CHATEAU MANGOT SAINT-EMILION GRAND CRU 2022 Chateau Mangot
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,5%
- FRANTA
94-95 puncte James Suckling
Vinurile Todeschini reprezintă rezultatul întâlnirii dintre o familie pasionată de viticultură și un terroir formidabil. Vinul de astăzi, Saint-Émilion Grand Cru 2022, este produs la Château Mangot, una dintre proprietățile Todeschini. Situat în estul regiunii Saint-Émilion, domeniul cuprinde 37 de hectare, dintre care 34 sunt cultivate cu vie. Saint-Émilion Grand Cru 2022 este realizat din struguri Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon, struguri cultivați organic, proveniți din vițe vechi de 40 de ani. Cu o culoare roșu închis, vinul dezvăluie în primul rând note olfactive de mure, afine și alune. Pe palat, întâlnim arome elegante, în general fructate, la care se adaugă notele minerale. Vă recomandăm să savurați acest vin la o temperatură de 16-18°C în diverse combinații culinare. Fiind un vin versatil, se asociază perfect atât cu vițel, porc, vită, vânat sau pui, cât și cu preparate asiatice, somon, ton, pizza sau brânzeturi.
- whitefriday
-
190164 -14%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
94-95 puncte James Suckling
Vinurile Todeschini reprezintă rezultatul întâlnirii dintre o familie pasionată de viticultură și un terroir formidabil. Vinul de astăzi, Saint-Émilion Grand Cru 2022, este produs la Château Mangot, una dintre proprietățile Todeschini. Situat în estul regiunii Saint-Émilion, domeniul cuprinde 37 de hectare, dintre care 34 sunt cultivate cu vie. Saint-Émilion Grand Cru 2022 este realizat din struguri Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon, struguri cultivați organic, proveniți din vițe vechi de 40 de ani. Cu o culoare roșu închis, vinul dezvăluie în primul rând note olfactive de mure, afine și alune. Pe palat, întâlnim arome elegante, în general fructate, la care se adaugă notele minerale. Vă recomandăm să savurați acest vin la o temperatură de 16-18°C în diverse combinații culinare. Fiind un vin versatil, se asociază perfect atât cu vițel, porc, vită, vânat sau pui, cât și cu preparate asiatice, somon, ton, pizza sau brânzeturi.