CAPO ZAFFERANO PRIMITIVO DI MANDURIA 2021 Capo Zafferano
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- PRIMITIVO
- 14,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
95 puncte Luca Maroni
Situată în regiunea Puglia, sudul Italiei, crama Capo Zafferano este un simbol al viticulturii sustenabile. Cu un angajament ferm de a evidenția autenticitatea terroir-ului local, crama produce vinuri spectaculoase, apreciate la nivel internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Unul dintre cele mai reprezentative vinuri ale cramei este Capo Zafferano Primitivo di Manduria 2021, realizat din soiul Primitivo, unul dintre cele mai cultivate și iubite soiuri din Italia. Cu un roșu intens și profund, acest vin se remarcă prin arome bogate de fructe coapte, prune și stafide, completate de note subtile de ciocolată și condimente datorită maturării ușoare în butoaie de stejar. Pe palat, gustul este plin, catifelat și echilibrat, cu o textură armonioasă ce transformă fiecare pahar într-o experiență senzorială specială. Notele dulci și condimentate se îmbină perfect, oferind un postgust lung și rafinat. Se servește la o temperatură de 16-18°C și este ideal alături de carne roșie, vânat, brânzeturi maturate sau preparate tradiționale italiene.
- sale

-
8067 17%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
95 puncte Luca Maroni
Situată în regiunea Puglia, sudul Italiei, crama Capo Zafferano este un simbol al viticulturii sustenabile. Cu un angajament ferm de a evidenția autenticitatea terroir-ului local, crama produce vinuri spectaculoase, apreciate la nivel internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Unul dintre cele mai reprezentative vinuri ale cramei este Capo Zafferano Primitivo di Manduria 2021, realizat din soiul Primitivo, unul dintre cele mai cultivate și iubite soiuri din Italia. Cu un roșu intens și profund, acest vin se remarcă prin arome bogate de fructe coapte, prune și stafide, completate de note subtile de ciocolată și condimente datorită maturării ușoare în butoaie de stejar. Pe palat, gustul este plin, catifelat și echilibrat, cu o textură armonioasă ce transformă fiecare pahar într-o experiență senzorială specială. Notele dulci și condimentate se îmbină perfect, oferind un postgust lung și rafinat. Se servește la o temperatură de 16-18°C și este ideal alături de carne roșie, vânat, brânzeturi maturate sau preparate tradiționale italiene.