CELLIER DES PRINCES COTES-DU-RHONE 2022 Cellier des Princes
Medalie de Aur - Concours Gilbert & Gaillard, Medalie de Aur - Concours des Vinalies France
Vinificatorii din regiunea Chateauneuf du Pape s-au reunit sub numele Cellier des Princes încă din 1925. După zeci de ani în care brandul a căzut în anonimat, în 2005 are loc o relansare a companiei, vinificatorii începând din nou să producă şi să vândă vinuri direct, sub acelaşi nume. În mai puţin de 10 ani, vânzările Cellier des Princes au crescut simţitor, iar vinurile acestui brand au ajuns să fie recunoscute şi apreciate peste tot în lume. Recomandarea noastră, Cotes du Rhone - Sceau du Prince Rouge 2022, este un vin roşu rubiniu, obţinut din struguri Grenache 80%, Syrah 15% şi Mourvedre 5%. Aromele olfactive fructate se îmbină cu notele condimentate, în vreme ce pe palat vinul se dezvăluie catifelat şi suplu, continuându-şi nuanţele fructate şi condimentate. Un vin perfect pentru orice ocazie, de savurat la 14-16 grade Celsius, alături de preparate mediteraneene, pizza, pui la grătar şi brânzeturi.
Medalie de Aur - Concours Gilbert & Gaillard, Medalie de Aur - Concours des Vinalies France
Vinificatorii din regiunea Chateauneuf du Pape s-au reunit sub numele Cellier des Princes încă din 1925. După zeci de ani în care brandul a căzut în anonimat, în 2005 are loc o relansare a companiei, vinificatorii începând din nou să producă şi să vândă vinuri direct, sub acelaşi nume. În mai puţin de 10 ani, vânzările Cellier des Princes au crescut simţitor, iar vinurile acestui brand au ajuns să fie recunoscute şi apreciate peste tot în lume. Recomandarea noastră, Cotes du Rhone - Sceau du Prince Rouge 2022, este un vin roşu rubiniu, obţinut din struguri Grenache 80%, Syrah 15% şi Mourvedre 5%. Aromele olfactive fructate se îmbină cu notele condimentate, în vreme ce pe palat vinul se dezvăluie catifelat şi suplu, continuându-şi nuanţele fructate şi condimentate. Un vin perfect pentru orice ocazie, de savurat la 14-16 grade Celsius, alături de preparate mediteraneene, pizza, pui la grătar şi brânzeturi.