CA’ DI RAJO PROSECCO TREVISO BRUT Ca’ di Rajo
Ca’ di Rajo este o crama care mixeaza cu succes istoria si traditia cu inovatia si tehnicile moderne pentru productia vinului. Axat pe soiurile de struguri autohtone, originare privinciei Treviso, Ca’ di Rajo a produs intotdeauna unele dintre cele mai apreciate si de calitate vinuri. La fel se intampla si cu vinul de astazi, Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut, un vin galben stralucitor cu ceva irizatii verzui, realizat din struguri Glera. Buchetul este elegant si complex, scotand la iveala note de banane, ananas, flori salbatice si paine, in vreme ce gustul se dezvaluie bine echilibrat, continuand notele fructate. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la mancaruri prajite, branzeturi si legume pana la stridii, creveti si trufe.
Ca’ di Rajo este o crama care mixeaza cu succes istoria si traditia cu inovatia si tehnicile moderne pentru productia vinului. Axat pe soiurile de struguri autohtone, originare privinciei Treviso, Ca’ di Rajo a produs intotdeauna unele dintre cele mai apreciate si de calitate vinuri. La fel se intampla si cu vinul de astazi, Ca’ di Rajo Prosecco Doc Treviso Brut, un vin galben stralucitor cu ceva irizatii verzui, realizat din struguri Glera. Buchetul este elegant si complex, scotand la iveala note de banane, ananas, flori salbatice si paine, in vreme ce gustul se dezvaluie bine echilibrat, continuand notele fructate. Se recomanda degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la mancaruri prajite, branzeturi si legume pana la stridii, creveti si trufe.