Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

COLLEZIONE CABERNET SAUVIGNON TREVENEZIE IGT 2016 Pirovano

DESPRE ACEST VIN

 91 puncte Luca Maroni

In 1850, Amadio Pirovano a decis sa isi urmeze pasiunea pentru vinuri si sa deschida o mica taverna. Afacerea i-a fost preluata si continuata apoi de cei doi fii, Antonio si Costantino. In 1910, acestia au fondat crama “Antonio Pirovano e F.lli”, care mai tarziu si-a schimbat numele in Cantine Pirovano. Traditia acestei afaceri de familie se intinde pe parcursul a 4 generatii, iar printre valorile care au sustinut mereu acest brand au fost munca, pasiunea si determinarea tuturor celor implicati. Recomandarea de astazi, Collezione Cabernet Sauvignon Trevenezie IGT (2016), este un vin realizat 100% din struguri Cabernet Sauvignon, rosu intens, cu nuante de granat si cu note olfactive de fructe uscate si condimente dulci. Gustul este foarte fin, bine structurat si cu taninuri catifelate. Va recomandam degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, in diverse asocieri culinare, cum ar fi tocanita de vanat, gratar de carne rosie sau iahnie de fasole. 

 

COLLEZIONE CABERNET SAUVIGNON TREVENEZIE IGT 2016
Acest vin nu mai este disponibil momentan!
DESPRE ACEST VIN

 91 puncte Luca Maroni

In 1850, Amadio Pirovano a decis sa isi urmeze pasiunea pentru vinuri si sa deschida o mica taverna. Afacerea i-a fost preluata si continuata apoi de cei doi fii, Antonio si Costantino. In 1910, acestia au fondat crama “Antonio Pirovano e F.lli”, care mai tarziu si-a schimbat numele in Cantine Pirovano. Traditia acestei afaceri de familie se intinde pe parcursul a 4 generatii, iar printre valorile care au sustinut mereu acest brand au fost munca, pasiunea si determinarea tuturor celor implicati. Recomandarea de astazi, Collezione Cabernet Sauvignon Trevenezie IGT (2016), este un vin realizat 100% din struguri Cabernet Sauvignon, rosu intens, cu nuante de granat si cu note olfactive de fructe uscate si condimente dulci. Gustul este foarte fin, bine structurat si cu taninuri catifelate. Va recomandam degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, in diverse asocieri culinare, cum ar fi tocanita de vanat, gratar de carne rosie sau iahnie de fasole. 

 

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...