HOCHAR 2018 Chateau Musar
Crama Chateau Musar se afla destul de aproape de Beirut, podgoriile de vita de vie din Valea Beqaa fiind localizate la numai 40 km de capitala Libanului. Crama produce anual vinuri apreciate peste tot in lume, o dovada fiind si recomandarea de astazi, Chateau Musar Hochar Pere et Fils 2018. Obtinut din Cinsault, Grenache si Cabernet Sauvignon, vinul are o frumoasa culoare rosie rubinie si accente olfactive care amintesc de cirese si ciocolata neagra. Pe palat, aromele principale sunt cele de fructe rosii, iar cele secundare de condimente, tente care se continua si pe finalul persistent. Va recomandam degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, dupa o decantare de aproximativ o ora, alaturi de carne la gratar, file de ton sau preparate mediteraneene.
Crama Chateau Musar se afla destul de aproape de Beirut, podgoriile de vita de vie din Valea Beqaa fiind localizate la numai 40 km de capitala Libanului. Crama produce anual vinuri apreciate peste tot in lume, o dovada fiind si recomandarea de astazi, Chateau Musar Hochar Pere et Fils 2018. Obtinut din Cinsault, Grenache si Cabernet Sauvignon, vinul are o frumoasa culoare rosie rubinie si accente olfactive care amintesc de cirese si ciocolata neagra. Pe palat, aromele principale sunt cele de fructe rosii, iar cele secundare de condimente, tente care se continua si pe finalul persistent. Va recomandam degustarea vinului la 16-18 grade Celsius, dupa o decantare de aproximativ o ora, alaturi de carne la gratar, file de ton sau preparate mediteraneene.