Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

HUMO BLANCO CHARDONNAY 2023 Hacienda Araucano

CE SPUN EXPERTII:

Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără... Deschide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără brizbrizuri, de fructe bine coapte - pere, piersici, ananas. Gustul e și el ușor de plăcut și de înțeles, cu un echilibru bun între aciditate și aceleași arome fructate, dar și cu un pic de sugestii ale unui contact cu lemnul: vanilie, pâine prajita. Pe scurt, un Chardonnay mai direct și fructat, foarte versatil, fără a fi obositor sau exagerat.

Inchide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în... Deschide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în lupta cu indolența și sedentarismul care mă caracterizează și să încep să descopăr, drumețind, locurile frumoase de pe aici. Pe Transalpina, între "râpa Dracului" și "palma lu' Mniezo" se află stâna lui Ștefan. Fiindcă pe crestele munților sufla atât de tare vântul când am fost, încât nu am putut să ne așternem să mâncăm ca oamenii, am căutat adăpost sub acoperișul omului, care nu numai că ne-a îngăduit, dar ne-a și poftit la masă: ne-a dat bulz ardelenesc cu brânză și afumătură rumenită, scăldat în unt de oaie, o nebunie. Am scos și eu, firește, sticla de vin ce o aveam în raniță, vinul de azi. Am închinat, mulțumindu-i lui Ștefan pentru ospitalitate și m-am bucurat nespus când ciobanul, gustând, s-a schimbat la față și m-a întrebat: "da' ăsta ce-i?" "Ăsta-i vin, baciule", i-am zis, încântat de reacția gazdei. "No, așe ceva nu mi-o mai fo' dat", a urmat el, efectiv lingându-și buzele de plăcere. "Io zîc că ce mi-ai dat dumneata e pre' bun să fie lucrul dracului, așa că musai să fie lucrarea lui Dumniezău!" Evident, am mințit că nouă nu ne mai trăbă și l-am lăsat să se bucure singur de tot ce mai rămăsese în sticlă (să vedeți mai încolo ce fain îi zice la sticlă de-acum prietenul nostru din munți). A fost bine. La plecare, Ștefan ne-a condus la cărare, să nu ne mai bată câinii ca la sosire și ne-a zis doar atât: "na, să mai veniți! Și dacă tu, domnu' mare (mi s-a adresat doar mie de această dată), mi-oi mai aduce o glajă din asta, apăi atunci ți-oi da un miel, care-l vrei dumneata!" Și uite așa, acum, după ce mi-am comandat mai multe "glăji" din vinul ăsta tare bun, știu și unde, și cu cine, anul ăsta, o să-mi petrec Paștele.

Inchide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational,... Deschide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational, Francois Lurton. Aromele dominante sunt din spectrul fructelor tropicale, ananas și pepene galben, mai precis, dar și cu note subtile de vanilie. Intens, cu structură echilibrată și cu aciditate care să susțină corpul împlinit. Avem în pahar o nouă față atrăgătoare a unui soi de strugure ultra cunoscut și apreciat.

Inchide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără... Deschide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără brizbrizuri, de fructe bine coapte - pere, piersici, ananas. Gustul e și el ușor de plăcut și de înțeles, cu un echilibru bun între aciditate și aceleași arome fructate, dar și cu un pic de sugestii ale unui contact cu lemnul: vanilie, pâine prajita. Pe scurt, un Chardonnay mai direct și fructat, foarte versatil, fără a fi obositor sau exagerat.

Inchide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în... Deschide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în lupta cu indolența și sedentarismul care mă caracterizează și să încep să descopăr, drumețind, locurile frumoase de pe aici. Pe Transalpina, între "râpa Dracului" și "palma lu' Mniezo" se află stâna lui Ștefan. Fiindcă pe crestele munților sufla atât de tare vântul când am fost, încât nu am putut să ne așternem să mâncăm ca oamenii, am căutat adăpost sub acoperișul omului, care nu numai că ne-a îngăduit, dar ne-a și poftit la masă: ne-a dat bulz ardelenesc cu brânză și afumătură rumenită, scăldat în unt de oaie, o nebunie. Am scos și eu, firește, sticla de vin ce o aveam în raniță, vinul de azi. Am închinat, mulțumindu-i lui Ștefan pentru ospitalitate și m-am bucurat nespus când ciobanul, gustând, s-a schimbat la față și m-a întrebat: "da' ăsta ce-i?" "Ăsta-i vin, baciule", i-am zis, încântat de reacția gazdei. "No, așe ceva nu mi-o mai fo' dat", a urmat el, efectiv lingându-și buzele de plăcere. "Io zîc că ce mi-ai dat dumneata e pre' bun să fie lucrul dracului, așa că musai să fie lucrarea lui Dumniezău!" Evident, am mințit că nouă nu ne mai trăbă și l-am lăsat să se bucure singur de tot ce mai rămăsese în sticlă (să vedeți mai încolo ce fain îi zice la sticlă de-acum prietenul nostru din munți). A fost bine. La plecare, Ștefan ne-a condus la cărare, să nu ne mai bată câinii ca la sosire și ne-a zis doar atât: "na, să mai veniți! Și dacă tu, domnu' mare (mi s-a adresat doar mie de această dată), mi-oi mai aduce o glajă din asta, apăi atunci ți-oi da un miel, care-l vrei dumneata!" Și uite așa, acum, după ce mi-am comandat mai multe "glăji" din vinul ăsta tare bun, știu și unde, și cu cine, anul ăsta, o să-mi petrec Paștele.

Inchide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational,... Deschide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational, Francois Lurton. Aromele dominante sunt din spectrul fructelor tropicale, ananas și pepene galben, mai precis, dar și cu note subtile de vanilie. Intens, cu structură echilibrată și cu aciditate care să susțină corpul împlinit. Avem în pahar o nouă față atrăgătoare a unui soi de strugure ultra cunoscut și apreciat.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Hacienda Araucano, fondată de Francois Lurton în Valea Lolol, Chile, este renumită pentru vinurile sale remarcabile obținute prin metode organice și biodinamice. Regiunea Lolol este binecunoscută pentru terroir-ul său excepțional, perfect pentru cultivarea strugurilor. Humo Blanco Limited Edition Chardonnay este un vin alb sec, obținut din struguri Chardonnay cultivați organic în regiunea DO Lolol, Chile. De culoare galben pai cu reflexii aurii, vinul se remarcă printr-un buchet intens și complex, cu arome de fructe tropicale, precum piersici, pepene galben și ananas, completate de note fine de pâine prăjită și unt, datorate unei scurte maturări în butoaie de stejar. Gustul este amplu și profund, cu arome de fructe proaspete și accente delicate de vanilie. Postgustul lung și persistent îi oferă o eleganță aparte. Se servește la o temperatură optimă de 12°C și se potrivește de minune cu fripturi de pasăre, tocane picante și brânzeturi maturate.

HUMO BLANCO CHARDONNAY 2023
cel mai bun pret online 85Lei bg
DOAR AZI 69 Lei
valabilitate oferta
stock

stoc disponibil

timp ramas
bg bg hourglass

00:00:00

85 69

CE SPUN EXPERTII:

Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan
Sorin Stelian
Sorin Stelian
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Nicuşor Cazan
Nicuşor Cazan

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără... Deschide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără brizbrizuri, de fructe bine coapte - pere, piersici, ananas. Gustul e și el ușor de plăcut și de înțeles, cu un echilibru bun între aciditate și aceleași arome fructate, dar și cu un pic de sugestii ale unui contact cu lemnul: vanilie, pâine prajita. Pe scurt, un Chardonnay mai direct și fructat, foarte versatil, fără a fi obositor sau exagerat.

Inchide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în... Deschide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în lupta cu indolența și sedentarismul care mă caracterizează și să încep să descopăr, drumețind, locurile frumoase de pe aici. Pe Transalpina, între "râpa Dracului" și "palma lu' Mniezo" se află stâna lui Ștefan. Fiindcă pe crestele munților sufla atât de tare vântul când am fost, încât nu am putut să ne așternem să mâncăm ca oamenii, am căutat adăpost sub acoperișul omului, care nu numai că ne-a îngăduit, dar ne-a și poftit la masă: ne-a dat bulz ardelenesc cu brânză și afumătură rumenită, scăldat în unt de oaie, o nebunie. Am scos și eu, firește, sticla de vin ce o aveam în raniță, vinul de azi. Am închinat, mulțumindu-i lui Ștefan pentru ospitalitate și m-am bucurat nespus când ciobanul, gustând, s-a schimbat la față și m-a întrebat: "da' ăsta ce-i?" "Ăsta-i vin, baciule", i-am zis, încântat de reacția gazdei. "No, așe ceva nu mi-o mai fo' dat", a urmat el, efectiv lingându-și buzele de plăcere. "Io zîc că ce mi-ai dat dumneata e pre' bun să fie lucrul dracului, așa că musai să fie lucrarea lui Dumniezău!" Evident, am mințit că nouă nu ne mai trăbă și l-am lăsat să se bucure singur de tot ce mai rămăsese în sticlă (să vedeți mai încolo ce fain îi zice la sticlă de-acum prietenul nostru din munți). A fost bine. La plecare, Ștefan ne-a condus la cărare, să nu ne mai bată câinii ca la sosire și ne-a zis doar atât: "na, să mai veniți! Și dacă tu, domnu' mare (mi s-a adresat doar mie de această dată), mi-oi mai aduce o glajă din asta, apăi atunci ți-oi da un miel, care-l vrei dumneata!" Și uite așa, acum, după ce mi-am comandat mai multe "glăji" din vinul ăsta tare bun, știu și unde, și cu cine, anul ăsta, o să-mi petrec Paștele.

Inchide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational,... Deschide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational, Francois Lurton. Aromele dominante sunt din spectrul fructelor tropicale, ananas și pepene galben, mai precis, dar și cu note subtile de vanilie. Intens, cu structură echilibrată și cu aciditate care să susțină corpul împlinit. Avem în pahar o nouă față atrăgătoare a unui soi de strugure ultra cunoscut și apreciat.

Inchide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără... Deschide review

Azi încercăm un Chardonnay din Chile, echipat în mod convenabil cu dop filetat. Chiar mai convenabile sunt aromele directe, fără brizbrizuri, de fructe bine coapte - pere, piersici, ananas. Gustul e și el ușor de plăcut și de înțeles, cu un echilibru bun între aciditate și aceleași arome fructate, dar și cu un pic de sugestii ale unui contact cu lemnul: vanilie, pâine prajita. Pe scurt, un Chardonnay mai direct și fructat, foarte versatil, fără a fi obositor sau exagerat.

Inchide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în... Deschide review

De când m-am mutat în Valea Jiului, la Petroșani (azi, mâine se face un an de atunci), am reușit oarecum să înving în lupta cu indolența și sedentarismul care mă caracterizează și să încep să descopăr, drumețind, locurile frumoase de pe aici. Pe Transalpina, între "râpa Dracului" și "palma lu' Mniezo" se află stâna lui Ștefan. Fiindcă pe crestele munților sufla atât de tare vântul când am fost, încât nu am putut să ne așternem să mâncăm ca oamenii, am căutat adăpost sub acoperișul omului, care nu numai că ne-a îngăduit, dar ne-a și poftit la masă: ne-a dat bulz ardelenesc cu brânză și afumătură rumenită, scăldat în unt de oaie, o nebunie. Am scos și eu, firește, sticla de vin ce o aveam în raniță, vinul de azi. Am închinat, mulțumindu-i lui Ștefan pentru ospitalitate și m-am bucurat nespus când ciobanul, gustând, s-a schimbat la față și m-a întrebat: "da' ăsta ce-i?" "Ăsta-i vin, baciule", i-am zis, încântat de reacția gazdei. "No, așe ceva nu mi-o mai fo' dat", a urmat el, efectiv lingându-și buzele de plăcere. "Io zîc că ce mi-ai dat dumneata e pre' bun să fie lucrul dracului, așa că musai să fie lucrarea lui Dumniezău!" Evident, am mințit că nouă nu ne mai trăbă și l-am lăsat să se bucure singur de tot ce mai rămăsese în sticlă (să vedeți mai încolo ce fain îi zice la sticlă de-acum prietenul nostru din munți). A fost bine. La plecare, Ștefan ne-a condus la cărare, să nu ne mai bată câinii ca la sosire și ne-a zis doar atât: "na, să mai veniți! Și dacă tu, domnu' mare (mi s-a adresat doar mie de această dată), mi-oi mai aduce o glajă din asta, apăi atunci ți-oi da un miel, care-l vrei dumneata!" Și uite așa, acum, după ce mi-am comandat mai multe "glăji" din vinul ăsta tare bun, știu și unde, și cu cine, anul ăsta, o să-mi petrec Paștele.

Inchide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational,... Deschide review

Un chardonnay de Chile aparte, vibrant, dintr-o gamă ecologică și inovatoare, "L'Atelier", a unui cunoscut producător multinational, Francois Lurton. Aromele dominante sunt din spectrul fructelor tropicale, ananas și pepene galben, mai precis, dar și cu note subtile de vanilie. Intens, cu structură echilibrată și cu aciditate care să susțină corpul împlinit. Avem în pahar o nouă față atrăgătoare a unui soi de strugure ultra cunoscut și apreciat.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

Hacienda Araucano, fondată de Francois Lurton în Valea Lolol, Chile, este renumită pentru vinurile sale remarcabile obținute prin metode organice și biodinamice. Regiunea Lolol este binecunoscută pentru terroir-ul său excepțional, perfect pentru cultivarea strugurilor. Humo Blanco Limited Edition Chardonnay este un vin alb sec, obținut din struguri Chardonnay cultivați organic în regiunea DO Lolol, Chile. De culoare galben pai cu reflexii aurii, vinul se remarcă printr-un buchet intens și complex, cu arome de fructe tropicale, precum piersici, pepene galben și ananas, completate de note fine de pâine prăjită și unt, datorate unei scurte maturări în butoaie de stejar. Gustul este amplu și profund, cu arome de fructe proaspete și accente delicate de vanilie. Postgustul lung și persistent îi oferă o eleganță aparte. Se servește la o temperatură optimă de 12°C și se potrivește de minune cu fripturi de pasăre, tocane picante și brânzeturi maturate.

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...