Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

❄️ WHITE FRIDAY cu reduceri & cadouri!

GRAN MAESTRO ROSSO PUGLIA 2022 Cielo e Terra

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CUPAJ
  • 14,5%
  • ITALIA

CE SPUN EXPERTII:

  • Luca Maroni 98
George Mitea
George Mitea
Dan Micuda
Dan Micuda
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea
Dan Micuda
Dan Micuda
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran

S-a găsit Amarone de buget în sudul Italiei! Desigur, în loc de Corvina, Molinara și Rondinella, cei de la Cielo e Terra au utilizat... Deschide review

S-a găsit Amarone de buget în sudul Italiei! Desigur, în loc de Corvina, Molinara și Rondinella, cei de la Cielo e Terra au utilizat varietățile plantate în Apulia, adică Primitivo, Negroamaro și Sangiovese. Metoda folosită e și ea ajustată, după cum suntem avertizați pe etichetă, fiind vorba de o deshidratare ușoară a strugurilor înainte de presare. La proba paharului descoperim vanilie, cacao, mure, afine, prune, un atac dulceag, taninozitate bine lucrată care contribuie la impresia de densitate. E o interpretare interesantă, însă va fi apreciat mai ales de cei cărora le fac cu ochiul vinurile cu ceva rest de zahăr.

Inchide review

Un asamblaj bazat probabil pe Primitivo într-un stil deja clasic (și îndrăgit pe meleagurile autohtone): fruct debordant în... Deschide review

Un asamblaj bazat probabil pe Primitivo într-un stil deja clasic (și îndrăgit pe meleagurile autohtone): fruct debordant în declinații de dulcețuri de fructe roșii și magiun de prune încadrați de note de ciocolată și vanilie care aduc un plus de dulceață (pentru cine are nevoie) întregului ansamblu. Pe palatin se desfășoară prezent, dominat de notele de magiun de prune, stafide și dulceață de vișine (cu vanilie). Taninurile moi, catifelate și aciditatea sfioasă nu împiedică efluviul debordant al fructului. Și nici nu cred că își propun. Un vin care duce cumva la extrem stilul abordabil și fructat de vinificare în maniera “appassimento”. Aviz amatorilor!

Inchide review

Azi avem un clasic, burgundy-style, dar din soiuri pure italienești. Notele de maturare pe drojdii fine nu se lasă așteptate. Avem parte de un concert... Deschide review

Azi avem un clasic, burgundy-style, dar din soiuri pure italienești. Notele de maturare pe drojdii fine nu se lasă așteptate. Avem parte de un concert de fructe negre, de la coacăze la dude, cireșe negre și vișine, mure și alte nebunii. Fresh, proaspăt, cu un corp suplu și un postgust mătăsos. Delicat, dar totuși prezent, nu foarte amplu, dar reprezentativ. Bun pentru carne simple, poate paste roșii și, de ce nu, brânzeturi mai dure. Springrolls?

Inchide review

S-a găsit Amarone de buget în sudul Italiei! Desigur, în loc de Corvina, Molinara și Rondinella, cei de la Cielo e Terra au utilizat... Deschide review

S-a găsit Amarone de buget în sudul Italiei! Desigur, în loc de Corvina, Molinara și Rondinella, cei de la Cielo e Terra au utilizat varietățile plantate în Apulia, adică Primitivo, Negroamaro și Sangiovese. Metoda folosită e și ea ajustată, după cum suntem avertizați pe etichetă, fiind vorba de o deshidratare ușoară a strugurilor înainte de presare. La proba paharului descoperim vanilie, cacao, mure, afine, prune, un atac dulceag, taninozitate bine lucrată care contribuie la impresia de densitate. E o interpretare interesantă, însă va fi apreciat mai ales de cei cărora le fac cu ochiul vinurile cu ceva rest de zahăr.

Inchide review

Un asamblaj bazat probabil pe Primitivo într-un stil deja clasic (și îndrăgit pe meleagurile autohtone): fruct debordant în... Deschide review

Un asamblaj bazat probabil pe Primitivo într-un stil deja clasic (și îndrăgit pe meleagurile autohtone): fruct debordant în declinații de dulcețuri de fructe roșii și magiun de prune încadrați de note de ciocolată și vanilie care aduc un plus de dulceață (pentru cine are nevoie) întregului ansamblu. Pe palatin se desfășoară prezent, dominat de notele de magiun de prune, stafide și dulceață de vișine (cu vanilie). Taninurile moi, catifelate și aciditatea sfioasă nu împiedică efluviul debordant al fructului. Și nici nu cred că își propun. Un vin care duce cumva la extrem stilul abordabil și fructat de vinificare în maniera “appassimento”. Aviz amatorilor!

Inchide review

Azi avem un clasic, burgundy-style, dar din soiuri pure italienești. Notele de maturare pe drojdii fine nu se lasă așteptate. Avem parte de un concert... Deschide review

Azi avem un clasic, burgundy-style, dar din soiuri pure italienești. Notele de maturare pe drojdii fine nu se lasă așteptate. Avem parte de un concert de fructe negre, de la coacăze la dude, cireșe negre și vișine, mure și alte nebunii. Fresh, proaspăt, cu un corp suplu și un postgust mătăsos. Delicat, dar totuși prezent, nu foarte amplu, dar reprezentativ. Bun pentru carne simple, poate paste roșii și, de ce nu, brânzeturi mai dure. Springrolls?

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

 98 puncte Luca Maroni

Fondată în 1908, așadar cu o lungă tradiție în lumea vinului italian, Grand Maestro Italiano reprezintă și astăzi una dintre cramele simbol ale Italiei. De acolo vine și recomandarea noastră, Grand Maestro Rosso Puglia. Roșu intens, vinul aduce în prim-plan note olfactive de fructe roșii bine coapte, cu taninuri dulcege, în vreme ce pe palat descoperim arome intense, bogate și catifelate. Degustați acest vin la o temperatură de 16-18 grade Celsius, în diverse combinații culinare, cum ar fi preparate din carne roșie sau brânzeturi maturate.
 

  • Luca Maroni 98
GRAN MAESTRO ROSSO PUGLIA 2022
cel mai bun pret online 65Lei bg
DOAR AZI 49 Lei
valabilitate oferta
stock

stoc disponibil

timp ramas
bg bg hourglass

00:00:00

65 49

CE SPUN EXPERTII:

  • Luca Maroni 98
George Mitea
George Mitea
Dan Micuda
Dan Micuda
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
George Mitea
George Mitea
Dan Micuda
Dan Micuda
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran

S-a găsit Amarone de buget în sudul Italiei! Desigur, în loc de Corvina, Molinara și Rondinella, cei de la Cielo e Terra au utilizat... Deschide review

S-a găsit Amarone de buget în sudul Italiei! Desigur, în loc de Corvina, Molinara și Rondinella, cei de la Cielo e Terra au utilizat varietățile plantate în Apulia, adică Primitivo, Negroamaro și Sangiovese. Metoda folosită e și ea ajustată, după cum suntem avertizați pe etichetă, fiind vorba de o deshidratare ușoară a strugurilor înainte de presare. La proba paharului descoperim vanilie, cacao, mure, afine, prune, un atac dulceag, taninozitate bine lucrată care contribuie la impresia de densitate. E o interpretare interesantă, însă va fi apreciat mai ales de cei cărora le fac cu ochiul vinurile cu ceva rest de zahăr.

Inchide review

Un asamblaj bazat probabil pe Primitivo într-un stil deja clasic (și îndrăgit pe meleagurile autohtone): fruct debordant în... Deschide review

Un asamblaj bazat probabil pe Primitivo într-un stil deja clasic (și îndrăgit pe meleagurile autohtone): fruct debordant în declinații de dulcețuri de fructe roșii și magiun de prune încadrați de note de ciocolată și vanilie care aduc un plus de dulceață (pentru cine are nevoie) întregului ansamblu. Pe palatin se desfășoară prezent, dominat de notele de magiun de prune, stafide și dulceață de vișine (cu vanilie). Taninurile moi, catifelate și aciditatea sfioasă nu împiedică efluviul debordant al fructului. Și nici nu cred că își propun. Un vin care duce cumva la extrem stilul abordabil și fructat de vinificare în maniera “appassimento”. Aviz amatorilor!

Inchide review

Azi avem un clasic, burgundy-style, dar din soiuri pure italienești. Notele de maturare pe drojdii fine nu se lasă așteptate. Avem parte de un concert... Deschide review

Azi avem un clasic, burgundy-style, dar din soiuri pure italienești. Notele de maturare pe drojdii fine nu se lasă așteptate. Avem parte de un concert de fructe negre, de la coacăze la dude, cireșe negre și vișine, mure și alte nebunii. Fresh, proaspăt, cu un corp suplu și un postgust mătăsos. Delicat, dar totuși prezent, nu foarte amplu, dar reprezentativ. Bun pentru carne simple, poate paste roșii și, de ce nu, brânzeturi mai dure. Springrolls?

Inchide review

S-a găsit Amarone de buget în sudul Italiei! Desigur, în loc de Corvina, Molinara și Rondinella, cei de la Cielo e Terra au utilizat... Deschide review

S-a găsit Amarone de buget în sudul Italiei! Desigur, în loc de Corvina, Molinara și Rondinella, cei de la Cielo e Terra au utilizat varietățile plantate în Apulia, adică Primitivo, Negroamaro și Sangiovese. Metoda folosită e și ea ajustată, după cum suntem avertizați pe etichetă, fiind vorba de o deshidratare ușoară a strugurilor înainte de presare. La proba paharului descoperim vanilie, cacao, mure, afine, prune, un atac dulceag, taninozitate bine lucrată care contribuie la impresia de densitate. E o interpretare interesantă, însă va fi apreciat mai ales de cei cărora le fac cu ochiul vinurile cu ceva rest de zahăr.

Inchide review

Un asamblaj bazat probabil pe Primitivo într-un stil deja clasic (și îndrăgit pe meleagurile autohtone): fruct debordant în... Deschide review

Un asamblaj bazat probabil pe Primitivo într-un stil deja clasic (și îndrăgit pe meleagurile autohtone): fruct debordant în declinații de dulcețuri de fructe roșii și magiun de prune încadrați de note de ciocolată și vanilie care aduc un plus de dulceață (pentru cine are nevoie) întregului ansamblu. Pe palatin se desfășoară prezent, dominat de notele de magiun de prune, stafide și dulceață de vișine (cu vanilie). Taninurile moi, catifelate și aciditatea sfioasă nu împiedică efluviul debordant al fructului. Și nici nu cred că își propun. Un vin care duce cumva la extrem stilul abordabil și fructat de vinificare în maniera “appassimento”. Aviz amatorilor!

Inchide review

Azi avem un clasic, burgundy-style, dar din soiuri pure italienești. Notele de maturare pe drojdii fine nu se lasă așteptate. Avem parte de un concert... Deschide review

Azi avem un clasic, burgundy-style, dar din soiuri pure italienești. Notele de maturare pe drojdii fine nu se lasă așteptate. Avem parte de un concert de fructe negre, de la coacăze la dude, cireșe negre și vișine, mure și alte nebunii. Fresh, proaspăt, cu un corp suplu și un postgust mătăsos. Delicat, dar totuși prezent, nu foarte amplu, dar reprezentativ. Bun pentru carne simple, poate paste roșii și, de ce nu, brânzeturi mai dure. Springrolls?

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

 98 puncte Luca Maroni

Fondată în 1908, așadar cu o lungă tradiție în lumea vinului italian, Grand Maestro Italiano reprezintă și astăzi una dintre cramele simbol ale Italiei. De acolo vine și recomandarea noastră, Grand Maestro Rosso Puglia. Roșu intens, vinul aduce în prim-plan note olfactive de fructe roșii bine coapte, cu taninuri dulcege, în vreme ce pe palat descoperim arome intense, bogate și catifelate. Degustați acest vin la o temperatură de 16-18 grade Celsius, în diverse combinații culinare, cum ar fi preparate din carne roșie sau brânzeturi maturate.
 

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...