Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

🚚 Livrăm în aceeași zi* în București
*comenzile efectuate până în ora 12 (Luni-Vineri)

EREMO SAN QUIRICO 2019 Nativ

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • AGLIANICO
  • 14,5%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

George Mitea
George Mitea
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul... Deschide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul licorii de astazi: un melanj de arome atragatoare datorate maturarii in baric (lemn dulce, note picante, condimentate) si note de fructe negre si rosii zaharisite (din dulceturi, din compot) in combinatie cu un vin de baza foarte reusit, din vii foarte vechi, fin si precis. Impreuna dau un compozit delicios, rotund, care nu oboseste degustatorul si care imprima respect, datorita incarcaturi aromatice. Este un vin foarte bine facut, usor curgator si hedonic.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

99 puncte Luca Maroni

Pe langa podgoriile din Campania, Mario Ercolino, proprietarul Montemajor, a cumparat mai multe vii in sudul Italiei ceea ce a crescut atat productia, cat si calitatea vinurilor realizate. Expunere spectaculoasa, vite de vie vechi cu un potential extraordinar, un terroir complet – nu e de mirare ca vinurile Montemajor sunt astazi recunoscute peste tot in lume pentru finete, structura echilibrata si versatilitate. Recomandarea noastra de astazi, Montemajor Nativ “Eremo San Quirico” Aglianico 2019, este o combinatie fascinanta de arome. Realizat din struguri Aglianico, proveniti din vite vechi de 200 de ani, buchetul vinului aduce in prim plan note de cirese rosii dulci, suc de bere, vanilie, condimente si paine prajita. Dupa un asemenea inceput, aromele de pe palat nu se lasa nici ele mai prejos: intalnim arome de stejar, cafea, ciocolata neagra, menta, grafit, toate completate de ceva accente minerale. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din miel si carne de vita, gratare, mancaruri cu legume si carne, vanat si branzeturi.

EREMO SAN QUIRICO 2019
  • 141
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
141
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

George Mitea
George Mitea
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Avram
Răzvan Avram

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul... Deschide review

Aglianico este pentru sudul Italiei ce sunt Nebbiolo si Sangiovese pentru nord, un soi fanion din care se obtin vinuri foarte pretioase. Cum este si cazul licorii de astazi: un melanj de arome atragatoare datorate maturarii in baric (lemn dulce, note picante, condimentate) si note de fructe negre si rosii zaharisite (din dulceturi, din compot) in combinatie cu un vin de baza foarte reusit, din vii foarte vechi, fin si precis. Impreuna dau un compozit delicios, rotund, care nu oboseste degustatorul si care imprima respect, datorita incarcaturi aromatice. Este un vin foarte bine facut, usor curgator si hedonic.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

99 puncte Luca Maroni

Pe langa podgoriile din Campania, Mario Ercolino, proprietarul Montemajor, a cumparat mai multe vii in sudul Italiei ceea ce a crescut atat productia, cat si calitatea vinurilor realizate. Expunere spectaculoasa, vite de vie vechi cu un potential extraordinar, un terroir complet – nu e de mirare ca vinurile Montemajor sunt astazi recunoscute peste tot in lume pentru finete, structura echilibrata si versatilitate. Recomandarea noastra de astazi, Montemajor Nativ “Eremo San Quirico” Aglianico 2019, este o combinatie fascinanta de arome. Realizat din struguri Aglianico, proveniti din vite vechi de 200 de ani, buchetul vinului aduce in prim plan note de cirese rosii dulci, suc de bere, vanilie, condimente si paine prajita. Dupa un asemenea inceput, aromele de pe palat nu se lasa nici ele mai prejos: intalnim arome de stejar, cafea, ciocolata neagra, menta, grafit, toate completate de ceva accente minerale. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din miel si carne de vita, gratare, mancaruri cu legume si carne, vanat si branzeturi.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...