FAUNE 2022 Moulin de Gassac
90 puncte James Suckling
Spre sfârșitul anilor 1960, Véronique și Aimé Guibert au început o aventură a vinului la Abația Aniane, punând bazele actualului Mas de Daumas Gassac. A doua generație, formată din Samuel, Gaël, Roman și Basile, continuă tradiția, concentrându-se pe eleganță și prospețime, respectând "mama natură” și terroir-ul complex. Moulin de Gassac Faune 2022 este un vin alb, obținut din struguri 50% Chardonnay și 50% Viognier, cultivat pe soluri calcaroase și argiloase din zona Thau Lagoon. Cu arome intense de caise, piersici, pere și flori albe, acest vin bio este bine echilibrat și armonios, având un final plin și răcoritor cu note exotice. Se servește la 10-12°C și se asociază perfect cu antreuri, carne albă și pește, aducând o experiență fructată și minerală fiecărei mese.
90 puncte James Suckling
Spre sfârșitul anilor 1960, Véronique și Aimé Guibert au început o aventură a vinului la Abația Aniane, punând bazele actualului Mas de Daumas Gassac. A doua generație, formată din Samuel, Gaël, Roman și Basile, continuă tradiția, concentrându-se pe eleganță și prospețime, respectând "mama natură” și terroir-ul complex. Moulin de Gassac Faune 2022 este un vin alb, obținut din struguri 50% Chardonnay și 50% Viognier, cultivat pe soluri calcaroase și argiloase din zona Thau Lagoon. Cu arome intense de caise, piersici, pere și flori albe, acest vin bio este bine echilibrat și armonios, având un final plin și răcoritor cu note exotice. Se servește la 10-12°C și se asociază perfect cu antreuri, carne albă și pește, aducând o experiență fructată și minerală fiecărei mese.