C'EST SOIR - CABERNET SAUVIGNON 2019 Crama Hermeziu
Crama Hermeziu isi incepe activitatea in anul 2006, cultivand pe cele 132 de hectare de teren soiuri precum Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay sau Busuioaca de Bohotin. Hermeziu era numele de fata al mamei lui Costache Negruzzi, vibratia acestei familii regasindu-se, inca, pe aceste teritorii unde se produc vinuri premiate, cu o foarte buna aciditate naturala. Avand o culoare roz-somon, cu nuante deschise, vinul are o aroma proaspata, fructata. Gustul este placut, fresh, sustinut de o aciditate placuta. Se recomanda degustarea la o temperatura de 7-8 grade Celsius alaturi de carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri.
Crama Hermeziu isi incepe activitatea in anul 2006, cultivand pe cele 132 de hectare de teren soiuri precum Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay sau Busuioaca de Bohotin. Hermeziu era numele de fata al mamei lui Costache Negruzzi, vibratia acestei familii regasindu-se, inca, pe aceste teritorii unde se produc vinuri premiate, cu o foarte buna aciditate naturala. Avand o culoare roz-somon, cu nuante deschise, vinul are o aroma proaspata, fructata. Gustul este placut, fresh, sustinut de o aciditate placuta. Se recomanda degustarea la o temperatura de 7-8 grade Celsius alaturi de carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri.