CHAMPAGNE D DE DEVAUX CUVEE Veuve A. Devaux
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CUPAJ
- 12%
- FRANTA
Champagne "D de Devaux", Brut Cuvée este parte din colecția de top a casei Devaux, fondată în 1846 de frații Jules și Auguste Devaux. O casă cu tradiție, renumită pentru rafinamentul și eleganța vinurilor sale, Devaux continuă să impresioneze și astăzi prin vinurile produse în fiecare an, acestea fiind premiate la concursurile din domeniu și apreciate peste tot în lume. Champagne "D de Devaux", Brut Cuvée este un cupaj savuros de 60% Pinot Noir și 40% Chardonnay. Această șampanie se remarcă printr-o culoare de galben auriu cu reflexe de chihlimbar. Notele olfactive aduc arome seducătoare de coajă de portocală, unt și condimente fine, iar pe palat se dezvăluie arome de toast, cafea și vanilie. Cu bule delicate și persistente, textură cremoasă, această șampanie ar trebui servită la o temperatură de 8-10°C, alături de preparate precum piept de pui jamaican cu salată de ananas, spaghete cu pesto de iaurt și mentă, legume stir-fry cu pește, supă picantă de castane sau couscous cu caise și ceapă roșie.
-
235Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Champagne "D de Devaux", Brut Cuvée este parte din colecția de top a casei Devaux, fondată în 1846 de frații Jules și Auguste Devaux. O casă cu tradiție, renumită pentru rafinamentul și eleganța vinurilor sale, Devaux continuă să impresioneze și astăzi prin vinurile produse în fiecare an, acestea fiind premiate la concursurile din domeniu și apreciate peste tot în lume. Champagne "D de Devaux", Brut Cuvée este un cupaj savuros de 60% Pinot Noir și 40% Chardonnay. Această șampanie se remarcă printr-o culoare de galben auriu cu reflexe de chihlimbar. Notele olfactive aduc arome seducătoare de coajă de portocală, unt și condimente fine, iar pe palat se dezvăluie arome de toast, cafea și vanilie. Cu bule delicate și persistente, textură cremoasă, această șampanie ar trebui servită la o temperatură de 8-10°C, alături de preparate precum piept de pui jamaican cu salată de ananas, spaghete cu pesto de iaurt și mentă, legume stir-fry cu pește, supă picantă de castane sau couscous cu caise și ceapă roșie.