CHATEAU TEYSSIER MONTAGNE SAINT EMILION 2018 Chateau Teyssier
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 14,5%
- FRANTA
CE SPUN EXPERTII:
94 puncte James Suckling
Château Teyssier este un producător de vinuri din regiunea Bordeaux, în Gironde, Franţa. Domeniul a fost la început o simplă fermă, dar apoi a fost cumpărat de istoricul Jules Roy, cel care a construit castelul şi a plantat viţa-de-vie. Crama a fost modernizată în 1994, când a fost preluată de Jonathan şi Lyn Maltus, cei doi continuând şi astăzi extinderea domeniului, a cramei şi a podgoriilor de viţă-de-vie. Recomandarea noastră, Montagne-Saint-Émilion 2018, este un cupaj de Merlot (70%) şi Cabernet Franc (30%), un vin roşu rubiniu cu note olfactive de coacăze, flori uscate, lemn de santal şi coajă de portocală. Pe palat, vinul dezvăluie taninuri ferme şi o aciditate proaspătă. Degustaţi vinul la 16-18 grade Celsius, în diverse combinaţii culinare, de la mâncăruri mai consistente cu carne roşie, vânat sau raţă până la friptură de pui, ton, paste sau preparate asiatice.
-
99Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
CE SPUN EXPERTII:
94 puncte James Suckling
Château Teyssier este un producător de vinuri din regiunea Bordeaux, în Gironde, Franţa. Domeniul a fost la început o simplă fermă, dar apoi a fost cumpărat de istoricul Jules Roy, cel care a construit castelul şi a plantat viţa-de-vie. Crama a fost modernizată în 1994, când a fost preluată de Jonathan şi Lyn Maltus, cei doi continuând şi astăzi extinderea domeniului, a cramei şi a podgoriilor de viţă-de-vie. Recomandarea noastră, Montagne-Saint-Émilion 2018, este un cupaj de Merlot (70%) şi Cabernet Franc (30%), un vin roşu rubiniu cu note olfactive de coacăze, flori uscate, lemn de santal şi coajă de portocală. Pe palat, vinul dezvăluie taninuri ferme şi o aciditate proaspătă. Degustaţi vinul la 16-18 grade Celsius, în diverse combinaţii culinare, de la mâncăruri mai consistente cu carne roşie, vânat sau raţă până la friptură de pui, ton, paste sau preparate asiatice.