Skip to main content
Nu sunt produse in cos!

LA JOYA GRAN RESERVA CARMENERE 2018 Bisquertt

  • SEC
  • ROSU
  • LINISTIT
  • 750ML
  • CARMENERE
  • 13,5%
  • CHILE

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Avram
Răzvan Avram
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca

Un Carmenere chilian e intotdeauna o veste buna pentru amatorii de vinuri expresive, cu taninuri moi si o textura fina, iar “La Joya” nu face... Deschide review

Un Carmenere chilian e intotdeauna o veste buna pentru amatorii de vinuri expresive, cu taninuri moi si o textura fina, iar “La Joya” nu face exceptie de la regula. Vinul are o culoare rosie, intensa, un nas cu fructe negre de padure, condimente si fum si un gust care aduce cirese amare, mure si visine. Corpul e bine sustinut de aciditatea vie, de alcool si de taninurile coapte si dulci. Postgustul este lung si proaspat, lasand senzatii delicate de ciocolata neagra si tabac. Un vin foarte versatil pentru asocieri gastronomice de tot felul: s-a imprietenit chiar si cu niste sardine dolofane la gratar.

Inchide review

Intalnirea de azi aseaza-n pahar un vin rotund si placut. Direct, astamparat, falduros, un “dobos” de fruct negru si cireasa, cremos si cu... Deschide review

Intalnirea de azi aseaza-n pahar un vin rotund si placut. Direct, astamparat, falduros, un “dobos” de fruct negru si cireasa, cremos si cu tanini blanzi. Nasul convinge din prima doza, culoarea ducandu-ma usor spre un Cabernet mai degraba. Post gust mediu cu terte de ciocolata neagra, niste spicyuri, nucsoara si cassis. Chilian neaos din valea Colchagua, de pe vii plantate-n 1978 de Osvaldo, pionier in vinificare si curajos in business. Joia asta bea La Joya, de ce nu?!

Inchide review

Pun pariu ca iubitorii de Carmenere, soiul fanion al republicii Chile nu au stiut pana azi ca vinurile spectaculoase pe care le ofera acest strugure se... Deschide review

Pun pariu ca iubitorii de Carmenere, soiul fanion al republicii Chile nu au stiut pana azi ca vinurile spectaculoase pe care le ofera acest strugure se datoreaza, in principal, unui mare noroc istoric si unei simpatice confuzii ampelografice. Adica, Carmenere a fost exportat masiv din Franta pe noile continente, printre care si America de Sud, odata cu izbucnirea epidemiei de filoxera care a decimat in secolele XIX si XX viile europene. Scopul strategic al francezilor a fost atunci cel de a-si salva de la disparitie odrasla, care s-a numarat odata printre primele 6 cele mai plantate varietati rosii din Bordeaux. Plantatiile prefiloxerice de Carmenere din Lumea Noua s-au datorat insa si faptului ca multi viticultori din tarile adoptive care l-au comandat au confundat soiul Carmenere cu strugurele de vin pe care il preferau de fapt: Merlot. Ce veti descoperi insa cu siguranta, cumparand vinul de astazi (care, tot asa, pariez ca se va inscrie printre favoritele dumneavoastra), este ca Gran Reserva de Carmenere de la Bisquertt este, in raport calitate-pret, una dintre cele mai frumoase expresii de vinificatie ale acestui soi binecuvantat. De la culoarea splendida si aromele intense de fructe negre de padure, condiment si muscata salbatica, perfect ingemanate cu note rare de ceai negru si pana la gustul amplu si seducator amintind de tarta cu visine combinata cu prune sau smochine afumate si, peste toate acestea, remanenta sa de poveste plus potentialul generos de invechire fac din vinul asta o pasare rara, pe care nu v-as recomanda in niciun chip s-o scapati din mana. Acuma stiti.

Inchide review

Un Carmenere chilian e intotdeauna o veste buna pentru amatorii de vinuri expresive, cu taninuri moi si o textura fina, iar “La Joya” nu face... Deschide review

Un Carmenere chilian e intotdeauna o veste buna pentru amatorii de vinuri expresive, cu taninuri moi si o textura fina, iar “La Joya” nu face exceptie de la regula. Vinul are o culoare rosie, intensa, un nas cu fructe negre de padure, condimente si fum si un gust care aduce cirese amare, mure si visine. Corpul e bine sustinut de aciditatea vie, de alcool si de taninurile coapte si dulci. Postgustul este lung si proaspat, lasand senzatii delicate de ciocolata neagra si tabac. Un vin foarte versatil pentru asocieri gastronomice de tot felul: s-a imprietenit chiar si cu niste sardine dolofane la gratar.

Inchide review

Intalnirea de azi aseaza-n pahar un vin rotund si placut. Direct, astamparat, falduros, un “dobos” de fruct negru si cireasa, cremos si cu... Deschide review

Intalnirea de azi aseaza-n pahar un vin rotund si placut. Direct, astamparat, falduros, un “dobos” de fruct negru si cireasa, cremos si cu tanini blanzi. Nasul convinge din prima doza, culoarea ducandu-ma usor spre un Cabernet mai degraba. Post gust mediu cu terte de ciocolata neagra, niste spicyuri, nucsoara si cassis. Chilian neaos din valea Colchagua, de pe vii plantate-n 1978 de Osvaldo, pionier in vinificare si curajos in business. Joia asta bea La Joya, de ce nu?!

Inchide review

Pun pariu ca iubitorii de Carmenere, soiul fanion al republicii Chile nu au stiut pana azi ca vinurile spectaculoase pe care le ofera acest strugure se... Deschide review

Pun pariu ca iubitorii de Carmenere, soiul fanion al republicii Chile nu au stiut pana azi ca vinurile spectaculoase pe care le ofera acest strugure se datoreaza, in principal, unui mare noroc istoric si unei simpatice confuzii ampelografice. Adica, Carmenere a fost exportat masiv din Franta pe noile continente, printre care si America de Sud, odata cu izbucnirea epidemiei de filoxera care a decimat in secolele XIX si XX viile europene. Scopul strategic al francezilor a fost atunci cel de a-si salva de la disparitie odrasla, care s-a numarat odata printre primele 6 cele mai plantate varietati rosii din Bordeaux. Plantatiile prefiloxerice de Carmenere din Lumea Noua s-au datorat insa si faptului ca multi viticultori din tarile adoptive care l-au comandat au confundat soiul Carmenere cu strugurele de vin pe care il preferau de fapt: Merlot. Ce veti descoperi insa cu siguranta, cumparand vinul de astazi (care, tot asa, pariez ca se va inscrie printre favoritele dumneavoastra), este ca Gran Reserva de Carmenere de la Bisquertt este, in raport calitate-pret, una dintre cele mai frumoase expresii de vinificatie ale acestui soi binecuvantat. De la culoarea splendida si aromele intense de fructe negre de padure, condiment si muscata salbatica, perfect ingemanate cu note rare de ceai negru si pana la gustul amplu si seducator amintind de tarta cu visine combinata cu prune sau smochine afumate si, peste toate acestea, remanenta sa de poveste plus potentialul generos de invechire fac din vinul asta o pasare rara, pe care nu v-as recomanda in niciun chip s-o scapati din mana. Acuma stiti.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

 91 puncte James Suckling

Carmenere Gran Reserva este un vin intens, cu un buchet expresiv, in care predomina notele de prune, mure si piper negru. Gustul mixeaza arome placute de vanilie, ciocolata si cafea, in vreme ce finalul este vioi si persistent. Se recomanda degustarea acestui vin la 13-15 grade Celsius, alaturi de carne la gratar, carne alba, paste cu diverse sosuri, mancare chinezeasca etc.

LA JOYA GRAN RESERVA CARMENERE 2018
  • 59
    Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"
59
Prima comanda vine cu o reducere de 20 de LEl pentru fiecare "CLIENT NOU"

CE SPUN EXPERTII:

Răzvan Avram
Răzvan Avram
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca
Răzvan Avram
Răzvan Avram
Cosmin Tudoran
Cosmin Tudoran
Răzvan Jurca
Răzvan Jurca

Un Carmenere chilian e intotdeauna o veste buna pentru amatorii de vinuri expresive, cu taninuri moi si o textura fina, iar “La Joya” nu face... Deschide review

Un Carmenere chilian e intotdeauna o veste buna pentru amatorii de vinuri expresive, cu taninuri moi si o textura fina, iar “La Joya” nu face exceptie de la regula. Vinul are o culoare rosie, intensa, un nas cu fructe negre de padure, condimente si fum si un gust care aduce cirese amare, mure si visine. Corpul e bine sustinut de aciditatea vie, de alcool si de taninurile coapte si dulci. Postgustul este lung si proaspat, lasand senzatii delicate de ciocolata neagra si tabac. Un vin foarte versatil pentru asocieri gastronomice de tot felul: s-a imprietenit chiar si cu niste sardine dolofane la gratar.

Inchide review

Intalnirea de azi aseaza-n pahar un vin rotund si placut. Direct, astamparat, falduros, un “dobos” de fruct negru si cireasa, cremos si cu... Deschide review

Intalnirea de azi aseaza-n pahar un vin rotund si placut. Direct, astamparat, falduros, un “dobos” de fruct negru si cireasa, cremos si cu tanini blanzi. Nasul convinge din prima doza, culoarea ducandu-ma usor spre un Cabernet mai degraba. Post gust mediu cu terte de ciocolata neagra, niste spicyuri, nucsoara si cassis. Chilian neaos din valea Colchagua, de pe vii plantate-n 1978 de Osvaldo, pionier in vinificare si curajos in business. Joia asta bea La Joya, de ce nu?!

Inchide review

Pun pariu ca iubitorii de Carmenere, soiul fanion al republicii Chile nu au stiut pana azi ca vinurile spectaculoase pe care le ofera acest strugure se... Deschide review

Pun pariu ca iubitorii de Carmenere, soiul fanion al republicii Chile nu au stiut pana azi ca vinurile spectaculoase pe care le ofera acest strugure se datoreaza, in principal, unui mare noroc istoric si unei simpatice confuzii ampelografice. Adica, Carmenere a fost exportat masiv din Franta pe noile continente, printre care si America de Sud, odata cu izbucnirea epidemiei de filoxera care a decimat in secolele XIX si XX viile europene. Scopul strategic al francezilor a fost atunci cel de a-si salva de la disparitie odrasla, care s-a numarat odata printre primele 6 cele mai plantate varietati rosii din Bordeaux. Plantatiile prefiloxerice de Carmenere din Lumea Noua s-au datorat insa si faptului ca multi viticultori din tarile adoptive care l-au comandat au confundat soiul Carmenere cu strugurele de vin pe care il preferau de fapt: Merlot. Ce veti descoperi insa cu siguranta, cumparand vinul de astazi (care, tot asa, pariez ca se va inscrie printre favoritele dumneavoastra), este ca Gran Reserva de Carmenere de la Bisquertt este, in raport calitate-pret, una dintre cele mai frumoase expresii de vinificatie ale acestui soi binecuvantat. De la culoarea splendida si aromele intense de fructe negre de padure, condiment si muscata salbatica, perfect ingemanate cu note rare de ceai negru si pana la gustul amplu si seducator amintind de tarta cu visine combinata cu prune sau smochine afumate si, peste toate acestea, remanenta sa de poveste plus potentialul generos de invechire fac din vinul asta o pasare rara, pe care nu v-as recomanda in niciun chip s-o scapati din mana. Acuma stiti.

Inchide review

Un Carmenere chilian e intotdeauna o veste buna pentru amatorii de vinuri expresive, cu taninuri moi si o textura fina, iar “La Joya” nu face... Deschide review

Un Carmenere chilian e intotdeauna o veste buna pentru amatorii de vinuri expresive, cu taninuri moi si o textura fina, iar “La Joya” nu face exceptie de la regula. Vinul are o culoare rosie, intensa, un nas cu fructe negre de padure, condimente si fum si un gust care aduce cirese amare, mure si visine. Corpul e bine sustinut de aciditatea vie, de alcool si de taninurile coapte si dulci. Postgustul este lung si proaspat, lasand senzatii delicate de ciocolata neagra si tabac. Un vin foarte versatil pentru asocieri gastronomice de tot felul: s-a imprietenit chiar si cu niste sardine dolofane la gratar.

Inchide review

Intalnirea de azi aseaza-n pahar un vin rotund si placut. Direct, astamparat, falduros, un “dobos” de fruct negru si cireasa, cremos si cu... Deschide review

Intalnirea de azi aseaza-n pahar un vin rotund si placut. Direct, astamparat, falduros, un “dobos” de fruct negru si cireasa, cremos si cu tanini blanzi. Nasul convinge din prima doza, culoarea ducandu-ma usor spre un Cabernet mai degraba. Post gust mediu cu terte de ciocolata neagra, niste spicyuri, nucsoara si cassis. Chilian neaos din valea Colchagua, de pe vii plantate-n 1978 de Osvaldo, pionier in vinificare si curajos in business. Joia asta bea La Joya, de ce nu?!

Inchide review

Pun pariu ca iubitorii de Carmenere, soiul fanion al republicii Chile nu au stiut pana azi ca vinurile spectaculoase pe care le ofera acest strugure se... Deschide review

Pun pariu ca iubitorii de Carmenere, soiul fanion al republicii Chile nu au stiut pana azi ca vinurile spectaculoase pe care le ofera acest strugure se datoreaza, in principal, unui mare noroc istoric si unei simpatice confuzii ampelografice. Adica, Carmenere a fost exportat masiv din Franta pe noile continente, printre care si America de Sud, odata cu izbucnirea epidemiei de filoxera care a decimat in secolele XIX si XX viile europene. Scopul strategic al francezilor a fost atunci cel de a-si salva de la disparitie odrasla, care s-a numarat odata printre primele 6 cele mai plantate varietati rosii din Bordeaux. Plantatiile prefiloxerice de Carmenere din Lumea Noua s-au datorat insa si faptului ca multi viticultori din tarile adoptive care l-au comandat au confundat soiul Carmenere cu strugurele de vin pe care il preferau de fapt: Merlot. Ce veti descoperi insa cu siguranta, cumparand vinul de astazi (care, tot asa, pariez ca se va inscrie printre favoritele dumneavoastra), este ca Gran Reserva de Carmenere de la Bisquertt este, in raport calitate-pret, una dintre cele mai frumoase expresii de vinificatie ale acestui soi binecuvantat. De la culoarea splendida si aromele intense de fructe negre de padure, condiment si muscata salbatica, perfect ingemanate cu note rare de ceai negru si pana la gustul amplu si seducator amintind de tarta cu visine combinata cu prune sau smochine afumate si, peste toate acestea, remanenta sa de poveste plus potentialul generos de invechire fac din vinul asta o pasare rara, pe care nu v-as recomanda in niciun chip s-o scapati din mana. Acuma stiti.

Inchide review

DESPRE ACEST VIN

 91 puncte James Suckling

Carmenere Gran Reserva este un vin intens, cu un buchet expresiv, in care predomina notele de prune, mure si piper negru. Gustul mixeaza arome placute de vanilie, ciocolata si cafea, in vreme ce finalul este vioi si persistent. Se recomanda degustarea acestui vin la 13-15 grade Celsius, alaturi de carne la gratar, carne alba, paste cu diverse sosuri, mancare chinezeasca etc.

Cele mai
cumparate
vinuri

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie una lipsita de dificultati. Daca insa ceva nu functioneaza sau ai vreo recomandare pentru noi, iti stam la dispozitie.
P.S.: 🍷 Don`t drink and type...