BOTROSECCO MAREMMA TOSCANA 2014 Marchesi Antinori
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 13,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
Familia Antinori s-a dedicat domeniului viticol de mai bine de 6 secole. Istoria companiei incepe in 1385, atunci cand Giovanni di Piero Antinori a devenit membru in "Arte Fiorentina dei Vinattieri", breasla producatorilor de vin din regiunea Fiorentina. Recomandarea noastra de astazi, Botrosecco Maremma Toscana 2014, este un cupaj spectaculos de Cabernet Franc si Cabernet Sauvignon, caracterizat in special de aromele de fructe rosii bine coapte. Rosu rubiniu intens, vinul scoate in evidenta mai intai note olfactive de fructe rosii bine coapte, cum ar fi visine si prune, la care se adauga tentele condimentate de paprika si piper alb. Pe palat, regasim arome catifelate, elegante, cu taninuri bogate si persistente. Post gustul aduce in prim plan arome de fructe rosii, completate de tonuri de tabac si cacao. Savurati acest vin la 16-18 grade Celsisus, alaturi de fripturi sau alte preparate cu vanat si branzeturi mai condimentate.
-
75Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
Familia Antinori s-a dedicat domeniului viticol de mai bine de 6 secole. Istoria companiei incepe in 1385, atunci cand Giovanni di Piero Antinori a devenit membru in "Arte Fiorentina dei Vinattieri", breasla producatorilor de vin din regiunea Fiorentina. Recomandarea noastra de astazi, Botrosecco Maremma Toscana 2014, este un cupaj spectaculos de Cabernet Franc si Cabernet Sauvignon, caracterizat in special de aromele de fructe rosii bine coapte. Rosu rubiniu intens, vinul scoate in evidenta mai intai note olfactive de fructe rosii bine coapte, cum ar fi visine si prune, la care se adauga tentele condimentate de paprika si piper alb. Pe palat, regasim arome catifelate, elegante, cu taninuri bogate si persistente. Post gustul aduce in prim plan arome de fructe rosii, completate de tonuri de tabac si cacao. Savurati acest vin la 16-18 grade Celsisus, alaturi de fripturi sau alte preparate cu vanat si branzeturi mai condimentate.