BLU ONICE 2019 Nativ
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- AGLIANICO
- 15%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
98 puncte Luca Maroni
Wine Nativ este un producator de vinuri din Irpinia, Paternopoli, sudul Italiei, ce a aparut pe piata prima data in 2008. Recunoscutul oenolog dr. Mario Ercolino si specialista in Stiinta Alimentelor dr. Roberta Pirone au pus bazele acestei afaceri ce are ca unic scop producerea unor vinuri premium. Nativ se concentreaza acum pe producerea vinurilor din soiurile de struguri tipice pentru zona. Recomandarea noastra de azi, Montemajor Nativ ”Blu Onice” Aglianico 2019, este un vin bogat, cremos, realizat din soiul de struguri Aglianico. Rosu violet inchis, vinul are un buchet in care predomina parfum de fructe negre si condimente mediteraneene. Gustul aduce in prim plan arome cremoase, de lichior de cirese negre, coacaze, lemn ars si cedru. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne, friptura de miel, gratare, tocanite cu legume si carne, branzeturi maturate etc.
-
125Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
98 puncte Luca Maroni
Wine Nativ este un producator de vinuri din Irpinia, Paternopoli, sudul Italiei, ce a aparut pe piata prima data in 2008. Recunoscutul oenolog dr. Mario Ercolino si specialista in Stiinta Alimentelor dr. Roberta Pirone au pus bazele acestei afaceri ce are ca unic scop producerea unor vinuri premium. Nativ se concentreaza acum pe producerea vinurilor din soiurile de struguri tipice pentru zona. Recomandarea noastra de azi, Montemajor Nativ ”Blu Onice” Aglianico 2019, este un vin bogat, cremos, realizat din soiul de struguri Aglianico. Rosu violet inchis, vinul are un buchet in care predomina parfum de fructe negre si condimente mediteraneene. Gustul aduce in prim plan arome cremoase, de lichior de cirese negre, coacaze, lemn ars si cedru. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din carne, friptura de miel, gratare, tocanite cu legume si carne, branzeturi maturate etc.