum afinele și cireșele sălbatice, cu accente de ciocolată, ardei roșu și tutun. La gust, taninii bine integrați și textura plină îi oferă o senzație netedă, dar puternică. Pentru a-i dezvolta complexitatea și pentru a-i defini caracterul, acest vin a fost păstrat timp de 30 de luni în butoaie din lemn de stejar. Cabernet Franc 2017 este recomandat să fie servit la temperatura de 18°C pentru a-i permite să-și dezvăluie cu eleganță aromele și structura. Acest vin roșu sec se potrivește perfect cu preparatele culinare pe bază de carne roșie, paste consistente, brânzeturi fine maturate și sushi.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...