Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

❄️ WHITE FRIDAY continuă!
Ai până la -47% la +500 de vinuri

JUAN GIL SILVER LABEL 2021 Bodegas Juan Gil

CE SPUN EXPERTII:

Dan Micuda
Dan Micuda
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Dan Micuda
Dan Micuda
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş

Incarcat de fruct negru si rosu, concentrat, opulent, cremos, acest Monastrell de sudul Spaniei imbraca palatinul cu o textura plina, de catifea,... Deschide review

Incarcat de fruct negru si rosu, concentrat, opulent, cremos, acest Monastrell de sudul Spaniei imbraca palatinul cu o textura plina, de catifea, dezvaluind un evantai aromatic de dulceturi si gemuri. Senzatiile dulcege, specifice zonei insorite de productie, insotite de tuse vanilate si de cacao sunt la ordinea zilei, vinul pastrandu-si insa un caracater abordabil datorita aciditatii si taninurilor polisate.

Inchide review

Monastrell, cunoscut ca si Mourvedre sau Mataro, un soi ce indrageste caldura si caruia ii merge foarte bine in Jumilla, una dintre cele mai calde regiuni... Deschide review

Monastrell, cunoscut ca si Mourvedre sau Mataro, un soi ce indrageste caldura si caruia ii merge foarte bine in Jumilla, una dintre cele mai calde regiuni ale Spaniei. Strugurii provin dintr-o veche vie organica situata pe un sol calcaros, sarac in nutrienti cu randamente mici la hectar. Un vin cu arome intense de piper amestecat cu mure coapte, visine si lemn dulce, ce lasa o impresie de dulce datorita alcoolului ridicat, de 15%, care este insa echilibrat de taninurile si fructele coapte. Un vin bine structurat si persistent care ar putea fi un excelent desert. Coacaze negre, afine , mure, toate coapte care raman in post gust ma fac sa ma gandesc la coaste cu sos bbq sau orice fel de carne condimentata la gratar, dar si la trufe de ciocolata sau lava cake.

Inchide review

Da, da, da... E un vin cu care te luptí parte-n parte - nu zi de vara pana-n seara, ca n-ai nicio sansa, te pune in genunchi de pe la 11 dimineata... Deschide review

Da, da, da... E un vin cu care te luptí parte-n parte - nu zi de vara pana-n seara, ca n-ai nicio sansa, te pune in genunchi de pe la 11 dimineata – dar acum, pe final de iarna sau inceput de primavara, poate sa reprezinte o alegere extraordinara, atat pentru o seara cu prietenii, cat si pentru o intalnire romantica. Dens, intens, etaland o prospetime pe care n-o prea anticipezi la un vin cu 15% vol.alc., care a mai trecut si cateva luni prin stejar frantuzec, cu un complex aromatic rafinat, in care, pe langa fructe din belsug, apar si tonuri de ciocolata, fum, trufa si multe condimente, acest Monastrell provenit din plantatii bio se dovedeste si extrem de versatil in ceea ce priveste asocierile culinare. Nu l-as pune langa peste – desi, daca stau sa ma gandesc, un crap pe varza i-ar face fata -, dar langa orice tip de carne, fie pe gratar, fie la tava, ar face furori. Iar la o discutie, langa o branza albastra, ar desclesta limbile. Și, nu in ultimul rand, pe langa faptul ca mai rezista fara probleme cativa anisori, mai puncteaza si la raportul pret/calitate. Cu alte cuvinte, nu-l ratati !

Inchide review

Incarcat de fruct negru si rosu, concentrat, opulent, cremos, acest Monastrell de sudul Spaniei imbraca palatinul cu o textura plina, de catifea,... Deschide review

Incarcat de fruct negru si rosu, concentrat, opulent, cremos, acest Monastrell de sudul Spaniei imbraca palatinul cu o textura plina, de catifea, dezvaluind un evantai aromatic de dulceturi si gemuri. Senzatiile dulcege, specifice zonei insorite de productie, insotite de tuse vanilate si de cacao sunt la ordinea zilei, vinul pastrandu-si insa un caracater abordabil datorita aciditatii si taninurilor polisate.

Inchide review

Monastrell, cunoscut ca si Mourvedre sau Mataro, un soi ce indrageste caldura si caruia ii merge foarte bine in Jumilla, una dintre cele mai calde regiuni... Deschide review

Monastrell, cunoscut ca si Mourvedre sau Mataro, un soi ce indrageste caldura si caruia ii merge foarte bine in Jumilla, una dintre cele mai calde regiuni ale Spaniei. Strugurii provin dintr-o veche vie organica situata pe un sol calcaros, sarac in nutrienti cu randamente mici la hectar. Un vin cu arome intense de piper amestecat cu mure coapte, visine si lemn dulce, ce lasa o impresie de dulce datorita alcoolului ridicat, de 15%, care este insa echilibrat de taninurile si fructele coapte. Un vin bine structurat si persistent care ar putea fi un excelent desert. Coacaze negre, afine , mure, toate coapte care raman in post gust ma fac sa ma gandesc la coaste cu sos bbq sau orice fel de carne condimentata la gratar, dar si la trufe de ciocolata sau lava cake.

Inchide review

Da, da, da... E un vin cu care te luptí parte-n parte - nu zi de vara pana-n seara, ca n-ai nicio sansa, te pune in genunchi de pe la 11 dimineata... Deschide review

Da, da, da... E un vin cu care te luptí parte-n parte - nu zi de vara pana-n seara, ca n-ai nicio sansa, te pune in genunchi de pe la 11 dimineata – dar acum, pe final de iarna sau inceput de primavara, poate sa reprezinte o alegere extraordinara, atat pentru o seara cu prietenii, cat si pentru o intalnire romantica. Dens, intens, etaland o prospetime pe care n-o prea anticipezi la un vin cu 15% vol.alc., care a mai trecut si cateva luni prin stejar frantuzec, cu un complex aromatic rafinat, in care, pe langa fructe din belsug, apar si tonuri de ciocolata, fum, trufa si multe condimente, acest Monastrell provenit din plantatii bio se dovedeste si extrem de versatil in ceea ce priveste asocierile culinare. Nu l-as pune langa peste – desi, daca stau sa ma gandesc, un crap pe varza i-ar face fata -, dar langa orice tip de carne, fie pe gratar, fie la tava, ar face furori. Iar la o discutie, langa o branza albastra, ar desclesta limbile. Și, nu in ultimul rand, pe langa faptul ca mai rezista fara probleme cativa anisori, mai puncteaza si la raportul pret/calitate. Cu alte cuvinte, nu-l ratati !

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

93 puncte Robert Parker

Gil Estates este o afacere de familie ale carei coordonate sunt natura, terroir-ul si pasiunea celor implicati. Vinurile Juan Gil Family Estate sunt apreciate si recunoscute peste tot in lume. O dovada sta si vinul de astazi, Wine Bodegas Juan Gil, Silver Label (12 months), D.O.P. Jumilla - 2021, un vin rosu rubiniu intens realizat 100% din struguri Monastrell. Vinul dezvaluie arome expansive de coacaze bine coapte, fructe rosii de padure si note usor afumate. Finalul este si el persistent, cu taninuri matasoase si intense deopotriva. Degustati acest vin la 16 grade Celsius, alaturi de branzeturi maturate, ciuperci, carne rosie, orez, carne de vanat sau preparate cu legume.

  • whitefriday
JUAN GIL SILVER LABEL 2021 whitefriday
  • 75 68 -9%
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
75 68 -9%
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Dan Micuda
Dan Micuda
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş
Dan Micuda
Dan Micuda
Diana Pavelescu
Diana Pavelescu
Horia Hasnaş
Horia Hasnaş

Incarcat de fruct negru si rosu, concentrat, opulent, cremos, acest Monastrell de sudul Spaniei imbraca palatinul cu o textura plina, de catifea,... Deschide review

Incarcat de fruct negru si rosu, concentrat, opulent, cremos, acest Monastrell de sudul Spaniei imbraca palatinul cu o textura plina, de catifea, dezvaluind un evantai aromatic de dulceturi si gemuri. Senzatiile dulcege, specifice zonei insorite de productie, insotite de tuse vanilate si de cacao sunt la ordinea zilei, vinul pastrandu-si insa un caracater abordabil datorita aciditatii si taninurilor polisate.

Inchide review

Monastrell, cunoscut ca si Mourvedre sau Mataro, un soi ce indrageste caldura si caruia ii merge foarte bine in Jumilla, una dintre cele mai calde regiuni... Deschide review

Monastrell, cunoscut ca si Mourvedre sau Mataro, un soi ce indrageste caldura si caruia ii merge foarte bine in Jumilla, una dintre cele mai calde regiuni ale Spaniei. Strugurii provin dintr-o veche vie organica situata pe un sol calcaros, sarac in nutrienti cu randamente mici la hectar. Un vin cu arome intense de piper amestecat cu mure coapte, visine si lemn dulce, ce lasa o impresie de dulce datorita alcoolului ridicat, de 15%, care este insa echilibrat de taninurile si fructele coapte. Un vin bine structurat si persistent care ar putea fi un excelent desert. Coacaze negre, afine , mure, toate coapte care raman in post gust ma fac sa ma gandesc la coaste cu sos bbq sau orice fel de carne condimentata la gratar, dar si la trufe de ciocolata sau lava cake.

Inchide review

Da, da, da... E un vin cu care te luptí parte-n parte - nu zi de vara pana-n seara, ca n-ai nicio sansa, te pune in genunchi de pe la 11 dimineata... Deschide review

Da, da, da... E un vin cu care te luptí parte-n parte - nu zi de vara pana-n seara, ca n-ai nicio sansa, te pune in genunchi de pe la 11 dimineata – dar acum, pe final de iarna sau inceput de primavara, poate sa reprezinte o alegere extraordinara, atat pentru o seara cu prietenii, cat si pentru o intalnire romantica. Dens, intens, etaland o prospetime pe care n-o prea anticipezi la un vin cu 15% vol.alc., care a mai trecut si cateva luni prin stejar frantuzec, cu un complex aromatic rafinat, in care, pe langa fructe din belsug, apar si tonuri de ciocolata, fum, trufa si multe condimente, acest Monastrell provenit din plantatii bio se dovedeste si extrem de versatil in ceea ce priveste asocierile culinare. Nu l-as pune langa peste – desi, daca stau sa ma gandesc, un crap pe varza i-ar face fata -, dar langa orice tip de carne, fie pe gratar, fie la tava, ar face furori. Iar la o discutie, langa o branza albastra, ar desclesta limbile. Și, nu in ultimul rand, pe langa faptul ca mai rezista fara probleme cativa anisori, mai puncteaza si la raportul pret/calitate. Cu alte cuvinte, nu-l ratati !

Inchide review

Incarcat de fruct negru si rosu, concentrat, opulent, cremos, acest Monastrell de sudul Spaniei imbraca palatinul cu o textura plina, de catifea,... Deschide review

Incarcat de fruct negru si rosu, concentrat, opulent, cremos, acest Monastrell de sudul Spaniei imbraca palatinul cu o textura plina, de catifea, dezvaluind un evantai aromatic de dulceturi si gemuri. Senzatiile dulcege, specifice zonei insorite de productie, insotite de tuse vanilate si de cacao sunt la ordinea zilei, vinul pastrandu-si insa un caracater abordabil datorita aciditatii si taninurilor polisate.

Inchide review

Monastrell, cunoscut ca si Mourvedre sau Mataro, un soi ce indrageste caldura si caruia ii merge foarte bine in Jumilla, una dintre cele mai calde regiuni... Deschide review

Monastrell, cunoscut ca si Mourvedre sau Mataro, un soi ce indrageste caldura si caruia ii merge foarte bine in Jumilla, una dintre cele mai calde regiuni ale Spaniei. Strugurii provin dintr-o veche vie organica situata pe un sol calcaros, sarac in nutrienti cu randamente mici la hectar. Un vin cu arome intense de piper amestecat cu mure coapte, visine si lemn dulce, ce lasa o impresie de dulce datorita alcoolului ridicat, de 15%, care este insa echilibrat de taninurile si fructele coapte. Un vin bine structurat si persistent care ar putea fi un excelent desert. Coacaze negre, afine , mure, toate coapte care raman in post gust ma fac sa ma gandesc la coaste cu sos bbq sau orice fel de carne condimentata la gratar, dar si la trufe de ciocolata sau lava cake.

Inchide review

Da, da, da... E un vin cu care te luptí parte-n parte - nu zi de vara pana-n seara, ca n-ai nicio sansa, te pune in genunchi de pe la 11 dimineata... Deschide review

Da, da, da... E un vin cu care te luptí parte-n parte - nu zi de vara pana-n seara, ca n-ai nicio sansa, te pune in genunchi de pe la 11 dimineata – dar acum, pe final de iarna sau inceput de primavara, poate sa reprezinte o alegere extraordinara, atat pentru o seara cu prietenii, cat si pentru o intalnire romantica. Dens, intens, etaland o prospetime pe care n-o prea anticipezi la un vin cu 15% vol.alc., care a mai trecut si cateva luni prin stejar frantuzec, cu un complex aromatic rafinat, in care, pe langa fructe din belsug, apar si tonuri de ciocolata, fum, trufa si multe condimente, acest Monastrell provenit din plantatii bio se dovedeste si extrem de versatil in ceea ce priveste asocierile culinare. Nu l-as pune langa peste – desi, daca stau sa ma gandesc, un crap pe varza i-ar face fata -, dar langa orice tip de carne, fie pe gratar, fie la tava, ar face furori. Iar la o discutie, langa o branza albastra, ar desclesta limbile. Și, nu in ultimul rand, pe langa faptul ca mai rezista fara probleme cativa anisori, mai puncteaza si la raportul pret/calitate. Cu alte cuvinte, nu-l ratati !

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

93 puncte Robert Parker

Gil Estates este o afacere de familie ale carei coordonate sunt natura, terroir-ul si pasiunea celor implicati. Vinurile Juan Gil Family Estate sunt apreciate si recunoscute peste tot in lume. O dovada sta si vinul de astazi, Wine Bodegas Juan Gil, Silver Label (12 months), D.O.P. Jumilla - 2021, un vin rosu rubiniu intens realizat 100% din struguri Monastrell. Vinul dezvaluie arome expansive de coacaze bine coapte, fructe rosii de padure si note usor afumate. Finalul este si el persistent, cu taninuri matasoase si intense deopotriva. Degustati acest vin la 16 grade Celsius, alaturi de branzeturi maturate, ciuperci, carne rosie, orez, carne de vanat sau preparate cu legume.

Cele mai
cumparate
vinuri

IRRUMO

IRRUMO Crama Mennini

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...