CUVEE GRANDIFLORA 2017 Crama Avincis
Crama Avincis este un proiect "cu trei dimensiuni": traditia de familie impletita cu traditia podgoriei Dragasani, dorinta de a pune in valoare soiurile autohtone "in dialog" cu cele internationale in terroir-ul dealului Dobrusa, dar si viziunea arhitecturala a lui Alexandru Beldiman. Din acest spatiu vine recomandarea zilei, Cuvee Grandiflora - Cabernet Sauvignon & Merlot & Negru de Dragasani, un vin rubiniu inchis, cu un buchet din care nu lipsesc notele olfactive de violete, coacaze negre si ceva tente de ciocolata. Pe palat, descoperim un gust intens de fructe, urmat de note discrete de cafea proaspat prajita. Degustati acest vin la 18 grade Celsius, alaturi de carne de vita la gratar.
Crama Avincis este un proiect "cu trei dimensiuni": traditia de familie impletita cu traditia podgoriei Dragasani, dorinta de a pune in valoare soiurile autohtone "in dialog" cu cele internationale in terroir-ul dealului Dobrusa, dar si viziunea arhitecturala a lui Alexandru Beldiman. Din acest spatiu vine recomandarea zilei, Cuvee Grandiflora - Cabernet Sauvignon & Merlot & Negru de Dragasani, un vin rubiniu inchis, cu un buchet din care nu lipsesc notele olfactive de violete, coacaze negre si ceva tente de ciocolata. Pe palat, descoperim un gust intens de fructe, urmat de note discrete de cafea proaspat prajita. Degustati acest vin la 18 grade Celsius, alaturi de carne de vita la gratar.