Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

BORGO MOLINO PROSECCO EXTRA DRY Borgo Molino

  • EXTRA SEC
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • GLERA
  • 11%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Un soi de repetiție pentru vară, băut pe terasă, învăluită de razele calde ale soarelui domolit de un vânt obraznic. Un exemplu de... Deschide review

Un soi de repetiție pentru vară, băut pe terasă, învăluită de razele calde ale soarelui domolit de un vânt obraznic. Un exemplu de prosecco pentru predat la școală, la școala de vin, cu arome intense de pere Williams și mere Golden, combinate flori albe de vară. Exact așa cum te aștepți de la un prosecco, însă acesta vine cu o aciditate vioaie și arome de citrice, ce echilibrează perfect cele 15g de zahăr/litru care pur și simplu nu se simt atunci când vinul este bine răcit. Este clar obținut din Glera, conform apelațiunii, DOC Treviso, cu o fermentație secundară de 45 de zile în agratofoare rezultând astfel un vin bine definit, cu un perlaj fin, echilibrat și fructuos, cu o prospețime incredibilă și un post gust puțin amar. Un vin ușor de asociat cu zile toride și ”dolce far niente”!

Inchide review

Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet... Deschide review

Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet “pffssst” dă drumul acestor note. Gustativ completează și cu ceva citric, evidenta aciditate fiind însăilată ca o mărgică între mere, pere și gutui. Mi-e clar că pare însoțitorul unei mese nepretențioase, ba chiar a unui mic dejun sau brunch neaoș.

Inchide review

Un spumant din Glera 100%, originar din regiunea Treviso (Veneto, nordul Italiei), obţinut prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), un... Deschide review

Un spumant din Glera 100%, originar din regiunea Treviso (Veneto, nordul Italiei), obţinut prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), un vin care aduce în pahare arome de fructe galbene coapte şi căldura soarelui dintr-o după-amiază tihnită de vară. Culoare galben pai şi o perlare intensă la început, urmată de multe bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu flori albe, citrice şi note de patiserie. Corp cremos, un rest consistent de zahăr bine echilibrat de aciditate şi alcool insesizabil (11%). Gust plin, cu măr verde, pară bergamotă şi lime. Postgust tonic, cu senzaţii de citrice dulci amărui şi tonuri de brioşă.

Inchide review

Un soi de repetiție pentru vară, băut pe terasă, învăluită de razele calde ale soarelui domolit de un vânt obraznic. Un exemplu de... Deschide review

Un soi de repetiție pentru vară, băut pe terasă, învăluită de razele calde ale soarelui domolit de un vânt obraznic. Un exemplu de prosecco pentru predat la școală, la școala de vin, cu arome intense de pere Williams și mere Golden, combinate flori albe de vară. Exact așa cum te aștepți de la un prosecco, însă acesta vine cu o aciditate vioaie și arome de citrice, ce echilibrează perfect cele 15g de zahăr/litru care pur și simplu nu se simt atunci când vinul este bine răcit. Este clar obținut din Glera, conform apelațiunii, DOC Treviso, cu o fermentație secundară de 45 de zile în agratofoare rezultând astfel un vin bine definit, cu un perlaj fin, echilibrat și fructuos, cu o prospețime incredibilă și un post gust puțin amar. Un vin ușor de asociat cu zile toride și ”dolce far niente”!

Inchide review

Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet... Deschide review

Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet “pffssst” dă drumul acestor note. Gustativ completează și cu ceva citric, evidenta aciditate fiind însăilată ca o mărgică între mere, pere și gutui. Mi-e clar că pare însoțitorul unei mese nepretențioase, ba chiar a unui mic dejun sau brunch neaoș.

Inchide review

Un spumant din Glera 100%, originar din regiunea Treviso (Veneto, nordul Italiei), obţinut prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), un... Deschide review

Un spumant din Glera 100%, originar din regiunea Treviso (Veneto, nordul Italiei), obţinut prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), un vin care aduce în pahare arome de fructe galbene coapte şi căldura soarelui dintr-o după-amiază tihnită de vară. Culoare galben pai şi o perlare intensă la început, urmată de multe bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu flori albe, citrice şi note de patiserie. Corp cremos, un rest consistent de zahăr bine echilibrat de aciditate şi alcool insesizabil (11%). Gust plin, cu măr verde, pară bergamotă şi lime. Postgust tonic, cu senzaţii de citrice dulci amărui şi tonuri de brioşă.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Crama Borgo Molino a fost fondată în 1922, în regiunea Marca Trevigiana, Treviso, pe dealurile din Conegliano și Valdobbiadene. Sergius Nardin este cel care a dezvoltat crama şi a transmis apoi fiilor săi dragostea pentru vinuri, dar şi experienţa acumulată în atâţia ani. Paolo şi Pietro sunt cei care conduc acum Borgo Molino, Paolo fiind oenolog şi responsabil de producţie, în vreme ce Pietro se ocupă de zona de marketing. Recomandarea noastră, Borgo Molino Prosecco DOC Treviso Extra Dry, este obţinut din struguri Glera şi cucereşte cu perlajul fin, persistent. Vinul scoate în evidenţă arome de mere golden şi pere Williams, în vreme ce gustul rotund dezvăluie o prospeţime savuroasă şi o aciditate vioaie. Degustaţi acest prosecco la 6-8 grade Celsius, fiind perfect ca aparitiv sau alături de preparate uşoare.

BORGO MOLINO PROSECCO EXTRA DRY
  • 55
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
55
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Un soi de repetiție pentru vară, băut pe terasă, învăluită de razele calde ale soarelui domolit de un vânt obraznic. Un exemplu de... Deschide review

Un soi de repetiție pentru vară, băut pe terasă, învăluită de razele calde ale soarelui domolit de un vânt obraznic. Un exemplu de prosecco pentru predat la școală, la școala de vin, cu arome intense de pere Williams și mere Golden, combinate flori albe de vară. Exact așa cum te aștepți de la un prosecco, însă acesta vine cu o aciditate vioaie și arome de citrice, ce echilibrează perfect cele 15g de zahăr/litru care pur și simplu nu se simt atunci când vinul este bine răcit. Este clar obținut din Glera, conform apelațiunii, DOC Treviso, cu o fermentație secundară de 45 de zile în agratofoare rezultând astfel un vin bine definit, cu un perlaj fin, echilibrat și fructuos, cu o prospețime incredibilă și un post gust puțin amar. Un vin ușor de asociat cu zile toride și ”dolce far niente”!

Inchide review

Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet... Deschide review

Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet “pffssst” dă drumul acestor note. Gustativ completează și cu ceva citric, evidenta aciditate fiind însăilată ca o mărgică între mere, pere și gutui. Mi-e clar că pare însoțitorul unei mese nepretențioase, ba chiar a unui mic dejun sau brunch neaoș.

Inchide review

Un spumant din Glera 100%, originar din regiunea Treviso (Veneto, nordul Italiei), obţinut prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), un... Deschide review

Un spumant din Glera 100%, originar din regiunea Treviso (Veneto, nordul Italiei), obţinut prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), un vin care aduce în pahare arome de fructe galbene coapte şi căldura soarelui dintr-o după-amiază tihnită de vară. Culoare galben pai şi o perlare intensă la început, urmată de multe bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu flori albe, citrice şi note de patiserie. Corp cremos, un rest consistent de zahăr bine echilibrat de aciditate şi alcool insesizabil (11%). Gust plin, cu măr verde, pară bergamotă şi lime. Postgust tonic, cu senzaţii de citrice dulci amărui şi tonuri de brioşă.

Inchide review

Un soi de repetiție pentru vară, băut pe terasă, învăluită de razele calde ale soarelui domolit de un vânt obraznic. Un exemplu de... Deschide review

Un soi de repetiție pentru vară, băut pe terasă, învăluită de razele calde ale soarelui domolit de un vânt obraznic. Un exemplu de prosecco pentru predat la școală, la școala de vin, cu arome intense de pere Williams și mere Golden, combinate flori albe de vară. Exact așa cum te aștepți de la un prosecco, însă acesta vine cu o aciditate vioaie și arome de citrice, ce echilibrează perfect cele 15g de zahăr/litru care pur și simplu nu se simt atunci când vinul este bine răcit. Este clar obținut din Glera, conform apelațiunii, DOC Treviso, cu o fermentație secundară de 45 de zile în agratofoare rezultând astfel un vin bine definit, cu un perlaj fin, echilibrat și fructuos, cu o prospețime incredibilă și un post gust puțin amar. Un vin ușor de asociat cu zile toride și ”dolce far niente”!

Inchide review

Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet... Deschide review

Hora bulelor de autoclava de astăzi pare o înșiruire amplă de fructe coapte văratice, căci ansamblul post celui mai frumos sunet “pffssst” dă drumul acestor note. Gustativ completează și cu ceva citric, evidenta aciditate fiind însăilată ca o mărgică între mere, pere și gutui. Mi-e clar că pare însoțitorul unei mese nepretențioase, ba chiar a unui mic dejun sau brunch neaoș.

Inchide review

Un spumant din Glera 100%, originar din regiunea Treviso (Veneto, nordul Italiei), obţinut prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), un... Deschide review

Un spumant din Glera 100%, originar din regiunea Treviso (Veneto, nordul Italiei), obţinut prin metoda Charmat (refermentare în tanc de inox), un vin care aduce în pahare arome de fructe galbene coapte şi căldura soarelui dintr-o după-amiază tihnită de vară. Culoare galben pai şi o perlare intensă la început, urmată de multe bule fine şi persistente. Nas proaspăt, cu flori albe, citrice şi note de patiserie. Corp cremos, un rest consistent de zahăr bine echilibrat de aciditate şi alcool insesizabil (11%). Gust plin, cu măr verde, pară bergamotă şi lime. Postgust tonic, cu senzaţii de citrice dulci amărui şi tonuri de brioşă.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Crama Borgo Molino a fost fondată în 1922, în regiunea Marca Trevigiana, Treviso, pe dealurile din Conegliano și Valdobbiadene. Sergius Nardin este cel care a dezvoltat crama şi a transmis apoi fiilor săi dragostea pentru vinuri, dar şi experienţa acumulată în atâţia ani. Paolo şi Pietro sunt cei care conduc acum Borgo Molino, Paolo fiind oenolog şi responsabil de producţie, în vreme ce Pietro se ocupă de zona de marketing. Recomandarea noastră, Borgo Molino Prosecco DOC Treviso Extra Dry, este obţinut din struguri Glera şi cucereşte cu perlajul fin, persistent. Vinul scoate în evidenţă arome de mere golden şi pere Williams, în vreme ce gustul rotund dezvăluie o prospeţime savuroasă şi o aciditate vioaie. Degustaţi acest prosecco la 6-8 grade Celsius, fiind perfect ca aparitiv sau alături de preparate uşoare.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...