DI SIPIO BRUT METODO CLASSICO Di Sipio
Nicola di Sipio a decis la începutul anilor 2000 să cumpere o proprietate în regiunea viticolă Abruzzo, pentru a pune acolo bazele acolo unei crame. Astăzi, aceasta este condusă de Nicola şi soţia sa, Anna, dar şi de către cei doi fii, Massimo şi Paolo, cei care au preluat pasiunea pentru domeniul viticol. Spumante Brut Metodo Classico este un vin spumant obţinut din struguri Chardonnay (60%) şi Pinot Noir (40%), cu arome de piersică albă, cardamom, fructe exotice, ghimbir şi condimente fine, la care se adaugă notele de coajă de pâine proaspătă şi dulciuri. Degustaţi acest vin la 4-6 grade Celsius, alături de sushi, peşte sau pizza.
Nicola di Sipio a decis la începutul anilor 2000 să cumpere o proprietate în regiunea viticolă Abruzzo, pentru a pune acolo bazele acolo unei crame. Astăzi, aceasta este condusă de Nicola şi soţia sa, Anna, dar şi de către cei doi fii, Massimo şi Paolo, cei care au preluat pasiunea pentru domeniul viticol. Spumante Brut Metodo Classico este un vin spumant obţinut din struguri Chardonnay (60%) şi Pinot Noir (40%), cu arome de piersică albă, cardamom, fructe exotice, ghimbir şi condimente fine, la care se adaugă notele de coajă de pâine proaspătă şi dulciuri. Degustaţi acest vin la 4-6 grade Celsius, alături de sushi, peşte sau pizza.