CUVEE 28 METODO CLASICO Rotari
- BRUT
- ALB
- SPUMANT
- 750ML
- CHARDONNAY
- 12,5%
- ITALIA
Berliner Wein Trophy - Medalie de Aur, 90 puncte Wine Enthusiast, Medalie de Argint - Decanter, Medalie de Argint - Champagne & Sparkling Wine World Champioships
Crama Rotari este parte a grupului Mezzacorona, unul dintre cei mai importanți producători de vin spumant prin metoda clasică din Italia. Rotari este o cramă modernă, ale cărei vinuri exprimă perfect terroir-ul ofertant. Vântul rece, influenţa munţilor în nord şi a Lacului Garda în sud, dar şi diferenţele mari de temperatură sunt doar câteva dintre condiţiile prielnice obţinerii aici a unora dintre cele mai apreciate vinuri din lume. Vinul de astăzi, Rotari Cuvée 28+ Brut NV, este un vin spumant obţinut din struguri Chardonnay, un vin cu arome de fructe galbene bine coapte, continuate cu tente de alune de pădure, migdale şi ceva note dulcege de vanilie. Pe palat, vinul este perfect echilibrat de o prospeţime plăcută şi de un postgust mineral. Degustaţi-l la 5-7 grade Celsius, ca atare sau alături de antipasti, brânzeturi, carne albă, fructe de mare, curcan, pui, legume sau salate.
-
71Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Berliner Wein Trophy - Medalie de Aur, 90 puncte Wine Enthusiast, Medalie de Argint - Decanter, Medalie de Argint - Champagne & Sparkling Wine World Champioships
Crama Rotari este parte a grupului Mezzacorona, unul dintre cei mai importanți producători de vin spumant prin metoda clasică din Italia. Rotari este o cramă modernă, ale cărei vinuri exprimă perfect terroir-ul ofertant. Vântul rece, influenţa munţilor în nord şi a Lacului Garda în sud, dar şi diferenţele mari de temperatură sunt doar câteva dintre condiţiile prielnice obţinerii aici a unora dintre cele mai apreciate vinuri din lume. Vinul de astăzi, Rotari Cuvée 28+ Brut NV, este un vin spumant obţinut din struguri Chardonnay, un vin cu arome de fructe galbene bine coapte, continuate cu tente de alune de pădure, migdale şi ceva note dulcege de vanilie. Pe palat, vinul este perfect echilibrat de o prospeţime plăcută şi de un postgust mineral. Degustaţi-l la 5-7 grade Celsius, ca atare sau alături de antipasti, brânzeturi, carne albă, fructe de mare, curcan, pui, legume sau salate.