INSTINCT BRUT 2016 Bouvet Ladubay
- BRUT
- ALB
- LINISTIT
- 750ML
- CUPAJ
- 12,5%
- FRANTA
92 puncte Robert Parker, 94 puncte FINE DAS WIENMAGASIN, 93 puncte FALSTAFF
Bouvet Ladubay Instinct Saumur Brut este un vin spumant de culoare galben - pal cu nuante verzui, obtinut prin metoda traditionala de fermentare in sticla, dupa ce a fost in prealabil invechit in butoaie de stejar. Acest Millenium Cuvee desavarseste arta de a produce vin spumant a Bouvet Ladubay fiind o adevarata revelatie a unui “grand cru” in lumea vinurilor spumante. Buchetul dezvaluie note subtile de citrice, mar, caise si accente lemnoase pe final. Perlajul fin, elegant si subtil, impreuna cu aciditatea suculenta si energica, confera vinului o textura cremoasa si proaspata. Finalul armonios si lung, pune accent pe mineralitatea specifica zonei, dar si pe tonurile cremoase rezultate in urma maturarii pe drojdii. Proportia mica de Chardonnay din acest blend actioneaza ca un catalizator, servit la o temperatura mai ridicata decat se serveste un spumant in mod obisnuit (in jur de 10° C) va veti bucura pe deplin de acest “grand cru”.
-
145Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
92 puncte Robert Parker, 94 puncte FINE DAS WIENMAGASIN, 93 puncte FALSTAFF
Bouvet Ladubay Instinct Saumur Brut este un vin spumant de culoare galben - pal cu nuante verzui, obtinut prin metoda traditionala de fermentare in sticla, dupa ce a fost in prealabil invechit in butoaie de stejar. Acest Millenium Cuvee desavarseste arta de a produce vin spumant a Bouvet Ladubay fiind o adevarata revelatie a unui “grand cru” in lumea vinurilor spumante. Buchetul dezvaluie note subtile de citrice, mar, caise si accente lemnoase pe final. Perlajul fin, elegant si subtil, impreuna cu aciditatea suculenta si energica, confera vinului o textura cremoasa si proaspata. Finalul armonios si lung, pune accent pe mineralitatea specifica zonei, dar si pe tonurile cremoase rezultate in urma maturarii pe drojdii. Proportia mica de Chardonnay din acest blend actioneaza ca un catalizator, servit la o temperatura mai ridicata decat se serveste un spumant in mod obisnuit (in jur de 10° C) va veti bucura pe deplin de acest “grand cru”.