- -10% la ORICE comanda
- Livrare Gratuita
- Grupare Livrari
- 4 sticle premium CADOU
GRECO DI TUFO LAPILLI 2023 LAPILLI
- SEC
- ALB
- LINISTIT
- 750ML
- GRECO
- 13,5%
- ITALIA
CE SPUN EXPERTII:
93 puncte Luca Maroni
Crama Lapilli a fost înființată în 1996, în sud-vestul provinciei Avellino din Italia, continuând și astăzi să fie o afacere de familie de mare succes. Cu podgorii de viță-de-vie în regiuni cu tradiție viticolă în Italia, precum Montefusco, Tufo, Benevento sau Ponte, Lapilli surprinde periodic cu vinuri de cea mai înaltă calitate. Recomandarea de astăzi, Lapilli Greco di Tufo 2023, este un vin realizat dintr-unul dintre cele mai vechi soiuri de struguri din Avellino, adus în zonă acum 2000 de ani de către greci. Notele olfactive ale vinului amintesc de fructe cu sâmburi precum caise și piersici, dar se simt și tente de pere, migdale și salvie. Gustul păstrează aromele de fructe bine coapte, la care se adaugă o mineralitate echilibrată ce oferă vinului o prospețime binevenită. Se recomandă degustarea acestui vin la 8-10 grade Celsius, alături de carne albă, fructe de mare sau supe de legume.
stoc disponibil
00:00:00
-
MEMBRII PREMIUM beneficiaza Devino membru
CE SPUN EXPERTII:
93 puncte Luca Maroni
Crama Lapilli a fost înființată în 1996, în sud-vestul provinciei Avellino din Italia, continuând și astăzi să fie o afacere de familie de mare succes. Cu podgorii de viță-de-vie în regiuni cu tradiție viticolă în Italia, precum Montefusco, Tufo, Benevento sau Ponte, Lapilli surprinde periodic cu vinuri de cea mai înaltă calitate. Recomandarea de astăzi, Lapilli Greco di Tufo 2023, este un vin realizat dintr-unul dintre cele mai vechi soiuri de struguri din Avellino, adus în zonă acum 2000 de ani de către greci. Notele olfactive ale vinului amintesc de fructe cu sâmburi precum caise și piersici, dar se simt și tente de pere, migdale și salvie. Gustul păstrează aromele de fructe bine coapte, la care se adaugă o mineralitate echilibrată ce oferă vinului o prospețime binevenită. Se recomandă degustarea acestui vin la 8-10 grade Celsius, alături de carne albă, fructe de mare sau supe de legume.