Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

❄️ WHITE FRIDAY cu reduceri & cadouri!

EL GORU ROSU 2022 Ego Bodegas

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14%
  • SPANIA

CE SPUN EXPERTII:

Ciprian Haret
Ciprian Haret
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Ciprian Haret
Ciprian Haret
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş

De fiecare dată când încerc un vin spaniol din zona entry-level, mă gândesc la faptul că este foarte puțin probabil să am surprize... Deschide review

De fiecare dată când încerc un vin spaniol din zona entry-level, mă gândesc la faptul că este foarte puțin probabil să am surprize neplăcute. Bineînțeles, nici El Goru nu face excepție, livrând exact ceea ce așteptam: un raport calitate-preț excelent. Stilul este unul ceva mai "comercial", în sensul în care vinul este direct și ușor de înțeles. Nimic dincolo de limitele extreme ale coacerii, totul gravitează în zona unei savori delicioase. Ba chiar are și un dram de personalitate, fiind ușor de recunoscut caracteristicile soiurilor din compunere. Este cărnos de la Monastrell, ușor piperat de la Syrah și floral/structurat de la Petit Verdot. Finalul este curat, expresiv și cu o ușoară cremozitate. "A real bang for the buck", după cum ar spune americanii.

Inchide review

El Goru provine din zona spaniolă Jumilla și are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah și Petit Verdot. Culoarea sa... Deschide review

El Goru provine din zona spaniolă Jumilla și are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah și Petit Verdot. Culoarea sa este intensă, iar parfumurile aduc cu ele izuri de pâine prăjită, vanilie și prună coaptă. Gustul este unul alunecos, asta și pentru că taninurile sunt rotunjite frumos, dar mai ales pentru bogăția de fruct, ce se împlește frumos cu ceva trimiteri către scorțișoară și melasă. Recomand o aerare de circa 30 de minute înainte de servire.

Inchide review

Ca unul care are o relație mai de lungă durată cu acest vin, promit să încerc să nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce să... Deschide review

Ca unul care are o relație mai de lungă durată cu acest vin, promit să încerc să nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce să fii indulgent cu acest vin, pentru că nu greșește cu absolut nimic. Este un blend de Monastrell, Syrah și Petit Verdot provenit dintr-o regiune sudică a Spaniei, nu atât de caldă pe cât ar bănui-o unii. Ba, mai mult cred că trebuie lăudat efortul producătorului de a ține vinul într-un amabil 14% vol.alc, știut fiind că în zona Monastrell-ul oferă alcool cu o maximă generozitate, nu puține fiind vinurile ce se duc în gradații de Amarone. El Goru este însă un vin mai degrabă vioi, bine echilibrat, cu o structură frumos definită, posesor al unui profil aromatic în care simți și fruct proaspăt, dar și gemuri, și ierburi, dar și condimente, și ceva ciocolată, dar și o bine definită impresie minerală. Și, foarte important, este și foarte corect din punct de vedere al prețului. De încercat!

Inchide review

De fiecare dată când încerc un vin spaniol din zona entry-level, mă gândesc la faptul că este foarte puțin probabil să am surprize... Deschide review

De fiecare dată când încerc un vin spaniol din zona entry-level, mă gândesc la faptul că este foarte puțin probabil să am surprize neplăcute. Bineînțeles, nici El Goru nu face excepție, livrând exact ceea ce așteptam: un raport calitate-preț excelent. Stilul este unul ceva mai "comercial", în sensul în care vinul este direct și ușor de înțeles. Nimic dincolo de limitele extreme ale coacerii, totul gravitează în zona unei savori delicioase. Ba chiar are și un dram de personalitate, fiind ușor de recunoscut caracteristicile soiurilor din compunere. Este cărnos de la Monastrell, ușor piperat de la Syrah și floral/structurat de la Petit Verdot. Finalul este curat, expresiv și cu o ușoară cremozitate. "A real bang for the buck", după cum ar spune americanii.

Inchide review

El Goru provine din zona spaniolă Jumilla și are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah și Petit Verdot. Culoarea sa... Deschide review

El Goru provine din zona spaniolă Jumilla și are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah și Petit Verdot. Culoarea sa este intensă, iar parfumurile aduc cu ele izuri de pâine prăjită, vanilie și prună coaptă. Gustul este unul alunecos, asta și pentru că taninurile sunt rotunjite frumos, dar mai ales pentru bogăția de fruct, ce se împlește frumos cu ceva trimiteri către scorțișoară și melasă. Recomand o aerare de circa 30 de minute înainte de servire.

Inchide review

Ca unul care are o relație mai de lungă durată cu acest vin, promit să încerc să nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce să... Deschide review

Ca unul care are o relație mai de lungă durată cu acest vin, promit să încerc să nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce să fii indulgent cu acest vin, pentru că nu greșește cu absolut nimic. Este un blend de Monastrell, Syrah și Petit Verdot provenit dintr-o regiune sudică a Spaniei, nu atât de caldă pe cât ar bănui-o unii. Ba, mai mult cred că trebuie lăudat efortul producătorului de a ține vinul într-un amabil 14% vol.alc, știut fiind că în zona Monastrell-ul oferă alcool cu o maximă generozitate, nu puține fiind vinurile ce se duc în gradații de Amarone. El Goru este însă un vin mai degrabă vioi, bine echilibrat, cu o structură frumos definită, posesor al unui profil aromatic în care simți și fruct proaspăt, dar și gemuri, și ierburi, dar și condimente, și ceva ciocolată, dar și o bine definită impresie minerală. Și, foarte important, este și foarte corect din punct de vedere al prețului. De încercat!

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Înființată în 2011 de către Santos Ortiz și Ioana Păunescu, Ego Bodegas se află în Jumilla, o regiune din sud-estul Spaniei, pe coasta Marii Mediterane, recunoscută pentru lunga sa tradiție în domeniul viticol. De acolo vine și recomandarea zilei, Ego Bodegas El Goru 2022, un vin realizat din soiurile de struguri Monastrell, Petit Verdot și Syrah. Roșu intens, cu note violete, vinul cucerește încă de la primele arome de fructe roșii, bine coapte. Aroma sa fructată și proaspătă scoate în evidență și ceva note condimentate, de vanilie și scorțișoară, dar și taninuri elegante și bine conturate. Degustați acest vin la 12-15 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la friptură de porc, pește sau brânzeturi maturate, până la mâncăruri de legume, salate sau mușchi de vită.

  • whitefriday
EL GORU ROSU 2022 whitefriday
  • 49 42 -14%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
49 42 -14%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Ciprian Haret
Ciprian Haret
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Ciprian Haret
Ciprian Haret
Alin Ioniţă
Alin Ioniţă
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş

De fiecare dată când încerc un vin spaniol din zona entry-level, mă gândesc la faptul că este foarte puțin probabil să am surprize... Deschide review

De fiecare dată când încerc un vin spaniol din zona entry-level, mă gândesc la faptul că este foarte puțin probabil să am surprize neplăcute. Bineînțeles, nici El Goru nu face excepție, livrând exact ceea ce așteptam: un raport calitate-preț excelent. Stilul este unul ceva mai "comercial", în sensul în care vinul este direct și ușor de înțeles. Nimic dincolo de limitele extreme ale coacerii, totul gravitează în zona unei savori delicioase. Ba chiar are și un dram de personalitate, fiind ușor de recunoscut caracteristicile soiurilor din compunere. Este cărnos de la Monastrell, ușor piperat de la Syrah și floral/structurat de la Petit Verdot. Finalul este curat, expresiv și cu o ușoară cremozitate. "A real bang for the buck", după cum ar spune americanii.

Inchide review

El Goru provine din zona spaniolă Jumilla și are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah și Petit Verdot. Culoarea sa... Deschide review

El Goru provine din zona spaniolă Jumilla și are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah și Petit Verdot. Culoarea sa este intensă, iar parfumurile aduc cu ele izuri de pâine prăjită, vanilie și prună coaptă. Gustul este unul alunecos, asta și pentru că taninurile sunt rotunjite frumos, dar mai ales pentru bogăția de fruct, ce se împlește frumos cu ceva trimiteri către scorțișoară și melasă. Recomand o aerare de circa 30 de minute înainte de servire.

Inchide review

Ca unul care are o relație mai de lungă durată cu acest vin, promit să încerc să nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce să... Deschide review

Ca unul care are o relație mai de lungă durată cu acest vin, promit să încerc să nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce să fii indulgent cu acest vin, pentru că nu greșește cu absolut nimic. Este un blend de Monastrell, Syrah și Petit Verdot provenit dintr-o regiune sudică a Spaniei, nu atât de caldă pe cât ar bănui-o unii. Ba, mai mult cred că trebuie lăudat efortul producătorului de a ține vinul într-un amabil 14% vol.alc, știut fiind că în zona Monastrell-ul oferă alcool cu o maximă generozitate, nu puține fiind vinurile ce se duc în gradații de Amarone. El Goru este însă un vin mai degrabă vioi, bine echilibrat, cu o structură frumos definită, posesor al unui profil aromatic în care simți și fruct proaspăt, dar și gemuri, și ierburi, dar și condimente, și ceva ciocolată, dar și o bine definită impresie minerală. Și, foarte important, este și foarte corect din punct de vedere al prețului. De încercat!

Inchide review

De fiecare dată când încerc un vin spaniol din zona entry-level, mă gândesc la faptul că este foarte puțin probabil să am surprize... Deschide review

De fiecare dată când încerc un vin spaniol din zona entry-level, mă gândesc la faptul că este foarte puțin probabil să am surprize neplăcute. Bineînțeles, nici El Goru nu face excepție, livrând exact ceea ce așteptam: un raport calitate-preț excelent. Stilul este unul ceva mai "comercial", în sensul în care vinul este direct și ușor de înțeles. Nimic dincolo de limitele extreme ale coacerii, totul gravitează în zona unei savori delicioase. Ba chiar are și un dram de personalitate, fiind ușor de recunoscut caracteristicile soiurilor din compunere. Este cărnos de la Monastrell, ușor piperat de la Syrah și floral/structurat de la Petit Verdot. Finalul este curat, expresiv și cu o ușoară cremozitate. "A real bang for the buck", după cum ar spune americanii.

Inchide review

El Goru provine din zona spaniolă Jumilla și are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah și Petit Verdot. Culoarea sa... Deschide review

El Goru provine din zona spaniolă Jumilla și are ca ingrediente folosite pentru obținerea sa soiurile Monastrell, Syrah și Petit Verdot. Culoarea sa este intensă, iar parfumurile aduc cu ele izuri de pâine prăjită, vanilie și prună coaptă. Gustul este unul alunecos, asta și pentru că taninurile sunt rotunjite frumos, dar mai ales pentru bogăția de fruct, ce se împlește frumos cu ceva trimiteri către scorțișoară și melasă. Recomand o aerare de circa 30 de minute înainte de servire.

Inchide review

Ca unul care are o relație mai de lungă durată cu acest vin, promit să încerc să nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce să... Deschide review

Ca unul care are o relație mai de lungă durată cu acest vin, promit să încerc să nu devin subiectiv, nici prea indulgent. Bine, n-ai de ce să fii indulgent cu acest vin, pentru că nu greșește cu absolut nimic. Este un blend de Monastrell, Syrah și Petit Verdot provenit dintr-o regiune sudică a Spaniei, nu atât de caldă pe cât ar bănui-o unii. Ba, mai mult cred că trebuie lăudat efortul producătorului de a ține vinul într-un amabil 14% vol.alc, știut fiind că în zona Monastrell-ul oferă alcool cu o maximă generozitate, nu puține fiind vinurile ce se duc în gradații de Amarone. El Goru este însă un vin mai degrabă vioi, bine echilibrat, cu o structură frumos definită, posesor al unui profil aromatic în care simți și fruct proaspăt, dar și gemuri, și ierburi, dar și condimente, și ceva ciocolată, dar și o bine definită impresie minerală. Și, foarte important, este și foarte corect din punct de vedere al prețului. De încercat!

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Înființată în 2011 de către Santos Ortiz și Ioana Păunescu, Ego Bodegas se află în Jumilla, o regiune din sud-estul Spaniei, pe coasta Marii Mediterane, recunoscută pentru lunga sa tradiție în domeniul viticol. De acolo vine și recomandarea zilei, Ego Bodegas El Goru 2022, un vin realizat din soiurile de struguri Monastrell, Petit Verdot și Syrah. Roșu intens, cu note violete, vinul cucerește încă de la primele arome de fructe roșii, bine coapte. Aroma sa fructată și proaspătă scoate în evidență și ceva note condimentate, de vanilie și scorțișoară, dar și taninuri elegante și bine conturate. Degustați acest vin la 12-15 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la friptură de porc, pește sau brânzeturi maturate, până la mâncăruri de legume, salate sau mușchi de vită.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...