Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

EL GORU ROSU 2022 Ego Bodegas

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14%
  • SPANIA

CE SPUN EXPERTII:

Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Ciprian Haret
Ciprian Haret
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Ciprian Haret
Ciprian Haret

Ca unul care are o relatie mai de lunga durata cu acest vin, promit sa incerc sa nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce sa fii... Deschide review

Ca unul care are o relatie mai de lunga durata cu acest vin, promit sa incerc sa nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce sa fii indulgent cu acest vin, pentru ca nu greseste cu absolut nimic. Este un blend de Monastrell, Syrah si Petit Verdot provenit dintr-o regiune sudica a Spaniei, nu atat de calda pe cat ar banui-o unii. Ba, mai mult cred ca trebuie laudat efortul producatorului de a tine vinul intr-un amabil 14% vol.alc, stiut fiind ca in zona Monastrell-ul ofera alcool cu o maxima generozitate, nu putine fiind vinurile ce se duc in gradatii de Amarone. El Goru este insa un viu mai degraba vioi, bine echilibrat, cu o structura frumos definita, posesor al unui profil aromatic in care simti si fruct proaspat, dar si gemuri, si ierburi, dar si condimente, si ceva ciocolata, dar si o bine definita impresie minerala. Și, foarte important, este si foarte corect din punct de vedere al pretului. De incercat!

Inchide review

El Goru provine din zona spaniola Jumilla si are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah si Petit Verdot. Culoarea sa este... Deschide review

El Goru provine din zona spaniola Jumilla si are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah si Petit Verdot. Culoarea sa este intensa, iar parfumurile aduc cu ele izuri de paine prajita, vanilie si pruna coapta. Gustul este unul alunecos, asta si pentru ca taninurile sunt rotunjite frumos, dar mai ales pentru bogatia de fruct, ce se impleteste frumos cu ceva trimiteri catre scotisoara și melasa. Recomand o aerare de circa 30 de minute inainte de servire.

Inchide review

De fiecare data cand incerc un vin spaniol din zona entry-level, ma gandesc la faptul ca este foarte putin probabil sa am surprize neplacute. Bineinteles,... Deschide review

De fiecare data cand incerc un vin spaniol din zona entry-level, ma gandesc la faptul ca este foarte putin probabil sa am surprize neplacute. Bineinteles, nici El Goru nu face exceptie, livrand exact ceea ce asteptam: un raport calitate-pret excelent. Stilul este unul ceva mai "comercial", in sensul in care vinul este direct si usor de inteles. Nimic dincolo de limitele extreme ale coacerii, totul graviteaza in zona unei savori delicioase. Ba chiar are si un dram de personalitate, fiind usor de recunoscut caracteristicile soiurilor din componenta. Este carnos de la Monastrell, usor piperat de la Syrah si floral/structurat de la Petit Verdot. Finalul este curat, expresiv si cu o usoara cremozitate. "A real bang for the buck", dupa cum ar spune americanii.

Inchide review

Ca unul care are o relatie mai de lunga durata cu acest vin, promit sa incerc sa nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce sa fii... Deschide review

Ca unul care are o relatie mai de lunga durata cu acest vin, promit sa incerc sa nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce sa fii indulgent cu acest vin, pentru ca nu greseste cu absolut nimic. Este un blend de Monastrell, Syrah si Petit Verdot provenit dintr-o regiune sudica a Spaniei, nu atat de calda pe cat ar banui-o unii. Ba, mai mult cred ca trebuie laudat efortul producatorului de a tine vinul intr-un amabil 14% vol.alc, stiut fiind ca in zona Monastrell-ul ofera alcool cu o maxima generozitate, nu putine fiind vinurile ce se duc in gradatii de Amarone. El Goru este insa un viu mai degraba vioi, bine echilibrat, cu o structura frumos definita, posesor al unui profil aromatic in care simti si fruct proaspat, dar si gemuri, si ierburi, dar si condimente, si ceva ciocolata, dar si o bine definita impresie minerala. Și, foarte important, este si foarte corect din punct de vedere al pretului. De incercat!

Inchide review

El Goru provine din zona spaniola Jumilla si are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah si Petit Verdot. Culoarea sa este... Deschide review

El Goru provine din zona spaniola Jumilla si are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah si Petit Verdot. Culoarea sa este intensa, iar parfumurile aduc cu ele izuri de paine prajita, vanilie si pruna coapta. Gustul este unul alunecos, asta si pentru ca taninurile sunt rotunjite frumos, dar mai ales pentru bogatia de fruct, ce se impleteste frumos cu ceva trimiteri catre scotisoara și melasa. Recomand o aerare de circa 30 de minute inainte de servire.

Inchide review

De fiecare data cand incerc un vin spaniol din zona entry-level, ma gandesc la faptul ca este foarte putin probabil sa am surprize neplacute. Bineinteles,... Deschide review

De fiecare data cand incerc un vin spaniol din zona entry-level, ma gandesc la faptul ca este foarte putin probabil sa am surprize neplacute. Bineinteles, nici El Goru nu face exceptie, livrand exact ceea ce asteptam: un raport calitate-pret excelent. Stilul este unul ceva mai "comercial", in sensul in care vinul este direct si usor de inteles. Nimic dincolo de limitele extreme ale coacerii, totul graviteaza in zona unei savori delicioase. Ba chiar are si un dram de personalitate, fiind usor de recunoscut caracteristicile soiurilor din componenta. Este carnos de la Monastrell, usor piperat de la Syrah si floral/structurat de la Petit Verdot. Finalul este curat, expresiv si cu o usoara cremozitate. "A real bang for the buck", dupa cum ar spune americanii.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Infiintata in 2011 de catre Santos Ortiz si Ioana Paunescu, Ego Bodegas se afla in Jumilla, o regiune din sud-estul Spaniei, pe coasta Marii Mediterane, recunoscuta pentru lunga sa traditie in domeniul viticol. De acolo vine si recomandarea zilei, Ego Bodegas El Goru 2022, un vin realizat din soiurile de struguri Monastrell, Petit Verdot si Syrah. Rosu intens, cu note violete, vinul cucereste inca de la primele arome de fructe rosii, bine coapte. Aroma sa fructata si proaspata scoate in evidenta si ceva note condimentate, de vanilie si scortisoara, dar si taninuri eleganti si bine conturati. Degustati acest vin la 12-15 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la friptura de porc, peste sau branzeturi maturate pana la mancaruri de legume, salate sau muschi de vita.

EL GORU ROSU 2022
  • 49
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
49
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Ciprian Haret
Ciprian Haret
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Ciprian Haret
Ciprian Haret

Ca unul care are o relatie mai de lunga durata cu acest vin, promit sa incerc sa nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce sa fii... Deschide review

Ca unul care are o relatie mai de lunga durata cu acest vin, promit sa incerc sa nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce sa fii indulgent cu acest vin, pentru ca nu greseste cu absolut nimic. Este un blend de Monastrell, Syrah si Petit Verdot provenit dintr-o regiune sudica a Spaniei, nu atat de calda pe cat ar banui-o unii. Ba, mai mult cred ca trebuie laudat efortul producatorului de a tine vinul intr-un amabil 14% vol.alc, stiut fiind ca in zona Monastrell-ul ofera alcool cu o maxima generozitate, nu putine fiind vinurile ce se duc in gradatii de Amarone. El Goru este insa un viu mai degraba vioi, bine echilibrat, cu o structura frumos definita, posesor al unui profil aromatic in care simti si fruct proaspat, dar si gemuri, si ierburi, dar si condimente, si ceva ciocolata, dar si o bine definita impresie minerala. Și, foarte important, este si foarte corect din punct de vedere al pretului. De incercat!

Inchide review

El Goru provine din zona spaniola Jumilla si are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah si Petit Verdot. Culoarea sa este... Deschide review

El Goru provine din zona spaniola Jumilla si are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah si Petit Verdot. Culoarea sa este intensa, iar parfumurile aduc cu ele izuri de paine prajita, vanilie si pruna coapta. Gustul este unul alunecos, asta si pentru ca taninurile sunt rotunjite frumos, dar mai ales pentru bogatia de fruct, ce se impleteste frumos cu ceva trimiteri catre scotisoara și melasa. Recomand o aerare de circa 30 de minute inainte de servire.

Inchide review

De fiecare data cand incerc un vin spaniol din zona entry-level, ma gandesc la faptul ca este foarte putin probabil sa am surprize neplacute. Bineinteles,... Deschide review

De fiecare data cand incerc un vin spaniol din zona entry-level, ma gandesc la faptul ca este foarte putin probabil sa am surprize neplacute. Bineinteles, nici El Goru nu face exceptie, livrand exact ceea ce asteptam: un raport calitate-pret excelent. Stilul este unul ceva mai "comercial", in sensul in care vinul este direct si usor de inteles. Nimic dincolo de limitele extreme ale coacerii, totul graviteaza in zona unei savori delicioase. Ba chiar are si un dram de personalitate, fiind usor de recunoscut caracteristicile soiurilor din componenta. Este carnos de la Monastrell, usor piperat de la Syrah si floral/structurat de la Petit Verdot. Finalul este curat, expresiv si cu o usoara cremozitate. "A real bang for the buck", dupa cum ar spune americanii.

Inchide review

Ca unul care are o relatie mai de lunga durata cu acest vin, promit sa incerc sa nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce sa fii... Deschide review

Ca unul care are o relatie mai de lunga durata cu acest vin, promit sa incerc sa nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce sa fii indulgent cu acest vin, pentru ca nu greseste cu absolut nimic. Este un blend de Monastrell, Syrah si Petit Verdot provenit dintr-o regiune sudica a Spaniei, nu atat de calda pe cat ar banui-o unii. Ba, mai mult cred ca trebuie laudat efortul producatorului de a tine vinul intr-un amabil 14% vol.alc, stiut fiind ca in zona Monastrell-ul ofera alcool cu o maxima generozitate, nu putine fiind vinurile ce se duc in gradatii de Amarone. El Goru este insa un viu mai degraba vioi, bine echilibrat, cu o structura frumos definita, posesor al unui profil aromatic in care simti si fruct proaspat, dar si gemuri, si ierburi, dar si condimente, si ceva ciocolata, dar si o bine definita impresie minerala. Și, foarte important, este si foarte corect din punct de vedere al pretului. De incercat!

Inchide review

El Goru provine din zona spaniola Jumilla si are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah si Petit Verdot. Culoarea sa este... Deschide review

El Goru provine din zona spaniola Jumilla si are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah si Petit Verdot. Culoarea sa este intensa, iar parfumurile aduc cu ele izuri de paine prajita, vanilie si pruna coapta. Gustul este unul alunecos, asta si pentru ca taninurile sunt rotunjite frumos, dar mai ales pentru bogatia de fruct, ce se impleteste frumos cu ceva trimiteri catre scotisoara și melasa. Recomand o aerare de circa 30 de minute inainte de servire.

Inchide review

De fiecare data cand incerc un vin spaniol din zona entry-level, ma gandesc la faptul ca este foarte putin probabil sa am surprize neplacute. Bineinteles,... Deschide review

De fiecare data cand incerc un vin spaniol din zona entry-level, ma gandesc la faptul ca este foarte putin probabil sa am surprize neplacute. Bineinteles, nici El Goru nu face exceptie, livrand exact ceea ce asteptam: un raport calitate-pret excelent. Stilul este unul ceva mai "comercial", in sensul in care vinul este direct si usor de inteles. Nimic dincolo de limitele extreme ale coacerii, totul graviteaza in zona unei savori delicioase. Ba chiar are si un dram de personalitate, fiind usor de recunoscut caracteristicile soiurilor din componenta. Este carnos de la Monastrell, usor piperat de la Syrah si floral/structurat de la Petit Verdot. Finalul este curat, expresiv si cu o usoara cremozitate. "A real bang for the buck", dupa cum ar spune americanii.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Infiintata in 2011 de catre Santos Ortiz si Ioana Paunescu, Ego Bodegas se afla in Jumilla, o regiune din sud-estul Spaniei, pe coasta Marii Mediterane, recunoscuta pentru lunga sa traditie in domeniul viticol. De acolo vine si recomandarea zilei, Ego Bodegas El Goru 2022, un vin realizat din soiurile de struguri Monastrell, Petit Verdot si Syrah. Rosu intens, cu note violete, vinul cucereste inca de la primele arome de fructe rosii, bine coapte. Aroma sa fructata si proaspata scoate in evidenta si ceva note condimentate, de vanilie si scortisoara, dar si taninuri eleganti si bine conturati. Degustati acest vin la 12-15 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la friptura de porc, peste sau branzeturi maturate pana la mancaruri de legume, salate sau muschi de vita.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...