CANTUS PRIMUS MERLOT 2020 Vitis Metamorfosis
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- MERLOT
- 15,5%
- ROMANIA
CE SPUN EXPERTII:
Vitis Metamorfosis, cramă situată în regiunea Dealu Mare, îmbină tradiția cu pasiunea pentru viticultură ecologică, oferind experiențe unice pasionaților de vin. Sub îndrumarea oenologului Fiorenzo Rista, crama produce vinuri de excepție, evidențiind potențialul terroir-ului local. Cantus Primus – Merlot este un vin roșu rubiniu intens. Aromele sale olfactive sunt dominate de fructe roșii mici, completate armonios de note balsamice, rezultat al maturării timp de 18 luni în budane de lemn. Pe palat, vinul se remarcă prin catifelare și un finisaj excelent, cu arome fructate intense, oferind un final lung și persistent. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C, alături de preparate precum coadă de vită brezată, chifteluțe marinate, burgeri sau vițel la cuptor. De asemenea, acompaniază delicios deserturi cu ciocolată neagră și fructe de pădure. Pentru vegetarieni, se potrivește cu mâncăruri pe bază de ciuperci, precum risotto cu trufe, ciuperci portobello la grătar sau paste cu sos roșu.
- whitefriday
-
9987 -12%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
Vitis Metamorfosis, cramă situată în regiunea Dealu Mare, îmbină tradiția cu pasiunea pentru viticultură ecologică, oferind experiențe unice pasionaților de vin. Sub îndrumarea oenologului Fiorenzo Rista, crama produce vinuri de excepție, evidențiind potențialul terroir-ului local. Cantus Primus – Merlot este un vin roșu rubiniu intens. Aromele sale olfactive sunt dominate de fructe roșii mici, completate armonios de note balsamice, rezultat al maturării timp de 18 luni în budane de lemn. Pe palat, vinul se remarcă prin catifelare și un finisaj excelent, cu arome fructate intense, oferind un final lung și persistent. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C, alături de preparate precum coadă de vită brezată, chifteluțe marinate, burgeri sau vițel la cuptor. De asemenea, acompaniază delicios deserturi cu ciocolată neagră și fructe de pădure. Pentru vegetarieni, se potrivește cu mâncăruri pe bază de ciuperci, precum risotto cu trufe, ciuperci portobello la grătar sau paste cu sos roșu.