KENDALL-JACKSON VINTNER'S RESERVE CABERNET SAUVIGNON 2019 Kendall-Jackson
- SEC
- ROSU
- LINISTIT
- 750ML
- CABERNET SAUVIGNON
- 14,5%
- UNITED STATES OF AMERICA
Crama Kendall-Jackson, fondată în 1982 în Sonoma County, California, este renumită pentru angajamentul său de a produce vinuri de înaltă calitate. După mai bine de 40 de ani de experiență, crama a devenit un nume de referință în industria vinului. Colecția Vintner’s Reserve, inclusiv acest Cabernet Sauvignon, reflectă dedicarea lor pentru combinarea terroir-urilor regionale excepționale și practicilor sustenabile. Vintner’s Reserve Cabernet Sauvignon provine din vii montane și de pe pantele din Sonoma County, oferind arome complexe și bogate. Cu 83% Cabernet Sauvignon, alături de Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc și Malbec, acest vin se remarcă mai intai prin note olfactive de cirese negre, mure, cedru si mocha. Pe palat, regăsim note de cireș negru, mure, ciocolată, ierburi uscate, coacăze negre, mocha și vanilie. Taninurile fine și structura sa complexă duc la un final lung și catifelat. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C. Se potrivește perfect cu preparate din carne roșie la grătar, carne friptă sau paste cu sos pe bază de roșii. De asemenea, este un acompaniament ideal pentru brânzeturi maturate, cum ar fi cheddar sau Gouda.
-
195Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
Crama Kendall-Jackson, fondată în 1982 în Sonoma County, California, este renumită pentru angajamentul său de a produce vinuri de înaltă calitate. După mai bine de 40 de ani de experiență, crama a devenit un nume de referință în industria vinului. Colecția Vintner’s Reserve, inclusiv acest Cabernet Sauvignon, reflectă dedicarea lor pentru combinarea terroir-urilor regionale excepționale și practicilor sustenabile. Vintner’s Reserve Cabernet Sauvignon provine din vii montane și de pe pantele din Sonoma County, oferind arome complexe și bogate. Cu 83% Cabernet Sauvignon, alături de Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc și Malbec, acest vin se remarcă mai intai prin note olfactive de cirese negre, mure, cedru si mocha. Pe palat, regăsim note de cireș negru, mure, ciocolată, ierburi uscate, coacăze negre, mocha și vanilie. Taninurile fine și structura sa complexă duc la un final lung și catifelat. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C. Se potrivește perfect cu preparate din carne roșie la grătar, carne friptă sau paste cu sos pe bază de roșii. De asemenea, este un acompaniament ideal pentru brânzeturi maturate, cum ar fi cheddar sau Gouda.