
CHATEAU HAUT PEYRAT CADILLAC COTES DE BORDEAUX 2020 Chateau Haut Peyrat
Château Haut-Peyrat, o cramă cu rădăcini adânci în istoria Bordeaux-ului, îmbină tradiția și rafinamentul în fiecare sticlă de vin. Cu mențiuni istorice datând din secolul al XVII-lea și un terroir de excepție, această podgorie a fost readusă la viață printr-o restaurare meticuloasă începută în 2014. Château Haut-Peyrat 2020 este un Bordeaux Blend remarcabil, obținut din Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon. Are o culoare rubiniu intens, iar nasul este dominat de arome seducătoare de fructe negre coapte, vanilie și condimente delicate. Pe palat, vinul dezvăluie o textură catifelată, cu note de prune, coacăze negre și ciocolată neagră, echilibrate de taninuri fine și un final lung, elegant. Se recomandă servirea la 16-18°C, alături de preparate din carne roșie, brânzeturi maturate sau paste cu sosuri bogate.

Château Haut-Peyrat, o cramă cu rădăcini adânci în istoria Bordeaux-ului, îmbină tradiția și rafinamentul în fiecare sticlă de vin. Cu mențiuni istorice datând din secolul al XVII-lea și un terroir de excepție, această podgorie a fost readusă la viață printr-o restaurare meticuloasă începută în 2014. Château Haut-Peyrat 2020 este un Bordeaux Blend remarcabil, obținut din Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon. Are o culoare rubiniu intens, iar nasul este dominat de arome seducătoare de fructe negre coapte, vanilie și condimente delicate. Pe palat, vinul dezvăluie o textură catifelată, cu note de prune, coacăze negre și ciocolată neagră, echilibrate de taninuri fine și un final lung, elegant. Se recomandă servirea la 16-18°C, alături de preparate din carne roșie, brânzeturi maturate sau paste cu sosuri bogate.