CAPITEL FONTANA RECIOTO 2011 Tedeschi
- DULCE
- ROSU
- LINISTIT
- 500ML
- 14%
- ITALIA
Agricola Tedeschi este un producator cu crame situate in Valpolicella, o zona din nord-estul Italiei. Cu o istorie bogata in domeniul viticol, acest brand se identifica deseori cu vinurile Amarone si Recioto della Valpolicella. De-a lungul timpului, Agricola Tedeschi s-a dedicat cultivarii soiurilor de vinuri originare acestor regiuni, in special Corvina, Rondinella si Molinara, dar si unor soiuri mai putin cunoscute, cum ar fi Oseleta, Dindarella, Nerara sau Rossignola. Vinul de astazi, Tedeschi Capitel Fontana Recioto Della Valpolicella 2011, este un vin rosu rubiniu, cu ceva tente in nuantele chihlimbarului. Buchetul este puternic, cu arome de fructe rosii, zmeura, coacaze, dar si cu note de condimente si ciocolata. Gustul este rafinat, cu o dulceata bine controlata si echilibrata, iar finalul este lung si persistent. Serviti acest vin la 15-16 grade Celsius, cu preparate din carne de vanat, paste cu diverse sosuri, dar si cu deserturi din ciocolata si caramel.
-
259Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Agricola Tedeschi este un producator cu crame situate in Valpolicella, o zona din nord-estul Italiei. Cu o istorie bogata in domeniul viticol, acest brand se identifica deseori cu vinurile Amarone si Recioto della Valpolicella. De-a lungul timpului, Agricola Tedeschi s-a dedicat cultivarii soiurilor de vinuri originare acestor regiuni, in special Corvina, Rondinella si Molinara, dar si unor soiuri mai putin cunoscute, cum ar fi Oseleta, Dindarella, Nerara sau Rossignola. Vinul de astazi, Tedeschi Capitel Fontana Recioto Della Valpolicella 2011, este un vin rosu rubiniu, cu ceva tente in nuantele chihlimbarului. Buchetul este puternic, cu arome de fructe rosii, zmeura, coacaze, dar si cu note de condimente si ciocolata. Gustul este rafinat, cu o dulceata bine controlata si echilibrata, iar finalul este lung si persistent. Serviti acest vin la 15-16 grade Celsius, cu preparate din carne de vanat, paste cu diverse sosuri, dar si cu deserturi din ciocolata si caramel.