
C'EST SOIR - FETEASCA NEAGRA ROSE 2019 Crama Hermeziu
Medalie de Aur - Berliner Wein Trophy 2020
Crama Hermeziu isi incepe activitatea in anul 2006, cultivand pe cele 132 de hectare de teren soiuri precum Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay sau Busuioaca de Bohotin. Hermeziu era numele de fata al mamei lui Costache Negruzzi, vibratia acestei familii regasindu-se, inca, pe aceste teritorii unde se produc vinuri premiate, cu o foarte buna aciditate naturala. Feteasca Neagra Rose din colectia C'est Soir este maturata timp de 3 luni in rezervoare de inox, la temperatura controlata. Are o culoare roz deschis, limpede si o aroma placuta, specifica soiului. Temperatura recomandata de servire este de 8-10 grade Celsius alaturi de biftec la gratar sau preparate din carne alba - curcan, pui.

Medalie de Aur - Berliner Wein Trophy 2020
Crama Hermeziu isi incepe activitatea in anul 2006, cultivand pe cele 132 de hectare de teren soiuri precum Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay sau Busuioaca de Bohotin. Hermeziu era numele de fata al mamei lui Costache Negruzzi, vibratia acestei familii regasindu-se, inca, pe aceste teritorii unde se produc vinuri premiate, cu o foarte buna aciditate naturala. Feteasca Neagra Rose din colectia C'est Soir este maturata timp de 3 luni in rezervoare de inox, la temperatura controlata. Are o culoare roz deschis, limpede si o aroma placuta, specifica soiului. Temperatura recomandata de servire este de 8-10 grade Celsius alaturi de biftec la gratar sau preparate din carne alba - curcan, pui.