CHAMPAGNE AYALA NO 16 Ayala
Fondată în 1860, Casa Ayala are o tradiție de 160 de ani în vinificare. Achiziționată în 2005 de Familia Bollinger, crama a cunoscut o revitalizare sub conducerea lui Hadrien Mouflard. Echipa actuală se concentrează pe extinderea recunoașterii internaționale a brandului și pe îmbunătățirea calității vinurilor. Champagne Ayala N°16 este o șampanie deosebită, cunoscută sub denumirea de Blanc de Blancs, realizată exclusiv din struguri albi proveniți din cele mai bune terroir-uri, Grands și Premiers crus de la Côte des Blancs și Montagne de Reims. Această ediție limitată celebrează diversitatea soiurilor albe, amestecând Chardonnay cu varietăți rare precum Arbane, Petit Meslier și Pinot Blanc. Fiecare sticlă este un omagiu adus terroir-ului specific, numerotată pentru a evidenția unicitatea sa. Ayala N°16 se servește la o temperatură de 8-10 grade Celsius și prezintă arome principale de citrice, oferind o experiență gustativă rafinată. Acest cuvée este perfect pentru a fi asociat cu preparate fine, precum ceviche de scoici cu mere Granny Smith, gravlax de somon cu cimbru și lămâie, tartă cu lămâie sau alte preparate sofisticate.
Fondată în 1860, Casa Ayala are o tradiție de 160 de ani în vinificare. Achiziționată în 2005 de Familia Bollinger, crama a cunoscut o revitalizare sub conducerea lui Hadrien Mouflard. Echipa actuală se concentrează pe extinderea recunoașterii internaționale a brandului și pe îmbunătățirea calității vinurilor. Champagne Ayala N°16 este o șampanie deosebită, cunoscută sub denumirea de Blanc de Blancs, realizată exclusiv din struguri albi proveniți din cele mai bune terroir-uri, Grands și Premiers crus de la Côte des Blancs și Montagne de Reims. Această ediție limitată celebrează diversitatea soiurilor albe, amestecând Chardonnay cu varietăți rare precum Arbane, Petit Meslier și Pinot Blanc. Fiecare sticlă este un omagiu adus terroir-ului specific, numerotată pentru a evidenția unicitatea sa. Ayala N°16 se servește la o temperatură de 8-10 grade Celsius și prezintă arome principale de citrice, oferind o experiență gustativă rafinată. Acest cuvée este perfect pentru a fi asociat cu preparate fine, precum ceviche de scoici cu mere Granny Smith, gravlax de somon cu cimbru și lămâie, tartă cu lămâie sau alte preparate sofisticate.