CHAMPAGNE HERVIEUX-DUMEZ BRUT TRADITION Hervieux-Dumez
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CUPAJ
- 12%
- FRANTA
Domaine Hervieux-Dumez este situat în satul Sacy, în regiunea Champagne, Franța. Sacy este clasificat ca Premier Cru, fiind una dintre localitățile recunoscute pentru podgoriile sale de înaltă calitate, care contribuie la producția de vinuri spumante prestigioase din Champagne. Domaine Hervieux-Dumez este renumit pentru producerea vinurilor sale elegante și expresive, fiecare sticlă fiind o dovadă a tradiției și expertizei familiei. Domeniul este astăzi condus de Laurent, Clément și Timothée, viticultori independenți. Brut Tradition Hervieux-Dumez Premier Cru este un cupaj de 50% Pinot Noir, 25% Meunier și 25% Chardonnay. Aromele sale de citrice, flori și fructul pasiunii se așază pe o bază minerală distinctă. Pe palat, șampania impresionează prin prospețimea și rotunjimea sa, cu un final revigorant. Este alegerea perfectă pentru un aperitiv festiv sau un prânz de familie, asociindu-se de minune cu carne albă și terrină de pește. Se recomandă a fi degustat la o temperatură cuprinsă între 8 și 10 grade Celsius.
-
215Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Domaine Hervieux-Dumez este situat în satul Sacy, în regiunea Champagne, Franța. Sacy este clasificat ca Premier Cru, fiind una dintre localitățile recunoscute pentru podgoriile sale de înaltă calitate, care contribuie la producția de vinuri spumante prestigioase din Champagne. Domaine Hervieux-Dumez este renumit pentru producerea vinurilor sale elegante și expresive, fiecare sticlă fiind o dovadă a tradiției și expertizei familiei. Domeniul este astăzi condus de Laurent, Clément și Timothée, viticultori independenți. Brut Tradition Hervieux-Dumez Premier Cru este un cupaj de 50% Pinot Noir, 25% Meunier și 25% Chardonnay. Aromele sale de citrice, flori și fructul pasiunii se așază pe o bază minerală distinctă. Pe palat, șampania impresionează prin prospețimea și rotunjimea sa, cu un final revigorant. Este alegerea perfectă pentru un aperitiv festiv sau un prânz de familie, asociindu-se de minune cu carne albă și terrină de pește. Se recomandă a fi degustat la o temperatură cuprinsă între 8 și 10 grade Celsius.