CHAMPAGNE BESSERAT DE BELLEFON BLEU BRUT Besserat de Bellefon
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CUPAJ
- 12,5%
- FRANTA
Besserat de Bellefon a fost fondată în 1843 în Aÿ și este acum situată în Epernay. Cu aproape două secole de excelență, șampaniile sale se află pe mesele celor mai fine restaurante din Paris, fiind rezervate exclusiv pentru gastronomia de înaltă clasă. Champagne Besserat de Bellefon Bleu Brut este un cupaj de 45% Pinot Meunier, 30% Chardonnay și 25% Pinot Noir. Bleu Brut se obține printr-o metodă unică ce evită fermentația malolactică, păstrând astfel prospețimea strugurilor. Acesta are o textură cremoasă și netedă, cu bule mai mici, ceea ce îl face perfect pentru a fi savurat pe parcursul unei mese. Galben luminoasă, șampania conturează mai întâi note olfactive de floare de lime, iasomie, alun și prun mirabelle, în vreme ce pe palat se dezvăluie armonioasă și echilibrată. Vă recomandăm degustarea acestei șampanii la o temperatură de 8-10°C. Se potrivește perfect cu piept de rață afumat și confit de ceapă sau sardine cu yuzu.
- whitefriday
-
259223 -14%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Besserat de Bellefon a fost fondată în 1843 în Aÿ și este acum situată în Epernay. Cu aproape două secole de excelență, șampaniile sale se află pe mesele celor mai fine restaurante din Paris, fiind rezervate exclusiv pentru gastronomia de înaltă clasă. Champagne Besserat de Bellefon Bleu Brut este un cupaj de 45% Pinot Meunier, 30% Chardonnay și 25% Pinot Noir. Bleu Brut se obține printr-o metodă unică ce evită fermentația malolactică, păstrând astfel prospețimea strugurilor. Acesta are o textură cremoasă și netedă, cu bule mai mici, ceea ce îl face perfect pentru a fi savurat pe parcursul unei mese. Galben luminoasă, șampania conturează mai întâi note olfactive de floare de lime, iasomie, alun și prun mirabelle, în vreme ce pe palat se dezvăluie armonioasă și echilibrată. Vă recomandăm degustarea acestei șampanii la o temperatură de 8-10°C. Se potrivește perfect cu piept de rață afumat și confit de ceapă sau sardine cu yuzu.