FILIUS RED BLEND 2016 Pater Familiae
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CABERNET SAUVIGNON
- 14%
- CHILE
93 puncte James Suckling
Primele vițe de vie au fost plantate în Chile în secolul al XVI-lea de către cuceritorii spanioli. Crama Sol de Chile este condusă de Pedro Felix de Aguirre și Ana Maria Etcheberry, fiind o cramă de familie, având la bază valori precum încrederea și respectul pentru mediu și munca în echipă. Crama, care include 520 de hectare de teren, este situată în Villa Alegre, Valea Maule, la 285 km sud de Santiago. De acolo vine și recomandarea noastră de azi, Filius Pater Familiae, un vin roșu vișiniu obținut din soiul Cabernet Sauvignon, un vin intens cu nuanțe violete, care scoate în evidență note olfactive de fructe negre, în special mure și cireșe negre, dar și de condimente dulci. Pe palat, vinul este frumos echilibrat, cu arome de prune și cireșe, dar și cu câteva note subtile de condimente. Post gust lung și armonios. Degustați acest vin la 16-18 grade Celsius, alături de carne roșie la grătar, vânat, brânzeturi maturate și tocănițe.
- whitefriday
-
129119 -8%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
93 puncte James Suckling
Primele vițe de vie au fost plantate în Chile în secolul al XVI-lea de către cuceritorii spanioli. Crama Sol de Chile este condusă de Pedro Felix de Aguirre și Ana Maria Etcheberry, fiind o cramă de familie, având la bază valori precum încrederea și respectul pentru mediu și munca în echipă. Crama, care include 520 de hectare de teren, este situată în Villa Alegre, Valea Maule, la 285 km sud de Santiago. De acolo vine și recomandarea noastră de azi, Filius Pater Familiae, un vin roșu vișiniu obținut din soiul Cabernet Sauvignon, un vin intens cu nuanțe violete, care scoate în evidență note olfactive de fructe negre, în special mure și cireșe negre, dar și de condimente dulci. Pe palat, vinul este frumos echilibrat, cu arome de prune și cireșe, dar și cu câteva note subtile de condimente. Post gust lung și armonios. Degustați acest vin la 16-18 grade Celsius, alături de carne roșie la grătar, vânat, brânzeturi maturate și tocănițe.