CHAMPAGNE MARIE COURTIN EFFLORESCENCE EXTRA BRUT 2015 Marie Courtin
- EXTRA BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- PINOT NOIR
- 12%
- FRANTA
Champagne Marie Courtin, situată în satul Polisot din sudul regiunii Champagne, a fost înființată în 2005 de Dominique Moreau, cea care a numit crama după bunica sa. Dominique este o vizionară care își dorește să producă șampanii unice din struguri cultivați organic și biodinamic. Cu o suprafață de 2,5 ha, crama oferă anual aproximativ 20.000 de sticle, o cantitate mult prea mică pentru cererea enormă de pe piață. Champagne Marie Courtin "Efflorescence" Extra Brut 2015 este un vin remarcabil, realizat 100% din Pinot Noir, provenit din vițe vechi de 35-40 de ani, cultivate biodinamic și culeși manual. Cu o culoare galben-aurie strălucitoare, acest cuvée se deschide cu un buchet complex de prune, cireșe, condimente și ghimbir. Pe palat, vinul se evidențiază profund, dens și cremos, dezvăluind o personalitate impresionantă. Este un vin cu dozaj zero, fermentat cu drojdii naturale în baricuri vechi și maturat timp de trei ani. Ideal pentru a fi servit la 8-10°C, ca aperitiv sau alături de fructe de mare și pește alb la grătar.
-
290Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Champagne Marie Courtin, situată în satul Polisot din sudul regiunii Champagne, a fost înființată în 2005 de Dominique Moreau, cea care a numit crama după bunica sa. Dominique este o vizionară care își dorește să producă șampanii unice din struguri cultivați organic și biodinamic. Cu o suprafață de 2,5 ha, crama oferă anual aproximativ 20.000 de sticle, o cantitate mult prea mică pentru cererea enormă de pe piață. Champagne Marie Courtin "Efflorescence" Extra Brut 2015 este un vin remarcabil, realizat 100% din Pinot Noir, provenit din vițe vechi de 35-40 de ani, cultivate biodinamic și culeși manual. Cu o culoare galben-aurie strălucitoare, acest cuvée se deschide cu un buchet complex de prune, cireșe, condimente și ghimbir. Pe palat, vinul se evidențiază profund, dens și cremos, dezvăluind o personalitate impresionantă. Este un vin cu dozaj zero, fermentat cu drojdii naturale în baricuri vechi și maturat timp de trei ani. Ideal pentru a fi servit la 8-10°C, ca aperitiv sau alături de fructe de mare și pește alb la grătar.