HOYA DE CADENAS RESERVA PRIVADA 2013 Vicente Gandia
Vicente Gandia este cea mai mare crama din Valencia, Spania, o afacere de familie fondata in 1885 si ajunsa astazi la cea de-a treia generatie. Calitatea, inovatia, dar si pastrarea traditiilor viticole lasate de stramosi sunt doar cateva dintre coordonatele acestui brand ale carui vinuri ajung astazi in peste 90 de tari. Hoya de Cadenas 2013 este un vin realizat din soiurile de struguri Tempranillo (85%) si Cabernet Sauvignon (15%). Buchetul este bogat, cu note de cacao, cafea prajita si fructe rosii. Palatul este plin, taninurile dulci, fructate imbinandu-se armonios cu cele uscate, date de lemn. Temperatura optima de servire a acestui vin este de 14-18 grade Celsius. Pentru a simti din plin toate caracteristicile lui, asociati-l cu branzeturi afumate sau preparate culinare din carne rosie, miel si iepure.
Vicente Gandia este cea mai mare crama din Valencia, Spania, o afacere de familie fondata in 1885 si ajunsa astazi la cea de-a treia generatie. Calitatea, inovatia, dar si pastrarea traditiilor viticole lasate de stramosi sunt doar cateva dintre coordonatele acestui brand ale carui vinuri ajung astazi in peste 90 de tari. Hoya de Cadenas 2013 este un vin realizat din soiurile de struguri Tempranillo (85%) si Cabernet Sauvignon (15%). Buchetul este bogat, cu note de cacao, cafea prajita si fructe rosii. Palatul este plin, taninurile dulci, fructate imbinandu-se armonios cu cele uscate, date de lemn. Temperatura optima de servire a acestui vin este de 14-18 grade Celsius. Pentru a simti din plin toate caracteristicile lui, asociati-l cu branzeturi afumate sau preparate culinare din carne rosie, miel si iepure.