Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

❄️ WHITE FRIDAY continuă!
Ai până la -47% la +500 de vinuri

AVINCIS NEGRU DE DRĂGĂȘANI 2019 Crama Avincis

CE SPUN EXPERTII:

Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Radu Rizea
Radu Rizea
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Radu Rizea
Radu Rizea

Acum, când tocmai a fost lansat Alutus – și ce lansare... - ai spune că, la Avincis, Negru de Drăgășani a intrat ușor într-un con... Deschide review

Acum, când tocmai a fost lansat Alutus – și ce lansare... - ai spune că, la Avincis, Negru de Drăgășani a intrat ușor într-un con de umbră. Ei bine, te-ai înșela tare. Pentru că vinul din 2019, un an de extract, an pe care producătorii de vinuri roșii din sudul țărișoarei noastre l-au iubit în general, ei bine, acest vin se prezintă precum un cavaler câștigător de turnir, adică și călare, și cu panaș și plin de mândrie. Cam tinerel, cavalerul nostru, dar asta nu poate decât să-i mulțumească pe cei ce vor achiziționa mai multe sticle, cu scopul de a-i acorda tânărului timpul de a-și desăvârși educația și pregătirea. Notele de fructe de negre și de prună ușor afumată sunt la putere, dar sunt potențate și de tonuri tonice, de iarbă și lut, aciditatea susține corpul plin, cărnos, ambele ținând în frâu alcoolul mai mult decât generos, gustul e lung, fructat-gemos, cu un final în care simți și spumă de espresso, și ciocolată. Bun și-acum, dar cred că și mai bun în cincinalul viitor.

Inchide review

Podgoria Drăgășani este una privilegiată datorită terroir-ului și a microclimatului creat de râul Olt ce permite obținerea unor vinuri de... Deschide review

Podgoria Drăgășani este una privilegiată datorită terroir-ului și a microclimatului creat de râul Olt ce permite obținerea unor vinuri de excepție. Negru de Drăgășani este o încrucișare între Negru Vârtos - un soi ancestral - și Saperavi, omologat de Stațiunea de Cercetare de la Drăgășani în anii 90. Culoarea intensă și aromele de cireșe negre, mure sălbatice, afine și violete, alături de lemn dulce, vanilie cuișoare și piper, complexe și apetisante, te invită la o cunoaștere amănunțită a vinului din pahar. Un vin catifelat cu taninuri ridicate, însă foarte bine coapte și moi. Arome proaspete de cireșe roșii și negre, chiar și vișine, un gust cărnos și suculent, bine condimentat cu piper negru. Un vin pe care l-am oferit cu încredere vizitatorilor străini interesați să cunoască soiuri românești.

Inchide review

Spune Valeriu Stoica despre acest vin ca ar avea gustul apusului la Vila Dobrusa. Eu n-am prins multe apusuri acolo, dar am recunoscut acelasi soi cald si... Deschide review

Spune Valeriu Stoica despre acest vin ca ar avea gustul apusului la Vila Dobrusa. Eu n-am prins multe apusuri acolo, dar am recunoscut acelasi soi cald si prietenos, un strop rusric, dar bine crescut, care m-a facut sa-l iubesc de la prima editie. Ceva fructe negre (mure, dude, prune), visine, capsuni supramaturate, cirese negre, cu un strat picant si un postgust mediu spre lung. Inca in plina dezvoltare, cu aciditate vie, de revazut in 2-3 ani.

Inchide review

Acum, când tocmai a fost lansat Alutus – și ce lansare... - ai spune că, la Avincis, Negru de Drăgășani a intrat ușor într-un con... Deschide review

Acum, când tocmai a fost lansat Alutus – și ce lansare... - ai spune că, la Avincis, Negru de Drăgășani a intrat ușor într-un con de umbră. Ei bine, te-ai înșela tare. Pentru că vinul din 2019, un an de extract, an pe care producătorii de vinuri roșii din sudul țărișoarei noastre l-au iubit în general, ei bine, acest vin se prezintă precum un cavaler câștigător de turnir, adică și călare, și cu panaș și plin de mândrie. Cam tinerel, cavalerul nostru, dar asta nu poate decât să-i mulțumească pe cei ce vor achiziționa mai multe sticle, cu scopul de a-i acorda tânărului timpul de a-și desăvârși educația și pregătirea. Notele de fructe de negre și de prună ușor afumată sunt la putere, dar sunt potențate și de tonuri tonice, de iarbă și lut, aciditatea susține corpul plin, cărnos, ambele ținând în frâu alcoolul mai mult decât generos, gustul e lung, fructat-gemos, cu un final în care simți și spumă de espresso, și ciocolată. Bun și-acum, dar cred că și mai bun în cincinalul viitor.

Inchide review

Podgoria Drăgășani este una privilegiată datorită terroir-ului și a microclimatului creat de râul Olt ce permite obținerea unor vinuri de... Deschide review

Podgoria Drăgășani este una privilegiată datorită terroir-ului și a microclimatului creat de râul Olt ce permite obținerea unor vinuri de excepție. Negru de Drăgășani este o încrucișare între Negru Vârtos - un soi ancestral - și Saperavi, omologat de Stațiunea de Cercetare de la Drăgășani în anii 90. Culoarea intensă și aromele de cireșe negre, mure sălbatice, afine și violete, alături de lemn dulce, vanilie cuișoare și piper, complexe și apetisante, te invită la o cunoaștere amănunțită a vinului din pahar. Un vin catifelat cu taninuri ridicate, însă foarte bine coapte și moi. Arome proaspete de cireșe roșii și negre, chiar și vișine, un gust cărnos și suculent, bine condimentat cu piper negru. Un vin pe care l-am oferit cu încredere vizitatorilor străini interesați să cunoască soiuri românești.

Inchide review

Spune Valeriu Stoica despre acest vin ca ar avea gustul apusului la Vila Dobrusa. Eu n-am prins multe apusuri acolo, dar am recunoscut acelasi soi cald si... Deschide review

Spune Valeriu Stoica despre acest vin ca ar avea gustul apusului la Vila Dobrusa. Eu n-am prins multe apusuri acolo, dar am recunoscut acelasi soi cald si prietenos, un strop rusric, dar bine crescut, care m-a facut sa-l iubesc de la prima editie. Ceva fructe negre (mure, dude, prune), visine, capsuni supramaturate, cirese negre, cu un strat picant si un postgust mediu spre lung. Inca in plina dezvoltare, cu aciditate vie, de revazut in 2-3 ani.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Desi numele poate duce cu gandul la ceva misterios, izvorat din povesti vechi cu final intunecat, Negru de Dragasani este de fapt un basm catifelat, un vin bine conturat, cu valente de capodopera. Este un vin sec, cu coperti violet inchis, care te fac sa il degusti cu mirare si interes. Are buchet de violete, cirese negre si afine, usor condimentat. Gustul sau te duce in cosul cu cirese si daca te cufunzi in amintiri si naratiune, nuantele de piper proaspat iti readuc realitatea in prim plan. Foarte potrivit pentru visare, carnuri inabusite in vin si seri de calitate.

  • whitefriday
AVINCIS NEGRU DE DRĂGĂȘANI 2019 whitefriday
  • 89 82 -8%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
89 82 -8%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Radu Rizea
Radu Rizea
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Radu Rizea
Radu Rizea

Acum, când tocmai a fost lansat Alutus – și ce lansare... - ai spune că, la Avincis, Negru de Drăgășani a intrat ușor într-un con... Deschide review

Acum, când tocmai a fost lansat Alutus – și ce lansare... - ai spune că, la Avincis, Negru de Drăgășani a intrat ușor într-un con de umbră. Ei bine, te-ai înșela tare. Pentru că vinul din 2019, un an de extract, an pe care producătorii de vinuri roșii din sudul țărișoarei noastre l-au iubit în general, ei bine, acest vin se prezintă precum un cavaler câștigător de turnir, adică și călare, și cu panaș și plin de mândrie. Cam tinerel, cavalerul nostru, dar asta nu poate decât să-i mulțumească pe cei ce vor achiziționa mai multe sticle, cu scopul de a-i acorda tânărului timpul de a-și desăvârși educația și pregătirea. Notele de fructe de negre și de prună ușor afumată sunt la putere, dar sunt potențate și de tonuri tonice, de iarbă și lut, aciditatea susține corpul plin, cărnos, ambele ținând în frâu alcoolul mai mult decât generos, gustul e lung, fructat-gemos, cu un final în care simți și spumă de espresso, și ciocolată. Bun și-acum, dar cred că și mai bun în cincinalul viitor.

Inchide review

Podgoria Drăgășani este una privilegiată datorită terroir-ului și a microclimatului creat de râul Olt ce permite obținerea unor vinuri de... Deschide review

Podgoria Drăgășani este una privilegiată datorită terroir-ului și a microclimatului creat de râul Olt ce permite obținerea unor vinuri de excepție. Negru de Drăgășani este o încrucișare între Negru Vârtos - un soi ancestral - și Saperavi, omologat de Stațiunea de Cercetare de la Drăgășani în anii 90. Culoarea intensă și aromele de cireșe negre, mure sălbatice, afine și violete, alături de lemn dulce, vanilie cuișoare și piper, complexe și apetisante, te invită la o cunoaștere amănunțită a vinului din pahar. Un vin catifelat cu taninuri ridicate, însă foarte bine coapte și moi. Arome proaspete de cireșe roșii și negre, chiar și vișine, un gust cărnos și suculent, bine condimentat cu piper negru. Un vin pe care l-am oferit cu încredere vizitatorilor străini interesați să cunoască soiuri românești.

Inchide review

Spune Valeriu Stoica despre acest vin ca ar avea gustul apusului la Vila Dobrusa. Eu n-am prins multe apusuri acolo, dar am recunoscut acelasi soi cald si... Deschide review

Spune Valeriu Stoica despre acest vin ca ar avea gustul apusului la Vila Dobrusa. Eu n-am prins multe apusuri acolo, dar am recunoscut acelasi soi cald si prietenos, un strop rusric, dar bine crescut, care m-a facut sa-l iubesc de la prima editie. Ceva fructe negre (mure, dude, prune), visine, capsuni supramaturate, cirese negre, cu un strat picant si un postgust mediu spre lung. Inca in plina dezvoltare, cu aciditate vie, de revazut in 2-3 ani.

Inchide review

Acum, când tocmai a fost lansat Alutus – și ce lansare... - ai spune că, la Avincis, Negru de Drăgășani a intrat ușor într-un con... Deschide review

Acum, când tocmai a fost lansat Alutus – și ce lansare... - ai spune că, la Avincis, Negru de Drăgășani a intrat ușor într-un con de umbră. Ei bine, te-ai înșela tare. Pentru că vinul din 2019, un an de extract, an pe care producătorii de vinuri roșii din sudul țărișoarei noastre l-au iubit în general, ei bine, acest vin se prezintă precum un cavaler câștigător de turnir, adică și călare, și cu panaș și plin de mândrie. Cam tinerel, cavalerul nostru, dar asta nu poate decât să-i mulțumească pe cei ce vor achiziționa mai multe sticle, cu scopul de a-i acorda tânărului timpul de a-și desăvârși educația și pregătirea. Notele de fructe de negre și de prună ușor afumată sunt la putere, dar sunt potențate și de tonuri tonice, de iarbă și lut, aciditatea susține corpul plin, cărnos, ambele ținând în frâu alcoolul mai mult decât generos, gustul e lung, fructat-gemos, cu un final în care simți și spumă de espresso, și ciocolată. Bun și-acum, dar cred că și mai bun în cincinalul viitor.

Inchide review

Podgoria Drăgășani este una privilegiată datorită terroir-ului și a microclimatului creat de râul Olt ce permite obținerea unor vinuri de... Deschide review

Podgoria Drăgășani este una privilegiată datorită terroir-ului și a microclimatului creat de râul Olt ce permite obținerea unor vinuri de excepție. Negru de Drăgășani este o încrucișare între Negru Vârtos - un soi ancestral - și Saperavi, omologat de Stațiunea de Cercetare de la Drăgășani în anii 90. Culoarea intensă și aromele de cireșe negre, mure sălbatice, afine și violete, alături de lemn dulce, vanilie cuișoare și piper, complexe și apetisante, te invită la o cunoaștere amănunțită a vinului din pahar. Un vin catifelat cu taninuri ridicate, însă foarte bine coapte și moi. Arome proaspete de cireșe roșii și negre, chiar și vișine, un gust cărnos și suculent, bine condimentat cu piper negru. Un vin pe care l-am oferit cu încredere vizitatorilor străini interesați să cunoască soiuri românești.

Inchide review

Spune Valeriu Stoica despre acest vin ca ar avea gustul apusului la Vila Dobrusa. Eu n-am prins multe apusuri acolo, dar am recunoscut acelasi soi cald si... Deschide review

Spune Valeriu Stoica despre acest vin ca ar avea gustul apusului la Vila Dobrusa. Eu n-am prins multe apusuri acolo, dar am recunoscut acelasi soi cald si prietenos, un strop rusric, dar bine crescut, care m-a facut sa-l iubesc de la prima editie. Ceva fructe negre (mure, dude, prune), visine, capsuni supramaturate, cirese negre, cu un strat picant si un postgust mediu spre lung. Inca in plina dezvoltare, cu aciditate vie, de revazut in 2-3 ani.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Desi numele poate duce cu gandul la ceva misterios, izvorat din povesti vechi cu final intunecat, Negru de Dragasani este de fapt un basm catifelat, un vin bine conturat, cu valente de capodopera. Este un vin sec, cu coperti violet inchis, care te fac sa il degusti cu mirare si interes. Are buchet de violete, cirese negre si afine, usor condimentat. Gustul sau te duce in cosul cu cirese si daca te cufunzi in amintiri si naratiune, nuantele de piper proaspat iti readuc realitatea in prim plan. Foarte potrivit pentru visare, carnuri inabusite in vin si seri de calitate.

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...