Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

❤️🍷 Vinul pereche e aici!
Ai până la -24% la +600 de vinuri

HUMO BLANCO CHARDONNAY 2023 Hacienda Araucano

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în... Deschide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în lupta cu indolența și sedentarismul care mă caracterizează și să încep să descopăr, drumețind, locurile frumoase de pe aici. Pe Transalpina, între "râpa Dracului" și "palma lu' Mniezo" se află stâna lui Ștefan. Fiindcă pe crestele munților sufla atât de tare vântul când am fost, încât nu am putut să ne așternem să mâncăm ca oamenii, am căutat adăpost sub acoperișul omului, care nu numai că ne-a îngăduit, dar ne-a și poftit la masă: ne-a dat bulz ardelenesc cu brânză și afumătură rumenită, scăldat în unt de oaie, o nebunie. Am scos și eu, firește, sticla de vin ce o aveam în raniță, vinul de azi. Am închinat, mulțumindu-i lui Ștefan pentru ospitalitate și m-am bucurat nespus când ciobanul, gustând, s-a schimbat la față și m-a întrebat: "da' ăsta ce-i?" "Ăsta-i vin, baciule", i-am zis, încântat de reacția gazdei. "No, așe ceva nu mi-o mai fo' dat", a urmat el, efectiv lingându-și buzele de plăcere. "Io zîc că ce mi-ai dat dumneata e pre' bun să fie lucrul dracului, așa că musai să fie lucrarea lui Dumniezău!" Evident, am mințit că nouă nu ne mai trăbă și l-am lăsat să se bucure singur de tot ce mai rămăsese în sticlă (să vedeți mai încolo ce fain îi zice la sticlă de-acum prietenul nostru din munți). A fost bine. La plecare, Ștefan ne-a condus la cărare, să nu ne mai bată câinii ca la sosire și ne-a zis doar atât: "na, să mai veniți! Și dacă tu, domnu' mare (mi s-a adresat doar mie de această dată), mi-oi mai aduce o glajă din asta, apăi atunci ți-oi da un miel, care-l vrei dumneata!" Și uite așa, acum, după ce mi-am comandat mai multe "glăji" din vinul ăsta tare bun, știu și unde, și cu cine, anul ăsta, o să-mi petrec Paștele.

Inchide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără... Deschide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără brizbrizuri, de fructe bine coapte - pere, piersici, ananas. Gustul e și el ușor de plăcut și de înțeles, cu un echilibru bun între aciditate și aceleași arome fructate, dar și cu un pic de sugestii ale unui contact cu lemnul: vanilie, pâine prajita. Pe scurt, un Chardonnay mai direct și fructat, foarte versatil, fără a fi obositor sau exagerat.

Inchide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational,... Deschide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational, Francois Lurton. Aromele dominante sunt din spectrul fructelor tropicale, ananas și pepene galben, mai precis, dar și cu note subtile de vanilie. Intens, cu structură echilibrată și cu aciditate care să susțină corpul împlinit. Avem în pahar o nouă față atrăgătoare a unui soi de strugure ultra cunoscut și apreciat.

Inchide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în... Deschide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în lupta cu indolența și sedentarismul care mă caracterizează și să încep să descopăr, drumețind, locurile frumoase de pe aici. Pe Transalpina, între "râpa Dracului" și "palma lu' Mniezo" se află stâna lui Ștefan. Fiindcă pe crestele munților sufla atât de tare vântul când am fost, încât nu am putut să ne așternem să mâncăm ca oamenii, am căutat adăpost sub acoperișul omului, care nu numai că ne-a îngăduit, dar ne-a și poftit la masă: ne-a dat bulz ardelenesc cu brânză și afumătură rumenită, scăldat în unt de oaie, o nebunie. Am scos și eu, firește, sticla de vin ce o aveam în raniță, vinul de azi. Am închinat, mulțumindu-i lui Ștefan pentru ospitalitate și m-am bucurat nespus când ciobanul, gustând, s-a schimbat la față și m-a întrebat: "da' ăsta ce-i?" "Ăsta-i vin, baciule", i-am zis, încântat de reacția gazdei. "No, așe ceva nu mi-o mai fo' dat", a urmat el, efectiv lingându-și buzele de plăcere. "Io zîc că ce mi-ai dat dumneata e pre' bun să fie lucrul dracului, așa că musai să fie lucrarea lui Dumniezău!" Evident, am mințit că nouă nu ne mai trăbă și l-am lăsat să se bucure singur de tot ce mai rămăsese în sticlă (să vedeți mai încolo ce fain îi zice la sticlă de-acum prietenul nostru din munți). A fost bine. La plecare, Ștefan ne-a condus la cărare, să nu ne mai bată câinii ca la sosire și ne-a zis doar atât: "na, să mai veniți! Și dacă tu, domnu' mare (mi s-a adresat doar mie de această dată), mi-oi mai aduce o glajă din asta, apăi atunci ți-oi da un miel, care-l vrei dumneata!" Și uite așa, acum, după ce mi-am comandat mai multe "glăji" din vinul ăsta tare bun, știu și unde, și cu cine, anul ăsta, o să-mi petrec Paștele.

Inchide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără... Deschide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără brizbrizuri, de fructe bine coapte - pere, piersici, ananas. Gustul e și el ușor de plăcut și de înțeles, cu un echilibru bun între aciditate și aceleași arome fructate, dar și cu un pic de sugestii ale unui contact cu lemnul: vanilie, pâine prajita. Pe scurt, un Chardonnay mai direct și fructat, foarte versatil, fără a fi obositor sau exagerat.

Inchide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational,... Deschide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational, Francois Lurton. Aromele dominante sunt din spectrul fructelor tropicale, ananas și pepene galben, mai precis, dar și cu note subtile de vanilie. Intens, cu structură echilibrată și cu aciditate care să susțină corpul împlinit. Avem în pahar o nouă față atrăgătoare a unui soi de strugure ultra cunoscut și apreciat.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Humo Blanco Limited Edition Chardonnay BIO este un vin alb organic de culoare galben pai cu reflexii aurii cu un buchet intens și complex de fructe albe tropicale precum piersici, pepene galben și ananas, cu usoare note de paine prăjita și unt datorate unei scurte maturari în butoaie de stejar. Gustul este profund, amplu, suplu, cu multe arome de fructe si note de vanilie. Postgustul este lung si persistent conferind vinului o eleganta aparte. Asocieri culinare: fripturi de pasare, tocane picante si branzeturi maturate.

  • sale
HUMO BLANCO CHARDONNAY 2023 sale
  • 85 73 -14%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
85 73 -14%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în... Deschide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în lupta cu indolența și sedentarismul care mă caracterizează și să încep să descopăr, drumețind, locurile frumoase de pe aici. Pe Transalpina, între "râpa Dracului" și "palma lu' Mniezo" se află stâna lui Ștefan. Fiindcă pe crestele munților sufla atât de tare vântul când am fost, încât nu am putut să ne așternem să mâncăm ca oamenii, am căutat adăpost sub acoperișul omului, care nu numai că ne-a îngăduit, dar ne-a și poftit la masă: ne-a dat bulz ardelenesc cu brânză și afumătură rumenită, scăldat în unt de oaie, o nebunie. Am scos și eu, firește, sticla de vin ce o aveam în raniță, vinul de azi. Am închinat, mulțumindu-i lui Ștefan pentru ospitalitate și m-am bucurat nespus când ciobanul, gustând, s-a schimbat la față și m-a întrebat: "da' ăsta ce-i?" "Ăsta-i vin, baciule", i-am zis, încântat de reacția gazdei. "No, așe ceva nu mi-o mai fo' dat", a urmat el, efectiv lingându-și buzele de plăcere. "Io zîc că ce mi-ai dat dumneata e pre' bun să fie lucrul dracului, așa că musai să fie lucrarea lui Dumniezău!" Evident, am mințit că nouă nu ne mai trăbă și l-am lăsat să se bucure singur de tot ce mai rămăsese în sticlă (să vedeți mai încolo ce fain îi zice la sticlă de-acum prietenul nostru din munți). A fost bine. La plecare, Ștefan ne-a condus la cărare, să nu ne mai bată câinii ca la sosire și ne-a zis doar atât: "na, să mai veniți! Și dacă tu, domnu' mare (mi s-a adresat doar mie de această dată), mi-oi mai aduce o glajă din asta, apăi atunci ți-oi da un miel, care-l vrei dumneata!" Și uite așa, acum, după ce mi-am comandat mai multe "glăji" din vinul ăsta tare bun, știu și unde, și cu cine, anul ăsta, o să-mi petrec Paștele.

Inchide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără... Deschide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără brizbrizuri, de fructe bine coapte - pere, piersici, ananas. Gustul e și el ușor de plăcut și de înțeles, cu un echilibru bun între aciditate și aceleași arome fructate, dar și cu un pic de sugestii ale unui contact cu lemnul: vanilie, pâine prajita. Pe scurt, un Chardonnay mai direct și fructat, foarte versatil, fără a fi obositor sau exagerat.

Inchide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational,... Deschide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational, Francois Lurton. Aromele dominante sunt din spectrul fructelor tropicale, ananas și pepene galben, mai precis, dar și cu note subtile de vanilie. Intens, cu structură echilibrată și cu aciditate care să susțină corpul împlinit. Avem în pahar o nouă față atrăgătoare a unui soi de strugure ultra cunoscut și apreciat.

Inchide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în... Deschide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în lupta cu indolența și sedentarismul care mă caracterizează și să încep să descopăr, drumețind, locurile frumoase de pe aici. Pe Transalpina, între "râpa Dracului" și "palma lu' Mniezo" se află stâna lui Ștefan. Fiindcă pe crestele munților sufla atât de tare vântul când am fost, încât nu am putut să ne așternem să mâncăm ca oamenii, am căutat adăpost sub acoperișul omului, care nu numai că ne-a îngăduit, dar ne-a și poftit la masă: ne-a dat bulz ardelenesc cu brânză și afumătură rumenită, scăldat în unt de oaie, o nebunie. Am scos și eu, firește, sticla de vin ce o aveam în raniță, vinul de azi. Am închinat, mulțumindu-i lui Ștefan pentru ospitalitate și m-am bucurat nespus când ciobanul, gustând, s-a schimbat la față și m-a întrebat: "da' ăsta ce-i?" "Ăsta-i vin, baciule", i-am zis, încântat de reacția gazdei. "No, așe ceva nu mi-o mai fo' dat", a urmat el, efectiv lingându-și buzele de plăcere. "Io zîc că ce mi-ai dat dumneata e pre' bun să fie lucrul dracului, așa că musai să fie lucrarea lui Dumniezău!" Evident, am mințit că nouă nu ne mai trăbă și l-am lăsat să se bucure singur de tot ce mai rămăsese în sticlă (să vedeți mai încolo ce fain îi zice la sticlă de-acum prietenul nostru din munți). A fost bine. La plecare, Ștefan ne-a condus la cărare, să nu ne mai bată câinii ca la sosire și ne-a zis doar atât: "na, să mai veniți! Și dacă tu, domnu' mare (mi s-a adresat doar mie de această dată), mi-oi mai aduce o glajă din asta, apăi atunci ți-oi da un miel, care-l vrei dumneata!" Și uite așa, acum, după ce mi-am comandat mai multe "glăji" din vinul ăsta tare bun, știu și unde, și cu cine, anul ăsta, o să-mi petrec Paștele.

Inchide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără... Deschide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără brizbrizuri, de fructe bine coapte - pere, piersici, ananas. Gustul e și el ușor de plăcut și de înțeles, cu un echilibru bun între aciditate și aceleași arome fructate, dar și cu un pic de sugestii ale unui contact cu lemnul: vanilie, pâine prajita. Pe scurt, un Chardonnay mai direct și fructat, foarte versatil, fără a fi obositor sau exagerat.

Inchide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational,... Deschide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational, Francois Lurton. Aromele dominante sunt din spectrul fructelor tropicale, ananas și pepene galben, mai precis, dar și cu note subtile de vanilie. Intens, cu structură echilibrată și cu aciditate care să susțină corpul împlinit. Avem în pahar o nouă față atrăgătoare a unui soi de strugure ultra cunoscut și apreciat.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Humo Blanco Limited Edition Chardonnay BIO este un vin alb organic de culoare galben pai cu reflexii aurii cu un buchet intens și complex de fructe albe tropicale precum piersici, pepene galben și ananas, cu usoare note de paine prăjita și unt datorate unei scurte maturari în butoaie de stejar. Gustul este profund, amplu, suplu, cu multe arome de fructe si note de vanilie. Postgustul este lung si persistent conferind vinului o eleganta aparte. Asocieri culinare: fripturi de pasare, tocane picante si branzeturi maturate.

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...