BACANTA RESERVA PREMIUM RED BLEND 2019 Crama Gîrboiu
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 15%
- ROMANIA
CE SPUN EXPERTII:
Medalie de aur - Gilbert&Gaillard 2023, Mundus Vini 2023 - Medalie de Aur, Medalie de bronz - Decanter
Podgoriile cramei Gîrboiu sunt situate în zona Coteşti, judeţul Vrancea, într-o regiune care oferă condiţii climatice şi un sol bogat în minerale favorabile cultivării de viţă-de-vie. Începută în 2005, această afacere de familie a crescut treptat, producând astăzi vinuri de o calitate superioară. De acolo vine şi recomandarea de astăzi, Bacanta Reserva Premium Red Blend, un asamblaj roşu de Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 25%, Fetească Neagră 13% şi Syrah 12%. Crama Gîrboiu oferă o notă exclusivă gamei Bacanta, acest nou vin Premium de excepție fiind realizat cu măiestrie de enologul Giovanni Menotti. Vinul dezvăluie note de fructe roşii şi negre confiate, tonuri florale, condimente dulci şi senzaţii minerale. Savuraţi-l la 14-18 grade Celsius, alături de muşchi de vită în sos de piper verde, piept de raţă caramelizat sau brânzeturi maturate.
-
150Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
Medalie de aur - Gilbert&Gaillard 2023, Mundus Vini 2023 - Medalie de Aur, Medalie de bronz - Decanter
Podgoriile cramei Gîrboiu sunt situate în zona Coteşti, judeţul Vrancea, într-o regiune care oferă condiţii climatice şi un sol bogat în minerale favorabile cultivării de viţă-de-vie. Începută în 2005, această afacere de familie a crescut treptat, producând astăzi vinuri de o calitate superioară. De acolo vine şi recomandarea de astăzi, Bacanta Reserva Premium Red Blend, un asamblaj roşu de Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 25%, Fetească Neagră 13% şi Syrah 12%. Crama Gîrboiu oferă o notă exclusivă gamei Bacanta, acest nou vin Premium de excepție fiind realizat cu măiestrie de enologul Giovanni Menotti. Vinul dezvăluie note de fructe roşii şi negre confiate, tonuri florale, condimente dulci şi senzaţii minerale. Savuraţi-l la 14-18 grade Celsius, alături de muşchi de vită în sos de piper verde, piept de raţă caramelizat sau brânzeturi maturate.