KENDALL-JACKSON GRAND RESERVE CHARDONNAY SANTA BARBARA COUNTY 2021 Kendall-Jackson
- SEC
- ALB
- LINISTIT
- 750ML
- CHARDONNAY
- 14,5%
- UNITED STATES OF AMERICA
Kendall-Jackson, una dintre cele mai renumite crame din California, a fost fondată în 1982 de către Jess Jackson și a devenit un simbol al regiunii, fiind apreciată pentru vinurile sale de calitate superioară, care reflectă caracteristicile unice ale zonei. De acolo vine și recomandarea noastră, Grand Reserve Chardonnay, un vin într-o frumoasă culoare galben-aurie, care impresionează prin aromele de fructe tropicale, citrice proaspete și notele florale delicate. Pe palat, vinul oferă o textură elegantă și complexă, cu un echilibru perfect între fructuozitate și o adiere subtilă de vanilie și condimente. Finalul este lung, cu o ușoară mineralitate, caracteristică solurilor calcaroase din regiunile Santa Maria și Los Alamos. Este recomandat să fie servit la o temperatură de 10-12°C, fiind ideal alături de preparate pe bază de pește, fructe de mare sau brânzeturi cremoase. De asemenea, se potrivește perfect preparatelor din pui sau carne albă, în special dacă sunt gătite la grătar sau la cuptor.
- whitefriday
-
149123 -17%Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Kendall-Jackson, una dintre cele mai renumite crame din California, a fost fondată în 1982 de către Jess Jackson și a devenit un simbol al regiunii, fiind apreciată pentru vinurile sale de calitate superioară, care reflectă caracteristicile unice ale zonei. De acolo vine și recomandarea noastră, Grand Reserve Chardonnay, un vin într-o frumoasă culoare galben-aurie, care impresionează prin aromele de fructe tropicale, citrice proaspete și notele florale delicate. Pe palat, vinul oferă o textură elegantă și complexă, cu un echilibru perfect între fructuozitate și o adiere subtilă de vanilie și condimente. Finalul este lung, cu o ușoară mineralitate, caracteristică solurilor calcaroase din regiunile Santa Maria și Los Alamos. Este recomandat să fie servit la o temperatură de 10-12°C, fiind ideal alături de preparate pe bază de pește, fructe de mare sau brânzeturi cremoase. De asemenea, se potrivește perfect preparatelor din pui sau carne albă, în special dacă sunt gătite la grătar sau la cuptor.