Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

❄️ WHITE FRIDAY continuă!
Ai până la -47% la +500 de vinuri

BOUVET BLANC BRUT Bouvet Ladubay

  • BRUT
  • ALB
  • SPUMANT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 12,5%
  • FRANTA

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău

”Faceți-mi ceva, că nu mă pot desprinde de bule, parcă sunt vrăjit de ele! În așa măsură că deschid un spumant lângă aproape... Deschide review

”Faceți-mi ceva, că nu mă pot desprinde de bule, parcă sunt vrăjit de ele! În așa măsură că deschid un spumant lângă aproape orice preparat, de data asta niște paste cu cârnați de casă la tigaie și sos de roșii cu praz. Adică o mâncare grăbită de părinte-corporatist-sportiv- gurmand. Bine, nu e orice spumant, ci un crémant, mai puțin serios decât o champagne, dar mai elegant decât un prosecco și mai generos decât o cava. E genul de spumant care instant aduce o notă de eleganță și șarm clasic chiar și unei seri obișnuite, fără a fi pretențios cu servirea ori păstrarea. Dar vă recomand totuși să-l răciți măcar 40 de minute, și apoi să-l savurați pe întelete, înainte, în timpul, și după masă.”

Inchide review

Un cupaj de Chardonnay şi Chenin Blanc, originar din regiunea Maine-Loire (vestul Franţei), un spumant refermentat în sticlă prin metoda... Deschide review

Un cupaj de Chardonnay şi Chenin Blanc, originar din regiunea Maine-Loire (vestul Franţei), un spumant refermentat în sticlă prin metoda tradiţională, un vin elegant şi complex, cu note seducătoare de fructe albe confiate şi patiserie fină. Culoare galben auriu, perlare intensă şi nas cu caise, coajă de pâine proaspătă şi senzaţii calcaroase. Corp cremos, un mic rest de zahăr bine compensat de aciditate şi alcool perfect integrat (12,5%). Gust plin, cu piersică şi pară bergamotă, la care se adaugă tonuri de croasant, unt şi fagure de miere. Postgust intens mineral, cu impresii de citrice amărui, alune prăjite şi tapenada de măsline.

Inchide review

Un spumant de pe Valea Loarei cât se poate de elegant și de expresiv, la un raport preț-calitate greu de bătut pentru un spumant realizat prin... Deschide review

Un spumant de pe Valea Loarei cât se poate de elegant și de expresiv, la un raport preț-calitate greu de bătut pentru un spumant realizat prin metoda tradițională. Are o structură aromatică complexă și serioasă, exprimându-se cu ajutorul unor tonuri precise de citrice coapte, de mere verzi, de piersici albe, cu niște impresii mai rotunde, așezate pe fundal, de caramel sărat, gutui coapte şi alune prăjite. Gustul este bine structurat, cu o oarecare greutate dată de aciditatea de lămâie coaptă și coajă de portocală. Perlajul susținut contribuie la cremozitatea vinului, dar are și rol de amplificator de arome, mai ales pe finalul proaspăt, crocant și lejer tonic-condimentat, care face loc, alături de notele fructate, și unor tente de pâine prăjită.

Inchide review

”Faceți-mi ceva, că nu mă pot desprinde de bule, parcă sunt vrăjit de ele! În așa măsură că deschid un spumant lângă aproape... Deschide review

”Faceți-mi ceva, că nu mă pot desprinde de bule, parcă sunt vrăjit de ele! În așa măsură că deschid un spumant lângă aproape orice preparat, de data asta niște paste cu cârnați de casă la tigaie și sos de roșii cu praz. Adică o mâncare grăbită de părinte-corporatist-sportiv- gurmand. Bine, nu e orice spumant, ci un crémant, mai puțin serios decât o champagne, dar mai elegant decât un prosecco și mai generos decât o cava. E genul de spumant care instant aduce o notă de eleganță și șarm clasic chiar și unei seri obișnuite, fără a fi pretențios cu servirea ori păstrarea. Dar vă recomand totuși să-l răciți măcar 40 de minute, și apoi să-l savurați pe întelete, înainte, în timpul, și după masă.”

Inchide review

Un cupaj de Chardonnay şi Chenin Blanc, originar din regiunea Maine-Loire (vestul Franţei), un spumant refermentat în sticlă prin metoda... Deschide review

Un cupaj de Chardonnay şi Chenin Blanc, originar din regiunea Maine-Loire (vestul Franţei), un spumant refermentat în sticlă prin metoda tradiţională, un vin elegant şi complex, cu note seducătoare de fructe albe confiate şi patiserie fină. Culoare galben auriu, perlare intensă şi nas cu caise, coajă de pâine proaspătă şi senzaţii calcaroase. Corp cremos, un mic rest de zahăr bine compensat de aciditate şi alcool perfect integrat (12,5%). Gust plin, cu piersică şi pară bergamotă, la care se adaugă tonuri de croasant, unt şi fagure de miere. Postgust intens mineral, cu impresii de citrice amărui, alune prăjite şi tapenada de măsline.

Inchide review

Un spumant de pe Valea Loarei cât se poate de elegant și de expresiv, la un raport preț-calitate greu de bătut pentru un spumant realizat prin... Deschide review

Un spumant de pe Valea Loarei cât se poate de elegant și de expresiv, la un raport preț-calitate greu de bătut pentru un spumant realizat prin metoda tradițională. Are o structură aromatică complexă și serioasă, exprimându-se cu ajutorul unor tonuri precise de citrice coapte, de mere verzi, de piersici albe, cu niște impresii mai rotunde, așezate pe fundal, de caramel sărat, gutui coapte şi alune prăjite. Gustul este bine structurat, cu o oarecare greutate dată de aciditatea de lămâie coaptă și coajă de portocală. Perlajul susținut contribuie la cremozitatea vinului, dar are și rol de amplificator de arome, mai ales pe finalul proaspăt, crocant și lejer tonic-condimentat, care face loc, alături de notele fructate, și unor tente de pâine prăjită.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Bouvet 1851 Blanc Brut este un vin spumant de culoare galben - auriu cu reflexii de chihlimbar, obtinut prin metoda traditionala de fermentare in sticla din Chardonnay si Chenin Blanc. Buchetul floral, cu arome delicioase de pere coapte, mere si citrice cu tuse fine de paine prajita promite o experienta de neuitat. Perlajul fin si persistent, impreuna cu aciditatea suculenta si energica, confera vinului o textura cremoasa fina si gust de musse, amplificand notele de mere si citrice. Finalul armonios, fructat si lung, pune accent pe mineralitatea specifica zonei. Asocieri culinare: excelent ca aperitiv si alaturi de preparate din peste si fructe de mare.

  • whitefriday
BOUVET BLANC BRUT whitefriday
  • 75 70 -7%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
75 70 -7%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Mihai Oprea
Mihai Oprea
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău
Mihai Oprea
Mihai Oprea
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Valentin Ceafalău
Valentin Ceafalău

”Faceți-mi ceva, că nu mă pot desprinde de bule, parcă sunt vrăjit de ele! În așa măsură că deschid un spumant lângă aproape... Deschide review

”Faceți-mi ceva, că nu mă pot desprinde de bule, parcă sunt vrăjit de ele! În așa măsură că deschid un spumant lângă aproape orice preparat, de data asta niște paste cu cârnați de casă la tigaie și sos de roșii cu praz. Adică o mâncare grăbită de părinte-corporatist-sportiv- gurmand. Bine, nu e orice spumant, ci un crémant, mai puțin serios decât o champagne, dar mai elegant decât un prosecco și mai generos decât o cava. E genul de spumant care instant aduce o notă de eleganță și șarm clasic chiar și unei seri obișnuite, fără a fi pretențios cu servirea ori păstrarea. Dar vă recomand totuși să-l răciți măcar 40 de minute, și apoi să-l savurați pe întelete, înainte, în timpul, și după masă.”

Inchide review

Un cupaj de Chardonnay şi Chenin Blanc, originar din regiunea Maine-Loire (vestul Franţei), un spumant refermentat în sticlă prin metoda... Deschide review

Un cupaj de Chardonnay şi Chenin Blanc, originar din regiunea Maine-Loire (vestul Franţei), un spumant refermentat în sticlă prin metoda tradiţională, un vin elegant şi complex, cu note seducătoare de fructe albe confiate şi patiserie fină. Culoare galben auriu, perlare intensă şi nas cu caise, coajă de pâine proaspătă şi senzaţii calcaroase. Corp cremos, un mic rest de zahăr bine compensat de aciditate şi alcool perfect integrat (12,5%). Gust plin, cu piersică şi pară bergamotă, la care se adaugă tonuri de croasant, unt şi fagure de miere. Postgust intens mineral, cu impresii de citrice amărui, alune prăjite şi tapenada de măsline.

Inchide review

Un spumant de pe Valea Loarei cât se poate de elegant și de expresiv, la un raport preț-calitate greu de bătut pentru un spumant realizat prin... Deschide review

Un spumant de pe Valea Loarei cât se poate de elegant și de expresiv, la un raport preț-calitate greu de bătut pentru un spumant realizat prin metoda tradițională. Are o structură aromatică complexă și serioasă, exprimându-se cu ajutorul unor tonuri precise de citrice coapte, de mere verzi, de piersici albe, cu niște impresii mai rotunde, așezate pe fundal, de caramel sărat, gutui coapte şi alune prăjite. Gustul este bine structurat, cu o oarecare greutate dată de aciditatea de lămâie coaptă și coajă de portocală. Perlajul susținut contribuie la cremozitatea vinului, dar are și rol de amplificator de arome, mai ales pe finalul proaspăt, crocant și lejer tonic-condimentat, care face loc, alături de notele fructate, și unor tente de pâine prăjită.

Inchide review

”Faceți-mi ceva, că nu mă pot desprinde de bule, parcă sunt vrăjit de ele! În așa măsură că deschid un spumant lângă aproape... Deschide review

”Faceți-mi ceva, că nu mă pot desprinde de bule, parcă sunt vrăjit de ele! În așa măsură că deschid un spumant lângă aproape orice preparat, de data asta niște paste cu cârnați de casă la tigaie și sos de roșii cu praz. Adică o mâncare grăbită de părinte-corporatist-sportiv- gurmand. Bine, nu e orice spumant, ci un crémant, mai puțin serios decât o champagne, dar mai elegant decât un prosecco și mai generos decât o cava. E genul de spumant care instant aduce o notă de eleganță și șarm clasic chiar și unei seri obișnuite, fără a fi pretențios cu servirea ori păstrarea. Dar vă recomand totuși să-l răciți măcar 40 de minute, și apoi să-l savurați pe întelete, înainte, în timpul, și după masă.”

Inchide review

Un cupaj de Chardonnay şi Chenin Blanc, originar din regiunea Maine-Loire (vestul Franţei), un spumant refermentat în sticlă prin metoda... Deschide review

Un cupaj de Chardonnay şi Chenin Blanc, originar din regiunea Maine-Loire (vestul Franţei), un spumant refermentat în sticlă prin metoda tradiţională, un vin elegant şi complex, cu note seducătoare de fructe albe confiate şi patiserie fină. Culoare galben auriu, perlare intensă şi nas cu caise, coajă de pâine proaspătă şi senzaţii calcaroase. Corp cremos, un mic rest de zahăr bine compensat de aciditate şi alcool perfect integrat (12,5%). Gust plin, cu piersică şi pară bergamotă, la care se adaugă tonuri de croasant, unt şi fagure de miere. Postgust intens mineral, cu impresii de citrice amărui, alune prăjite şi tapenada de măsline.

Inchide review

Un spumant de pe Valea Loarei cât se poate de elegant și de expresiv, la un raport preț-calitate greu de bătut pentru un spumant realizat prin... Deschide review

Un spumant de pe Valea Loarei cât se poate de elegant și de expresiv, la un raport preț-calitate greu de bătut pentru un spumant realizat prin metoda tradițională. Are o structură aromatică complexă și serioasă, exprimându-se cu ajutorul unor tonuri precise de citrice coapte, de mere verzi, de piersici albe, cu niște impresii mai rotunde, așezate pe fundal, de caramel sărat, gutui coapte şi alune prăjite. Gustul este bine structurat, cu o oarecare greutate dată de aciditatea de lămâie coaptă și coajă de portocală. Perlajul susținut contribuie la cremozitatea vinului, dar are și rol de amplificator de arome, mai ales pe finalul proaspăt, crocant și lejer tonic-condimentat, care face loc, alături de notele fructate, și unor tente de pâine prăjită.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Bouvet 1851 Blanc Brut este un vin spumant de culoare galben - auriu cu reflexii de chihlimbar, obtinut prin metoda traditionala de fermentare in sticla din Chardonnay si Chenin Blanc. Buchetul floral, cu arome delicioase de pere coapte, mere si citrice cu tuse fine de paine prajita promite o experienta de neuitat. Perlajul fin si persistent, impreuna cu aciditatea suculenta si energica, confera vinului o textura cremoasa fina si gust de musse, amplificand notele de mere si citrice. Finalul armonios, fructat si lung, pune accent pe mineralitatea specifica zonei. Asocieri culinare: excelent ca aperitiv si alaturi de preparate din peste si fructe de mare.

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...